- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bi cumaMiu bi cuma desene
Adı da vayt değil artık. Temiz değil artık çünkü.
Adı bilek
Harika sistem.. en iyinin de adını birinci sayfaya haftanın en iyisi olarak kocaman puntolarla yazalımKendime bı not defteri tutacağım su ev işi bitsin
Şöyle bir planım var haftanın en kotu menü vereni ve en iyi menü vereni seçilecek haftanın en kotu menü vereni günlük herolar hariç 1 hafta hero olup günlük spor yapmak ve düzenli menü vermek zorunda kalacak...
En iyi menü veren kişiye ne yapabiliriz
Bu öneri güzel mi böyle bı sistem yapsak mi ne dersiniz
@MiuLego
Adios amigoVaytı takımdan kovdum. Bay bay vayt
NE varmış yani ayy ben hergun aliyorum
İyi fikir bu düzen için su ev işini halledeyim geçeyim aslında bilgisayar olsa excell den bir dk alır ama olsun yine de belki iyi menü spor vermeye motive ederHarika sistem.. en iyinin de adını birinci sayfaya haftanın en iyisi olarak kocaman puntolarla yazalım
Ayy ne kadar iyi bir ogrenciyim
Seni yirimmmmİyi fikir bu düzen için su ev işini halledeyim geçeyim aslında bilgisayar olsa excell den bir dk alır ama olsun yine de belki iyi menü spor vermeye motive eder
Tek cuma singıl cumaÇok komiksin tek cuma singıl cuma diycen
Seni yirimmmmne kadan güzel fikirler ya
Bende fikir çokta kaptan kovar diye tirsiyorum bı de herkes kabul etmeyebilir tabi kkSeni yirimmmmne kadan güzel fikirler ya
Bayıldım cok superKendime bı not defteri tutacağım su ev işi bitsin
Şöyle bir planım var haftanın en kotu menü vereni ve en iyi menü vereni seçilecek haftanın en kotu menü vereni günlük herolar hariç 1 hafta hero olup günlük spor yapmak ve düzenli menü vermek zorunda kalacak...
En iyi menü veren kişiye ne yapabiliriz
Bu öneri güzel mi böyle bı sistem yapsak mi ne dersiniz
@MiuLego
Tek cuma singıl cuma
Acaba ne cinlikler peşindesin
iyi fikir bence canımBende fikir çokta kaptan kovar diye tirsiyorum bı de herkes kabul etmeyebilir tabi kk
Canım cidden görmemişim bunu şimdi buldum.Canlarım nasılsınzzz sizi özledim...dün gece 1de cıktk hastaneden oglum serum aldı kanda enfeksyon cıktı..sabh tekrr doktr kontrolnden snra mecburen krese bıraktm..o kdar agladıkı beni bırakma diye....icim parçalandı.mecburen bıraktm kendmde okula gectm.servsle gelck birazdaninş..cok nazlı kuzum..o gelene kdar yazaym dedim.aksam gelemezsem affola.ama frsat bulursam gelcm tabi hepinizi hem cok özledm hemde cok merak ediyrm.yarnda kilo bildrmnde buluncm tabiki vaktini gecirmeden inş ..yarna daha da cok toparlnmıs olur inş yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?