perşembe akşamı için en ideal yiyecekYogurtla birlikte yenmek üzere iki kabagim psisiyor son ogunum ozel derse gitmeden karnim tok olsun Eki Görüntüle 2140628
aynen cnm bende limonlu soda ve su , kahve
ay negüzel yaaaaa maşallah hep birlikte olun ben çok hızlı evlendim
18 mayıs tanışma
3 ekim evlenme
yıl 2004
Sagolun hepimiz mutlu olalım ins. Bende nisan dahil 8 yıl görüştümaaaa nasibe bak sen,vay beee
Allah daim etsin birlikteliğinizi mutluluğunuzu
ama bu kaçıncı duyuşumuz..
hep geleceğim diyorsun gelmiyorsun
tamamen başladım diyete diyorsun yok oluyorsun başlamıyorsun
bu sefer son olsun artık hadi.. içindekiş güce ve azme inan artık
oy kuzum.. yeme bir daha hiç.. ciğer senlik bir besin değil belli oldu
ula hep seni çalıştırıyorlar ya
Miu sabah menemen ve yoğurt yedim simdi nasıl beslensem acligada dayanırım yeterki ekşim iyi olsun ne gerekiyorsa şöyle banaperşembe akşamı için en ideal yiyecek
Çift yumurtali kaşarlı omlet yedimcay 4 zeytin
vay be ne aşklar var :)) maşallah4. Sınıfta sevdiğim bir oğlan vardı
Ama nasıl heyecanlanırdım
Sanki okula değil onu görmeye gidiyorum hergun
Ayy içim kıpır kıpır falan böyle
O simdi..
KOCAMMMMMMMM
anama şunlara bak hele minicikken seçmişler kocalarını .. ay ne güzel yaAy ne güzel benim de eşim lise aşkım..
gerçekten severken parçalıcam bi gün.. makarna kilona nasıl etki etti tartı nasıldı sabah hele anlatO zaman sarılalım sıkı sıkı
Evet en çok beni öp hep öp full öp
son cümleni yerim senin@masumm eşimle 3.4.5 aynı sınıfta okuduk 4. Sınıfta aşık oldum ama sonra yer değiştirince okulda değişti ama hep aklımdaydı lisede tevafuk onun en yakın arkadaşı benim sınıf arkadaşım oldu konuşuyoruz muhabbet falan bi baktım benimkiyle yakın arkadaşmış yaaa bende onla birlikte okumuştum iyi selam söyle dedim ama aklımda birşey yok yani
Benimki he demiş geçmiş bir yıl geçiyor aradan lise 2. Deyiz arkadaşa demişki bana birinin selamını getirmiştin kimdi o oda ya sizin sınıftaymış ya falan
Illa görüşmek istedi benle tabi ben erkeklerle sevgili olmak falan aklımın ucundan geçmez isim gücüm ders ama nasip olunca oluyor demekki bi meraba dedim pesimi birakmadi
Iyiki birakmamis
bir de hemen başarıyı kendilerine mal etmelerHe vallaSabah bi firmacı dedi pınar hanım eritti seni burası haa diye. Hadi ordan diycektim hadsiz siz kim beni eritmek kim
aynen cnm bende limonlu soda ve su , kahve
ay negüzel yaaaaa maşallah hep birlikte olun ben çok hızlı evlendim
18 mayıs tanışma
3 ekim evlenme
yıl 2004
o zaman artık öyle olmayacakNe diyim bilemedim haklısın..
Burdan iş yoğunluğu memlekete git gel hep üst üste geldiği için öyle denk geldi maalesef..
Miu sabah menemen ve yoğurt yedim simdi nasıl beslensem acligada dayanırım yeterki ekşim iyi olsun ne gerekiyorsa şöyle bana
o zaman artık öyle olmayacak
hemende gör zatenG Ö R D Ü miu onu gördü
beni öp sağda maliyi napıcan begüşüm aaaaaaahemende gör zaten
çay söyliyim de içeyimçaysadım aşırı
Ben kahvaltı dışında şekersiz çay içemiyorumcnm o yüzden almımm size afiyet olsun gideyim bir sade kahve yapayım..
gel ortadada seni öpembeni öp sağda maliyi napıcan begüşüm aaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?