vay vay vay bayılırım gözü kara insanaaaa:)
yanında ne gömüyorsunSelam kızlarben yine çay içiyorum
Afiyet olsun cnm.. Neyse ben uzak durayım biraz..
Ben de beyazpeynir hastasıyım. Beyaz ekmeğe basıp çok yerim.. Bu kiloların yegane sebebidir..
aaa ne güzel yaaa
masumm seni tebrik ederimhayatta dayanamazdım ben
kaşarda beyaz peynirden daha çok protein varmış
ama daha yağlı tabi,miktarını abartmadıktan sonra bencede yenebilir
öptüm ama doyamadım.. bir daha öptüydüm.. du bir daha öpeyimHii öptün mü sen beni
vay be ne günlerdi malimBen 103le girdim takıma
O zaman sarılalım sıkı sıkıvay vay vay bayılırım kara insanaaaa:)
öğle arası yürüşe çıktıydım
seni çok özlüyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa
Evet en çok beni öp hep öp full öp
öptüm ama doyamadım.. bir daha öptüydüm.. du bir daha öpeyim
He vallavay be ne günlerdi malim
ama bu kaçıncı duyuşumuz..bugün sabah tartıda artıyı görünce güne süper başladım...
Artık geri dönüşü yok netim kararlıyım süperim..
İşyeri çok yoğun yazamıyorum..
Hafta sonundan beri çok dikkat etmiyorum belki ama tuzu tekrar kullanmaya başlamıştım ki bugün hepsini kestim..
Ben bu olamammm olmayacağımm...
Herkes dalga geçiyor..Annem kardeşim ve eşim akşam beni sinir ettiler onlara diyet sağlıklı yaptığımı söylemeyeceğim ve bu kilolardan kurtulacağımm diye diye kalktım sabah bir de üstüne artı görünce tmm dedim.. Nesli durr artık bak 7. takıma herkes nerdeyse 50-60 larda sen 90 larda ayıp ayıp sana dedim..
Dahada bişiler dedim de neyse...
oy kuzum.. yeme bir daha hiç.. ciğer senlik bir besin değil belli olduGünaydın,
Bugün iyiyim, geçti sanırım midem gerçi daha birşey yemedim..
Dün akşam da süt ve peynir ekmek yedim,ekmek midemin yanmasını geçirdi..
Ciğerde birşey yoktu sorun benim midemde, kardeşim de yedi çünkü ve birşey olmadı..
Ağır geldi mideme..
Bugün hafif şeyler yiyeceğim...
Bu öğlen yürüyüş yapmadım. Detoks bitkin düşürdü, bütün gün de tektim işyerinde herşeye ben koşturdum aptala döndüm resmen.bi de akşam eve dönüşte yürürüm bugünü böyle kapatıcam
miu görmesin gel sağ köşede öpem seniBegüş beni çekiuordu kendineee
Nare83 eşimle 3.4.5 aynı sınıfta okuduk 4. Sınıfta aşık oldum ama sonra yer değiştirince okulda değişti ama hep aklımdaydı lisede tevafuk onun en yakın arkadaşı benim sınıf arkadaşım oldu konuşuyoruz muhabbet falan bi baktım benimkiyle yakın arkadaşmış yaaa bende onla birlikte okumuştum iyi selam söyle dedim ama aklımda birşey yok yani
Benimki he demiş geçmiş bir yıl geçiyor aradan lise 2. Deyiz arkadaşa demişki bana birinin selamını getirmiştin kimdi o oda ya sizin sınıftaymış ya falan
Illa görüşmek istedi benle tabi ben erkeklerle sevgili olmak falan aklımın ucundan geçmez isim gücüm ders ama nasip olunca oluyor demekki bi meraba dedim pesimi birakmadi
Iyiki birakmamis
Kızlar bir şeyim yok çok şükür Bayadır yazamadım bilmiyorum modum düşük diyelim ama gelirim yine tamamen kendimle ilgili bir durum hepinizi seviyorum
@MiuLego
aaaa nasibe bak sen,vay beeeNare83 eşimle 3.4.5 aynı sınıfta okuduk 4. Sınıfta aşık oldum ama sonra yer değiştirince okulda değişti ama hep aklımdaydı lisede tevafuk onun en yakın arkadaşı benim sınıf arkadaşım oldu konuşuyoruz muhabbet falan bi baktım benimkiyle yakın arkadaşmış yaaa bende onla birlikte okumuştum iyi selam söyle dedim ama aklımda birşey yok yani
Benimki he demiş geçmiş bir yıl geçiyor aradan lise 2. Deyiz arkadaşa demişki bana birinin selamını getirmiştin kimdi o oda ya sizin sınıftaymış ya falan
Illa görüşmek istedi benle tabi ben erkeklerle sevgili olmak falan aklımın ucundan geçmez isim gücüm ders ama nasip olunca oluyor demekki bi meraba dedim pesimi birakmadi
Iyiki birakmamis
G Ö R D Ü miu onu gördümiu görmesin gel sağ köşede öpem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?