- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yeme yeme Banu bozma if ini lütfen miu dedim masum güzel gidiyor bu defa dedim aynı gün bozdun dedim nazarım deydi ama biliyorum o 5 gelecek buraya ve sen beyaz pantolon giyip gezeceksinnnama ama bı kere yedik diye
Evdekilere dondurma servis Edip stepper yaptım senden tirsingennnn
Sen kendine bak şişko deynepGöremez kiii göremez kiii
Gir listeye de zayıfla
Baktım
Evet ölmeyiz sadece mıdemız kazınır o da uyuynca gecer nasılsa yatayım da gıtsn aclık bariAynen canim
Yiyecekleri biz gözümüzde büyütüyoruz inanki .Hani nimet tabiki çok şükür ama yemeyince olmeyiz
Ben patates ve soğan halkası kizarttim bugün , bazlama yaptım teteyagda ve köfte ben sade kahve içtim
Sabaha ne kaldı ki
Bende yarın iş yerinde yapicam kahvaltı
Ama ne yiycem bilmiyorum
Tamam canımCnm ben 2 kase kadar yiyorum sadece ı çorbasından . İncir fln yiyorum kahve yanına
Aynen canım bende gönderdim gibi artıyı cumaya hayal kırıklığı olmaz inşallah bir gün yapmakla faydası olurmu ayranınArtıyı gönderdim şükür ... anca bi al bi ver bu ara.. ama 65i görmeliyim cuma günü
Canım buralardamısınYeme yeme Banu bozma if ini lütfen miu dedim masum güzel gidiyor bu defa dedim aynı gün bozdun dedim nazarım deydi ama biliyorum o 5 gelecek buraya ve sen beyaz pantolon giyip gezeceksinnn
Yeme yeme Banu bozma if ini lütfen miu dedim masum güzel gidiyor bu defa dedim aynı gün bozdun dedim nazarım deydi ama biliyorum o 5 gelecek buraya ve sen beyaz pantolon giyip gezeceksinnn
Evet ölmeyiz sadece mıdemız kazınır o da uyuynca gecer nasılsa yatayım da gıtsn aclık bari
80 li kilodayken 2 günde 2 kilo gitmişti.. şimdi 500-600 gidiyo.. ama bi gün önce cozuttuysam ertesi gün detoks yapıca artı hemen gidiyoAynen canım bende gönderdim gibi artıyı cumaya hayal kırıklığı olmaz inşallah bir gün yapmakla faydası olurmu ayranın
Tm canım cok tsk ederim80 li kilodayken 2 günde 2 kilo gitmişti.. şimdi 500-600 gidiyo.. ama bi gün önce cozuttuysam ertesi gün detoks yapıca artı hemen gidiyo
Benimde aklıma geldi soracaktım@MiuLego nerde kii??
Wasa ne yawwİyi geceler kızlar
Yatayim sabah erken kalkicam
İki wasa arasına sandviç yaptım
Sabah hupletcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?