@MiuLego banka mı soydun ne yaptın 2 gündür
Denedin mi yoksa,ayıp olmasın diye tarif ettim
Sen evli olarak cevap ver,boşanma kararı almak kolay mı?
Bir bayat espri daha benden
Komşunun makinası bozulmuş,zilime bastı ,deynepnaz makinan boş mu 1 makina çamaşır atsam dedi.Ben de yok olmaz ,benim makina Arçelik dedim
Yok ben verdim parayı aldım, yemek yarışmasından falan kazanma ihtimalim sifirdi
Sen daha güzelsin kiAyyy ne güzelsiniz yaaaa
Korktunmudaha iyiyim masumum sagolasin.seninkidegecer insallah aclik yapiyo ama bas agrisi bende sendede belki ondandır
ah ah bende kuzu bende sposrsuz zor hakikaten
allah kolaylik versin canim sunumun cooooooookk güzel gecsin insaallahh
Dün dısarı cıktim bi sure ac kaldım ondan mi bilmiyorum migrenim yok ama agrisi evet dedigin gibi boyle eşlik etti dun aksam
hımm tamam kuzu kusuruma bakma
teşekkür ederim miummmdaha iyiyim şimdi sporumu yapicam insaalllah
kızzzz susssbiz nedücükah kuzum sana kiyamam
way anamm vayyy hayirli olsun kızlaaarrr
Esra_4378 aldım hedefi kuzumm insallah
dagıtımi görürsen çaldır bacı
Kız dur daha 10 kilo verecektikesra kiz bu isi önce 5 mi yapsaydık hemen 5 vermeye çalısrız gibi geldi ne bilim netsek ki 1. Taksit 2. Taksit gibi ne dersin Nare83
allahmm nasıl espri beynim dağıldı
Elin oğlu gözümüzün içine baksın yeter
Cnm adam ikonu varya yukarda onu tıkla.. orda forum seçeneklerinden rengi seçBu yazı rengi nasıl sabitlenir?
Helöööö bunu daha çok sevdim sanki
Nasıl sabitleyebilirim?
Senin sırıtışını yirimSen beni ne güzel seviyon öyleokuyunca salak bi sırıtış oluyır suratımda hayal et
Hee heeKuzenim yazmış onu
Triip atan kadın erötüktür
İnsan kaynanasıyla sütünü paylaşır mıEvet attım hiç nerede diye sormamışsın bile
Ekledim kuzu
Sporlarını dün de dahil beni etiketleyerek yazabilirsin o zaman canımCuma’dan beri hiç sporun yok mu yürüyüşün falan
Teşekkürler yaptım ama olmadı sanırımCnm adam ikonu varya yukarda onu tıkla.. orda forum seçeneklerinden rengi seç
Güle güle kullan canım kızarmışsın sende :)Ana kim pro yaptı beni
GirunmuyorKilo çizelgesi yaptım görünüyor mu
Miunun parmağı var galiba haberim yojtuGüle güle kullan canım kızarmışsın sende :)
PC den mi telden mi bakıyorsun canımm?Girunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?