- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
@Ausencia hala sana anneanne diyo
Kız aus anane olacak insan miaramizda çok yaş farkı yok benimle 8 yaş var sadece
aus olaydı seni çivilisiyle döverdi
cıs hakkın dolduysa evet yeme.. en doğrusu.. ööööööyle ağzının suyunu akıt
çok kotu griptim canim daha iyiyim şukür toparlanmaya çalısiyorumsmykmy geçmiş olsun canım senin neyin var nasıl oldun
Canım bende çok hızlı vermiyorum kii... 65e gelince birden artı 2 gördüm.. 5 günlük detoksla zorla 64.5 i gördüm.. emzirdiğim için o da bence.. yoksa 1 lokma fazla yesem hemen artıya geçiyorumValla hızlı verenler de olsunlar ben sürünüyorum
Kesinlikle 0 . Falan değilsin hatta gayet bol bol veriyorsun sana 0. Diyeni fururumAdım sıfirciya çıkmış iftara bakın o kadar 10 alan var hih
Sanırım.hasta oldugun için bu kadar az yedin ama çok güçsüz düşürür bunlar seniGunun menusunu vereyim
Sabah 1 dlm ekmek 2 dlm peynir 1 domates
Ara yok
Aksam 17 kv deydik 5 yk tarhana 5 yk yogurt
Spor yapicam simdi yapicam
Whiteblacklife @MiuLego Esra_4378
Bendede bugün vardı misafirlere yaptık kv yle ohh suyuna banıp banıp yediler maşallah onlara afiyet olsun ben uediklerimle mutluyumBen de esıme mantı yaptm ama ben kabak yedm.ve acım senın sozun gelıyı aklıma sabaha ne kaldı kı ve sabah guzel bı kahvaltı yapıcam nasılsaveeee cumaya 1 gun var
Bazlama yeAynen canim
Yiyecekleri biz gözümüzde büyütüyoruz inanki .Hani nimet tabiki çok şükür ama yemeyince olmeyiz
Ben patates ve soğan halkası kizarttim bugün , bazlama yaptım teteyagda ve köfte ben sade kahve içtim
Sabaha ne kaldı ki
Bende yarın iş yerinde yapicam kahvaltı
Ama ne yiycem bilmiyorum
Yatağa nasıl gittim bilmiyorum derkenYa ama bisiy diycem
Cidden bu karbon bende uyku yapıyor
Dün yedim
Ve koltuğa yığıldım erkenden uyudum ve bayılma gibi bir uyuma yatağa nasıl gittim bilmiyorum
Bugün öğlen 1 de yedim
Hala uyumadım ve spor bile yaptım üstüne
Namaza kalktm kuzm uyudumMelegiimm22 kız uyumadinmi
Burdada şuan ezan okunuyor içim huzur doldu ama şuan reglim namaz yok tabi oğlanı code kaldırdım hem öğle hem akşam misafir olunca yazamadım pek ondan girdimNamaza kalktm kuzm uyudum
Sen niye uyumadn
Ben yokken neler olms neler bitmis bakm bi dednBurdada şuan ezan okunuyor içim huzur doldu ama şuan reglim namaz yok tabi oğlanı code kaldırdım hem öğle hem akşam misafir olunca yazamadım pek ondan girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?