Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuzlu ise kavrulmuştur canım pattis sevmedim .çünkü tarhana var tarhana olmasaydı okeydi spor tamam menü guzel su şahane
Çok çok güzel
Puanın :9 günün en güzel puanı sana .

Abla menü güzel yürüyüş tempolu ise şahane su yazmamissin su yaz lütfen menülere

Yıllar önce urfalı bir arkadaşım yapmıştı yumurtalı çiğköfte. Ne guzeldi. Senin msjlarini okudukca o aklima geliyor. Aynı şeyden mi bahsediyoruz aceba...:))
Biz burada sadece diyet paylaşarak sayfamız bu kadar ilerlemez şerri dert hepimizin derdi sevinç hepimizin tabi ki bizle paylaşacaksın aileyiz biz la

Tuzlu ise kavrulmuştur canım pattis sevmedim .çünkü tarhana var tarhana olmasaydı okeydi spor tamam menü guzel su şahane
Çok çok güzel
Puanın :9 günün en güzel puanı sana .
Ya çok açtım sofrada en masum o vardı
Ondan yoksa detoks dışı pattis yemem bile ok canim
Fıstık kabukluydu tuz yok yani birde bugünden sonraki menulerimi gör canim ins. Dizim yarına iyilessin daha çok spor yapcam ins

Şuan senden diyet beklemiyorum ama şerri çıkış bu menü sağlıksız herşeyi geçtim vitamin namına bir halt yok menü de yapma kuzum böyle elinden geldiği kadar sağlığın için sağlıklı şeyler yeee

Vay beee gelsin menüler flavirim favorilere attım :) bu hafta vayti dinleyecem hala olmazsa suçu ona atacam
Peki vaytim bu kadar sistemliyse pazartesi 23 nisan okul olarak yemeğe gidilecek öğlen et yemeye.. bu duzene pazardan baslayayim mi off kafam bir milyon
tevafuk55 yakın zamanda o detokslardan yaptıysan bebim tavsiyem hiç yapmaman.

İstediğin gibi gitmemesi normal değilmi yüksek kiloda değilsin zaten.

En yakın yaptığım detoks hurma yoğurt yu bonusum iki hafta önce. Ama detoks suyu ictim. Napayım balım ya olmuyordu
Sana dediklerini de okudum

Ay ben çok açım ya
Sabah yine tartilcam eminim iyi bu rakam görcem bu tartı neden düşmüyor ya cumaya inat gibi çıkıyor
Allah'tan listede degilim

Sonra miu ile kapışıp dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…