Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah yoğurt soda kürü
10:30=2 haşlanmış yumurta çökelek salatası maydanoz nane brokoli corekotlu peynir..

Ara: 1 yeşil elma kahve

19:00=tavuk ızgara abagannuc zerzevat salata bolca

Uyumadan önce yoğurt pulbiber limon kuru yapiyorum..
3 litre su

1 saat yürüyüş
300 ip
yarım saat egzersiz.. gece çıkabilirsem 1 saat daha yürüyüş yapacam @MiuLego Whiteblacklife

gunahıyla sevabıyla bende vereyim munuyu dostlar bugun bozuldu az yarın tartı ne der bilmem ama yarından itibaren çok sıkı tutacam inşallah
8:30
tereyağlı omlet sucukluydu sade yumurta yedim peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
(ama sucugu kendimiz yaptırıyoz yine sakıncası varmı sorayım diyom unutuyom sormadanda yemedim zati)
14:00
1bardak ayran 1 incir 5 erik
akşam geç oldu dışarıdaydık erken olmasına gayret ettik ama olmadı
19;45
1 durum tavuk şiş ayran birdeeee ayy nasıl yazsam yaa ilk defa cıs yazıyom 1 dilim ev baklavası kaptan ne olur kızacan biliyom ama yarndan itibaren çok güzel toparlayacağım çok güzel sporlar verecem
su çok içtim 4 e yakın yani
spor
3 saat normal 2 saat tempolu
çok yorulmuşum ayaklarım çok ağrımiş
@MiuLego begum75 @hippoglisemi

Dürüm mü
Baklava mı
Listeye girmek istemiyor musun sen
Zevk mi alıyorsunuz miuyu üzünce
Whiteblacklife

Valla uslu uslu duruyordum mesajları bile farketmemistim ispiklemek aklımın ortasında gecmemistiki ne göreyim adım gecmis yani demissiniz esra girmesin ne kadar ayıp yok alacakmisim @MiuLego söyleyecekmişim hiç yakistiramadim size bana iftira atmayı bırakın

Zuhaha ha ha ha ha ha ha

HAbibte boş zamanlarında hacker lık yapıyormuş miu. Nevroşla hesaplarımızı hacklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…