Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Staja gittiğim yetmiyormuş gibi bide her hafta nete yüklemek için 2 ödev yapıyorum. Bugün bütün gün onlarla uğraştım.. bu stres beni mahvetti yaa.. hem ev hem yemek hem 2 çocuk hem eş hem paket programı olarak diyet.. çok şükür yinede...

Sen beni niye üzesin şeri aşkolsun deme öyle kimi duysak kadın olarak etkileniriz. İçimizden biri olunca daha çom etkileniyoruz güzel şeyler bunlar karşılıksız çok değerli şeyler
@eflalim de daha once2yazmıştı oda hislenmis. Benim yuzumden huzurunuz bozulmasın.ne de olsa buradaki ana konu kilo verme. Ben sizi bu amactan baska konularla mesgul etmekten utanirim. Çok mevzu olmasin diye ama o anda tek basina yim kimse yok ailemde uzakta. Bi ses bi nefes oldunuz. Gerçekten harika birşey bu.

Allah yardımcın olsun

aşağıdaki mesaja bak

Dayak isteyenler

Munzevi Zencefil kafanı balıklı göle sokup sokup çıkarırım her defasında da bi daha sıkılcan mı he derim adamı hasta etme
tamam ya şaka yaptık

yemin ederim kafan pırıl pırıl vayt

Maliii süper fikir

Ciddiyim
Bir de şu pullu mendillerden koy bel bölgesine
Pul vardı sanırım poşetlerde, 15 yıllık boncuk birikimim var
Takıya para vermiyodum hüç, bujiterilere gidip model çalıyodum üç aşağı beş yukarı uydururdum eskiden işte.uzun zaman oldu belki beceririm onu da

Yıllar önce urfalı bir arkadaşım yapmıştı yumurtalı çiğköfte. Ne guzeldi. Senin msjlarini okudukca o aklima geliyor. Aynı şeyden mi bahsediyoruz aceba...:))

Menüm
10 haşlama yumurta domates zeytin peynir
Öğlen
15 2yk tavuk yarim haşlanmış patates yoğurt döktüm üzerine salata yoğurt yarim kepçe tarhana misafirlikteydim salata falanda azdı patatesi ondan yedim

16 kabuklu fıstık 5 6 tane bu kavrulmuş çereze girmiyordur umarım

Akşam 20
Bir tabak kabak yemeği yoğurt salata ıspanak yemeğinin tadına baktım

Şimdi yoğurt ve bir hurma yedim
Şu 3
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
15 dk leslie
Ve dizim çok açıyor başka yapamadim

@MiuLego Nare83 smykmy begum75

60 kilodakileri dışarı alalım lütfen
Sen de 69sun masum sıyrılamazsın

7 ler bana yapışık mali
Amabi kez kurtulacağım
Ve zayıf zayif konuşup burda sınırını bozacağım

Ayyyyy waytim bu nasıl isss yahu bitmeyen iş mi yapmışlar

Serim herşey gönlünce olsun n
İnşallah ,zor olan günlerin gelip geçsin inşallah

Ben bugün arti geldim ya tek sebep ovulasyon ve stres degilmis.
Icimizden biri yazmıştı hatırlamıyorum su an kusuruma bakmasin.
Uykusuz sun ondan odem2tuttun diye.
Sanirim bende öyleyim.
Bugünkü menum valla sabah kahvaltids yumurta ögle 1 tabak makarna akşamüstü sburr cubur (
Su ictim ama bak 2 lt.yi gecti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…