Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte bu beeeee
Evlenip de nolacaksa sanki

Bekarlık sultanlıktır

Ama emine abla kendin evlenmişsin kızına evlenme diyorsun nasıl iş o öyle
Evlenenler bakıyo ki bi .. yok evlenmekte. .. millete evlenme diyo yine de kimse dinlemiyoo.. senin gibi bikaç akıllı dışında :))

mortim bişey soracam yuruteç uygun goruluyormu gorulurse ne zaman kullanmak gerek
Çocuk kız mı erkek mi bu kullanım için önemli erkek çocuklarına kesinlikle önerilmiyor kız çocuklarına günde 20 dk falan kullanıyor ben yürütecin içine hiç bindirmedim çocuklarını hep yürütecin dışından tutarak kullandırdım çocuklarda bacak çarpıklığına neden oluyor
Bak bunlarda zararları
Yürüteç kullanmanın zararları

• Yürüteç kullanan bebekler, kendi ağırlıklarına nasıl kaldıracaklarını öğrenemez.

• Yürüteçler, bebeklerin sırtını desteklemez. Bu nedenle de bebekler sırtlarını nasıl dik tutacaklarını kavrayamaz.

• Yürüteçteki bir bebek düşme esnasında nasıl dengede kalacağını anlayamaz.

• Sapan şeklindeki koltuk, bebeklerin kalçasını yay gibi şekle sokabilir. Bu durum bacaklarda eğriliğe ve parmak ucunda yürümeye neden olur.

• Bebekler yürüteçte ayaklarını göremez. Ancak yürüme için görme ve hissetme gerekir.

KALÇA ÇIKIĞINDA ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİ

Yürüteç kullanımının sonuçları

• Hareket deneyimlerinde değişen oranlarda azalma,

• Yürümeye başlamayan bebeklerde görülen tekrarlayan hareketleri yapma da sınırlama,

• Uygun olmayan hareket ve denge stratejilerinin kullanılması,

• Omuz eklemine ve kalça eklemine aynı anda yük bindiren emekleme süresinde azalma

çok tatlısinız ikinizidee koooooooocaaaaaaamaaaaaaaannnnn öpüyorumm

Azcik terliyim spor yapiyom dewaaaamm

Napim okudum hemen öpmek istedim

Çoh tatlıyız. Anam diyi evlenme. Ben diyim dünyayı gezeyim özgür kız olayım
Normal şartlarda analar kır dizini otur der bizimki beni de götür diyor
Özgür kız olcez biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…