Açlıktandır accuk ye miden kazınmasın yaaa
Miu hariç herkesi özledim
Miuya hissettiğim ise komple yangın
Söylemeyin ama şımarır
duvarlara köpük yapıştır boydan boya. O zamanda gidip karşı duvara atarsın kafa kesinYa denedim Berna o zaman da yataktan düşüyorum illa totomu duvara yaslayacam
Çok stikrarlıyım onu da denedim o zaman da daha yukarıdan vuruyorumUyurken doğrulup küüüt duvara
Allam kafamı çarptım da travma oldu da halüsinasyon mu görmeye başladım töbe yarabbim
Son bardak dukan kaldı aç değilim hamdolsun
Bi canlandı gözümde ya porti yaduvarlara köpük yapıştır boydan boya. O zamanda gidip karşı duvara atarsın kafa kesin
Sağol canım. Amin
Bi canlandı gözümde ya porti ya
Yani menümüz 10 luk olmasa da işte
Ben de bekarken oyleydim yatagim hep duvar dibiydi.simdi kocam duvar gorevi goruyoYa denedim Berna o zaman da yataktan düşüyorum illa totomu duvara yaslayacam
bi dene yaa gözünü seveyim var sende bu potansiyel
Diren pembik yarın yumurtalı peynir zeytinli missss gibi kahvaltı yapacaksıııınayy bu detoks beni halsiz koydu şimdiden karnım gurulduyor kız desen mızmızlı oyy sabah bi olsa
Hııı çok nö ölökösö vör yöööBir analizim var senle ilgili gene egosantriğimsi
Ben kk ya giremediğimde aktif oluyorsun burda
Evet fark ettim2gündür girmiyormuş ele dedi
Demek ki senin için gelmiyormuş
Ben yokum diye gelmemiştir
Koz bu neydi alıntıladım ama unuttum
Dün gece gene kafamı duvara çarptım uyurken
Bu duvarla ne alıp veremediğim var acaba
Aggghh diye uyandım hoppaa burnum kanamış
Ağzımı burnumu kıracam bi gün
Çocukluğuma mı insem
Ay iğde gircem galiba ben de. Şuan tek aklımı kurcalayan burası. Hayatım için ciddi bir sınav olacak.. kuzlar bana el atar demi başlarsam sağlam çalışırım çünküÇok özlüyorum ki ben sizi
Daha deneme çözecem yatmadan
Ay at kuzum ne siber saldırı mı var ne var. Bence bekleme hiç. Kazen curly falan at direkEvet buraya. Ne olduysa anlamadım. Yarın kazene atarım ekran görüntüsü
Son bardak dukan kaldı aç değilim hamdolsun
5 dk da konu gene evlenmeye bağlandı eveeeeeeeeeeeeet
Yarin vurulcan mi sen? Ben vurulcam da
Ben de bekarken oyleydim yatagim hep duvar dibiydi.simdi kocam duvar gorevi goruyo
Google girince de arada çıkıyor bendeEvet buraya. Ne olduysa anlamadım. Yarın kazene atarım ekran görüntüsü
Oartim yarın bomba eksi ile geleceğim ahan da menüm diyoooor ateş ediyoooorMenü
Sabah(7:00) : salatalık, 1 dlm peynir, domates, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz ve Yeşilçay
Ara(15:30) : tavuklu salata ve ayran.
Akşam(19:00): sade Türk kahvesi.
Su: 2.5 lt
Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş.
nehirnil111
@MiuLego
Buraya girince çıktı, başka sitelere çıktığı oluyordu da o yazı çıkınca girmiyorum öyle sitelere. Her gün sürekli girdigim site birden ne olduGoogle girince de arada çıkıyor bende
Bammmm bammmOartim yarın bomba eksi ile geleceğim ahan da menüm diyoooor ateş ediyoooor
Gir miu ya temelin varmış madem. Şu 2,5 ayda genel kültüre yardır. Tarihten ezber şeklinde değil de neden sonuç olarak çalış. Bi de en azla soru gelenlere ağırlık ver. Geniş zamanda ayrıntılı yazacam sana ama girDiren pembik yarın yumurtalı peynir zeytinli missss gibi kahvaltı yapacaksıııın
ne kadan içten sövmeeee
Hııı çok nö ölökösö vör yööö
Şu kızı sevmediğim ne kadar da belli oluyor bak hemen çakozlamış
Evet fark ettim
Koz bu neydi alıntıladım ama unuttum
Ahahahhahaha beni özlediğin için oluyor yanda şişkoluktan
Ay iğde gircem galiba ben de. Şuan tek aklımı kurcalayan burası. Hayatım için ciddi bir sınav olacak.. kuzlar bana el atar demi başlarsam sağlam çalışırım çünkü
Ay at kuzum ne siber saldırı mı var ne var. Bence bekleme hiç. Kazen curly falan at direk
Yak bi civara kızım miu
Evet tamam.. 2016 da girmiştim sağlam hazırlanıp. Notlarım özetlerim falan hep duruyor. Bir tek anayasayı sil baştan çalışmalıyım malum sistem falan değişti.Gir miu ya temelin varmış madem. Şu 2,5 ayda genel kültüre yardır. Tarihten ezber şeklinde değil de neden sonuç olarak çalış. Bi de en azla soru gelenlere ağırlık ver. Geniş zamanda ayrıntılı yazacam sana ama gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?