Ben 10 dakika kaynatiyorum..tarife öyle yazılmıştı. .afiyet olsunSen bi ara içiyodun sanırım elmaalı tarçınlı detoks suyu. 5 dk kaynatılandan ama
Onu anlarım bonuscuğumlakin ki nasıl tencereden bardağa ya da şişeye alacağım anlayamadım
Kibarlığıma hele
Parkta zenci bir herif vardı kendimce onunla kapıştım , hırslandım, tabi onun kadar koşamadım ama olsunYakıştııııı :)
Tarçınlı su iç hemen çabuuuk
Tamam beybisiler. Tencreden bardağa nasıl alcam peki
belki de kaynaşır belli mi olur
Maşallah de kız o brazilian poponu çimdikle. 5-6 kere çimdikle ama malum büyük
BecerisizTencereye dil mi atıcam yaaaanasıl bardağa koycam. Yarısı dökülür bu suyun
Tamamdır o halde bu hafta 1 /0 önde kabul ediyoruz beni. Seni yendimAha kepçe
Ay Allah razı olsun nasıl aklıma gelmediayy öpecem
Dökülmez elini korkak alıştırma cort diye dök.Ya nasıl döküyorsun bacım koca tencere yayarısı aşağı dökülür
Ben de peşinden geliyor kuzu bekle beniiiiiiiBenim mucize suyum vallahi çok seviyor ben içip bitirdim bile
Nasıl içiyorsun bardağa elma ve tarçınla mı alıyorsunBen süzmeden elma ve tarçın içinde bırakıp içiyorum daha yoğun oluyor ben öyle seviyorum..
HeeeeSende mi akşam yemiyorsun olacaktı ahah
ya bı tarafından aktar yavaşça bisiy olmaz
CezveeeeeSüzgeç vardır illaki önce süzgeci uygun bi kaba koyup tenceredekini boca et tikkatlice.
Sonrada cezveyle şişeye yada sürahiye.
Zenciye kafa tutan fılavırParkta zenci bir herif vardı kendimce onunla yarıştım, hırslandım, tabi onun kadar koşamadım ama olsun
Becerisizsen daha benle dalga geç sağda ağlayamıyo diye
Huni kullan. Onla da heryere dökersin sen şimdi
Tamamdır o halde bu hafta 1 /0 önde kabul ediyoruz beni. Seni yendimkarşılıksız günahımı bile vermem
Ne bilim kaynanam bi 10 dk dedi bi beş dk dedi bugün unuttum gerçi 10 dk kaynattım. Söküyo de mi ödemi kuzu sabah baya çişe gittim çünküBen 10 dakika kaynatiyorum..tarife öyle yazılmıştı. .afiyet olsun
Seni adi
Sanki sen çok şeysinSürahiyi nasıl dökecem diyo hey allam yaaa
Kız o kadar hunimiz var onu kullanTencereye dil mi atıcam yaaaanasıl bardağa koycam. Yarısı dökülür bu suyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?