Ben geçen haftaya göre eksiyim ama tabi hala ödemli kiloYarın kilo bildirirken birbirimize sarılıp ağlayalım mı löpetim
Beni de aranıza alır mısınız lütfen?Yarın kilo bildirirken birbirimize sarılıp ağlayalım mı löpetim
Bende onu düşündüm, kızlar normal sütle yapıyorLaktozsuz sütle yaptım
Ama bu akşam badem sütüyle denerim, belki laktozsuz süt yüzündendir
06 yazayım o zaman ayna tutup bakarsınız olma mı? 60 değil de birazcık altı accık altı gördüm.Yarın dumduk 60 yazarsan miu seni furur
Sanki beni alacak olan çıtır çerez de ben karta kaçacamSen onları beklersen bırak tohuma kaçmayı karta kacarsan kuzu
Sen onları beklersen bırak tohuma kaçmayı karta kacarsan kuzu
Beni de aranıza alır mısınız lütfen?
Ben geçen haftaya göre eksiyim ama tabi hala ödemli kiloolur ağlayalım
Saatlerimizi ayarlayalımBeni de aranıza alır mısınız lütfen?
2 gündür sabitim yarın en fazla 55.9 gorurum daha da düşmez ağlamak istiyorum06 yazayım o zaman ayna tutup bakarsınız olma mı? 60 değil de birazcık altı accık altı gördüm.
Regl gelmedi. Doğal yolla gelecek mi diye bekliyorum
O arada da iştahım çok açık
Sanki beni alacak olan çıtır çerez de ben karta kaçacam
Ya aslında ben girsem aranıza iki brezil arası dilek tutarım belki kabul olur
Yarın tüm gün burdayım. Listeyi yayınlamadan size haber ederim, son dakka ekler yayınlayıp kaçarızSaatlerimizi ayarlayalım
Yarın aynı saatte aynı yerde
Araya sıkışmaYa aslında ben girsem aranıza iki brezil arası dilek tutarım belki kabul olur
Annaştık corçYarın tüm gün burdayım. Listeyi yayınlamadan size haber ederim, son dakka ekler yayınlayıp kaçarız
Demekki kilo almışsın kuzu farketmeden2 gündür sabitim yarın en fazla 55.9 gorurum daha da düşmez ağlamak istiyorum
vayt hunharca miu yu koruyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Tabi ki koruyacagim sizi çakıl ile pempisler korusunvayt hunharca miu yu koruyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Tabi ki koruyacagim sizi çakıl ile pempisler korusunvayt hunharca miu yu koruyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Hiç laf söyletmiyorudu
Hee araya kaynayıverem
Spor az kuzu boynumdan dolayiDemekki kilo almışsın kuzu farketmedenödem değilmiş
Ben 13.30 gibi bildiririmSaatlerimizi ayarlayalım
Yarın aynı saatte aynı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?