- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sana sopa göstericem ama yüzüm yokgunahıyla sevabıyla bende vereyim munuyu dostlar bugun bozuldu az yarın tartı ne der bilmem ama yarından itibaren çok sıkı tutacam inşallah
8:30
tereyağlı omlet sucukluydu sade yumurta yedim peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
(ama sucugu kendimiz yaptırıyoz yine sakıncası varmı sorayım diyom unutuyom sormadanda yemedim zati)
14:00
1bardak ayran 1 incir 5 erik
akşam geç oldu dışarıdaydık erken olmasına gayret ettik ama olmadı
19;45
1 durum tavuk şiş ayran birdeeee ayy nasıl yazsam yaa ilk defa cıs yazıyom 1 dilim ev baklavası kaptan ne olur kızacan biliyom ama yarndan itibaren çok güzel toparlayacağım çok güzel sporlar verecem
su çok içtim 4 e yakın yani
spor
3 saat normal 2 saat tempolu
çok yorulmuşum ayaklarım çok ağrımiş
@MiuLego begum75retro_hippo
neye zevk alayım canım aklımın ucundan geçmiyor durumden başka şansımız yoktu birde hazır baklava yemeyiz ev yapımı olunca kucuk dilim aldım zati ilk ve son artık biliyorum suçluyum ama emzikli olunca çok canım çektiDürüm mü
Baklava mı
Listeye girmek istemiyor musun sen
Zevk mi alıyorsunuz miuyu üzünce
Whiteblacklife
Bu ödül için survivora gitmek isterdim
Bunu yiyim sonra elesinler beni
neye zevk alayım canım aklımın ucundan geçmiyor durumden başka şansımız yoktu birde hazır baklava yemeyiz ev yapımı olunca kucuk dilim aldım zati ilk ve son artık biliyorum suçluyum ama emzikli olunca çok canım çekti
Sende mi emine teyzem yaa :))Bakın hele birda bitenlerin. Pantolon patlamış takım kaptanimizmis
goster mortim goster haklısın ama cok canım çekerde yemezsemde goğsum şişiyor benimSana sopa göstericem ama yüzüm yok
Whiteblacklife Seni orda bulur vurur eline tam ısırırken bugün çarşıdaydım balıklı göl çok kalabalıktı. Yollar tıkandı kazalar oldu.
Ama ben ciğer yemedim vayt ensemde gezdim
Kız bizde emzikliyizzgoster mortim goster haklısın ama cok canım çekerde yemezsemde goğsum şişiyor benim
Heya bende benzin olurmuSende mi emine teyzem yaa :))
Cicemmmm artik çok geç mesajı gormemistimEsra bu sıra kimseyi ispiklemiyorYada ben görmedim Bana kıymasın
Geçmiş çok olursa yapamaz nevroş
Esra da yok şu an o da geçmiş yapamaz
Rahat ol
AmanınEki Görüntüle 2139506 Valla uslu uslu duruyordum mesajları bile farketmemistim ispiklemek aklımın ortasında gecmemistiki ne göreyim adım gecmisEki Görüntüle 2139502 Eki Görüntüle 2139503 Eki Görüntüle 2139504 yani demissiniz esra girmesin ne kadar ayıp yok alacakmisim @MiuLego söyleyecekmişim hiç yakistiramadim size bana iftira atmayı bırakın
Zuhaha ha ha ha ha ha ha
Abla 7 kilo önceki pantolonunun içine girmeye çalışmış.ben.3 rakamdayim kilo olarak
Hiç patlamadı. Benim
Seni ispiyoncuCicemmmm artik çok geç mesajı gormemistim
sen iyle san
Kızlar gelin gulun igde yine pro esprisi yapmaya calistiSen hem pro hem pco musun
Yooo bardakta bişey içmeyi sevmediğimden sürahiye de gerek duymadım bunca zaman
Verdi mi menü??Kızlar ya ben burda olmadığımda gören birileri anamın menüsüne vaytı etiketleyebilir mi?
Daha öğrenemedik etiketi
Bi de vaytın ismi karışık yapamıyor
Anamın derkenKızlar ya ben burda olmadığımda gören birileri anamın menüsüne vaytı etiketleyebilir mi?
Daha öğrenemedik etiketi
Bi de vaytın ismi karışık yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?