Ooo harikasın aywa aywaAiwa habibtii biraz var. Dil konusunda yatkinimdir ve severim... Ayrica kocam da arap kokenli
Evet harika bir karışım. Ne koyarsan gidiyor zevkle içiyorsun..afiyet olsun caniko
Tamam çiçekleri evime yollayın daha ne kürler var bende yapip paylasacam
Kırmızı elma aldım bugün seni düşünerekTamam çiçekleri evime yollayın daha ne kürler var bende yapip paylasacam
Kırmızı elma aldım bugün seni düşünerek
kırmızı derken aklıma başka birşey geldi elma yazısını okumadan hahaha
Dürüm mügunahıyla sevabıyla bende vereyim munuyu dostlar bugun bozuldu az yarın tartı ne der bilmem ama yarından itibaren çok sıkı tutacam inşallah
8:30
tereyağlı omlet sucukluydu sade yumurta yedim peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
(ama sucugu kendimiz yaptırıyoz yine sakıncası varmı sorayım diyom unutuyom sormadanda yemedim zati)
14:00
1bardak ayran 1 incir 5 erik
akşam geç oldu dışarıdaydık erken olmasına gayret ettik ama olmadı
19;45
1 durum tavuk şiş ayran birdeeee ayy nasıl yazsam yaa ilk defa cıs yazıyom 1 dilim ev baklavası kaptan ne olur kızacan biliyom ama yarndan itibaren çok güzel toparlayacağım çok güzel sporlar verecem
su çok içtim 4 e yakın yani
spor
3 saat normal 2 saat tempolu
çok yorulmuşum ayaklarım çok ağrımiş
@MiuLego begum75 @hippoglisemi
Benimle de paylaşır mısınTamam çiçekleri evime yollayın daha ne kürler var bende yapip paylasacam
Kaşınıyorsun de mi NevroşBenimle de paylaşır mısın
Hahahaha evren sana çalışıyor hacım
Bu ödül için survivora gitmek isterdimHahahaha evren sana çalışıyor hacım
Hem de çok fenaKaşınıyorsun de mi Nevroş
Valla uslu uslu duruyordum mesajları bile farketmemistim ispiklemek aklımın ortasında gecmemistiki ne göreyim adım gecmisEki Görüntüle 2139502 Eki Görüntüle 2139503 Eki Görüntüle 2139504 yani demissiniz esra girmesin ne kadar ayıp yok alacakmisim @MiuLego söyleyecekmişim hiç yakistiramadim size bana iftira atmayı bırakın
Zuhaha ha ha ha ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?