- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tuzlu ise kavrulmuştur canım pattis sevmedim .çünkü tarhana var tarhana olmasaydı okeydi spor tamam menü guzel su şahaneMenüm
10 haşlama yumurta domates zeytin peynir
Öğlen
15 2yk tavuk yarim haşlanmış patates yoğurt döktüm üzerine salata yoğurt yarim kepçe tarhana misafirlikteydim salata falanda azdı patatesi ondan yedim
16 kabuklu fıstık 5 6 tane bu kavrulmuş çereze girmiyordur umarım
Akşam 20
Bir tabak kabak yemeği yoğurt salata ıspanak yemeğinin tadına baktım
Şimdi yoğurt ve bir hurma yedim
Şu 3
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
15 dk leslie
Ve dizim çok açıyor başka yapamadim
@MiuLegoNare83 @smykmy @begum75
Abla menü güzel yürüyüş tempolu ise şahane su yazmamissin su yaz lütfen menülereSelam ben geldim
Bugünkü menum Sabah ilaç
15 dakika snr mate cayi
45 dk sonra da kahvaltı
Domates Salatalık Biber közlenmiş
Peynir bol yeşillik tam bugday ékmek
Oylen menum
Ebe komeci yumurtalı
Salata
Ara övün
4 kaysi 2 ceviz
Bitki çayım ekinezya ve kına kına çayım
1 saat.snr akşam yemeyi
Sögulme salata közlenmiş biber
Saat dokuz 1 saat yuruyus
Ödem için yoğurt Salatalık nane
Karışımı ayran bakalım nolcak
Gitmi bu odem
Biz burada sadece diyet paylaşarak sayfamız bu kadar ilerlemez şerri dert hepimizin derdi sevinç hepimizin tabi ki bizle paylaşacaksın aileyiz biz laYıllar önce urfalı bir arkadaşım yapmıştı yumurtalı çiğköfte. Ne guzeldi. Senin msjlarini okudukca o aklima geliyor. Aynı şeyden mi bahsediyoruz aceba...:))
Yemekler masada soğuyoruduu
Flavır önlerinde dans ediyorudduu
Bu eş kişisi niye gelmiyoruduuuı
Benden günah gitti yiyiyorum
Ya çok açtım sofrada en masum o vardıTuzlu ise kavrulmuştur canım pattis sevmedim .çünkü tarhana var tarhana olmasaydı okeydi spor tamam menü guzel su şahane
Çok çok güzel
Puanın :9 günün en güzel puanı sana .
Şuan senden diyet beklemiyorum ama şerri çıkış bu menü sağlıksız herşeyi geçtim vitamin namına bir halt yok menü de yapma kuzum böyle elinden geldiği kadar sağlığın için sağlıklı şeyler yeeeBen bugün arti geldim ya tek sebep ovulasyon ve stres degilmis.
Icimizden biri yazmıştı hatırlamıyorum su an kusuruma bakmasin.
Uykusuz sun ondan odem2tuttun diye.
Sanirim bende öyleyim.
Bugünkü menum valla sabah kahvaltids yumurta ögle 1 tabak makarna akşamüstü sburr cubur(
Su ictim ama bak 2 lt.yi gecti :))
Bitmiyor işler masum yada ben beceremiyorum artık kendimden şüphe ediyorum neden bitmiyor diyeAhahahahah flavir yaaaa
Bu kada cocugu hangi gari doğurdu yavvvvBiz burada sadece diyet paylaşarak sayfamız bu kadar ilerlemez şerri dert hepimizin derdi sevinç hepimizin tabi ki bizle paylaşacaksın aileyiz biz la
Takipteyim EsraYa çok açtım sofrada en masum o vardı
Ondan yoksa detoks dışı pattis yemem bile ok canim
Fıstık kabukluydu tuz yok yani birde bugünden sonraki menulerimi gör canim ins. Dizim yarına iyilessin daha çok spor yapcam ins
Hepimizin analariBu kada cocugu hangi gari doğurdu yavvvv
Bir aileyik ya anamızda birdir belkiHepimizin analari
Ay sağol bonus hemen listeme ekleyeyimFloweroflife fılavır bir 90 lar delisi var burda benden gelsin sana bunlarsız 90 lar olmaz
allah rahmet eylesin çok severdim
Bendeniz öldü mü??Ay sağol bonus hemen listeme ekleyeyim
Ben de öok severdim rahmetliyi
Bitmiyor işler masum yada ben beceremiyorum artık kendimden şüphe ediyorum neden bitmiyor diye
Vay beee gelsin menüler flavirim favorilere attım :) bu hafta vayti dinleyecem hala olmazsa suçu ona atacamBenim tavsiyem olacak ama dinleme bence
1 hafta pro+sebze ye(arada istisna sadece sabah meyve o da bir porsiyonu geçmesin, 3 günden fazla olmaz)
Öğün sayını 2 ana öğün 1 ara öğün yap
Her ana öğünde mutlaka pro yenilecek
1 haftanın sonunda 1 kilo verirmezsen adım flavır değil
tevafuk55
Bu arada öğünlerden doymadan kalkmak yok
Peki vaytim bu kadar sistemliyse pazartesi 23 nisan okul olarak yemeğe gidilecek öğlen et yemeye.. bu duzene pazardan baslayayim mi off kafam bir milyonKabak yediğin ve pattis detoksu yaptığın gün kesinlikle meyve kuru meyve şeker tuz yok canım sade kahve var sadece
Kabak yerken 3 saat yada iki saat arayla ye bünye bu yemek ne diye şoka girdim ertesi gün kendi yeme tarzını ye kafası karissin pattis detoksu gunu meta kafayı siyirsin iyice buradaki amaç bugün çok şık beslenerek bünyeye bozmak ikinci gün kendi düzeninde beslenerek iyice şaşırtmak 3 gün diyet modunda çıkarmak canım
En yakın yaptığım detoks hurma yoğurt yu bonusum iki hafta önce. Ama detoks suyu ictim. Napayım balım ya olmuyordutevafuk55 yakın zamanda o detokslardan yaptıysan bebim tavsiyem hiç yapmaman.
İstediğin gibi gitmemesi normal değilmi yüksek kiloda değilsin zaten.
Sana dediklerini de okudum
Bendeniz öldü mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?