- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Durum daha vahim
Anaaaaa doğru ya aşk hayatı vardı oğlunun
Teşekkürler canım biliyorumBen gene sanaa vuurguun
Ben gene sanaa vuurgun
87
niyeymiş hee senden küçüğüm bence ben 85 doğumluyum
Dümdük çay koy dedm laBu ne laf mı soktun naaptın.
Çok açım bn deeeeeKızlar kaç gün yiyip sıkıldığım kahvaltımı öyle özledim ki.. hemen yarın olsun da kahvaltı yapim
Bu ne laf mı soktun naaptın.
Kız bırak onu eğlensin eziklikten şaşırdıbana yenilecek diye
Ben senin yaşındayken tam senin yaşındaydım
Menü çok saçma kuzum 1 tabak hatta 2 tabak kabak yemeği yiyip perşembe perşembe pilav yemeseydin 17 ara yapmayıp 18 muz sütle günü kapatsaydin öğleden sonra o ara çok akşam perşembeye göre geç spora bugün laf yok.ama menunu beğenmedimMenümü verim...
11de
Türk kahvesi
1 incir
1 gün kurusu
1.5 ceviz
Öğle 13.45te
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık pilav
Ayran
(Bu okulun menüsü.. listedeyken okulda hiç yemedim riske atıp ama evden alalacele çıkıyorum kahvaltı ile vakit kaybetmek istemedim)
17.30da..
1 kaşık kuru üzüm
1 gün kurusu
1 ceviz
Şekersiz çay
Birazdan tahminen 19 gibi..
1 kase yoğurt
1 muz yerim..
Günü kapatırım inş .. spor bugün yok ama bütün gün hiç oturmadım.. şimdide staj sonrası ödevim var onla uğraşıcam ..
Su şimdiye kadar 1.5 ancadır ama bi bu kadar daha içerim
@MiuLegoWhiteblacklife @pempisler
Benim ismimi yaz sabitle canim malum en iyi ben olucamHarika sistem.. en iyinin de adını birinci sayfaya haftanın en iyisi olarak kocaman puntolarla yazalım
Minun hergun menü puanından
Evet saçma oldu.. ama tek kabakla doyamadım azdı çünkü.. azar azar küçük tabaklarla veriyorlardu okulda.. doymazdım cnm.. öğleden sonraki ara da açlıktan valla.. gözüm dönmesin diye çayla yedim eve gelir gelmez..Menü çok saçma kuzum 1 tabak hatta 2 tabak kabak yemeği yiyip perşembe perşembe pilav yemeseydin 17 ara yapmayıp 18 muz sütle günü kapatsaydin öğleden sonra o ara çok akşam perşembeye göre geç spora bugün laf yok.ama menunu beğenmedim
Puanın:6
Buyur canim bana mi dedin
OlmayacaksınBonus yarın kendini merak ediyorsun demi?
İşte
DEV HİZMETİM
Eki Görüntüle 2140777
Bele olacaksın meraklanmaya gerek yok görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?