Bammmm bammm
Benmde calısmam lazm ama olmuyo 5.5 aylık kızım var durmuyo daha yeni oturdum totomun ustune oyyy nere gıdemGir miu ya temelin varmış madem. Şu 2,5 ayda genel kültüre yardır. Tarihten ezber şeklinde değil de neden sonuç olarak çalış. Bi de en azla soru gelenlere ağırlık ver. Geniş zamanda ayrıntılı yazacam sana ama gir
Lunyada vardır ejderha
Allaaaah ne ola kiiiiKızlar kziima telden odev yaptırıyorum birazdan gelecem
Kendime alışveriş yaptım havadislerim var
Canım o her uyuduğunda fırsatı değerlendirip çalışacaksınBenmde calısmam lazm ama olmuyo 5.5 aylık kızım var durmuyo daha yeni oturdum totomun ustune oyyy nere gıdem
anayasa benim de baş belam...Evet tamam.. 2016 da girmiştim sağlam hazırlanıp. Notlarım özetlerim falan hep duruyor. Bir tek anayasayı sil baştan çalışmalıyım malum sistem falan değişti.
Yetişir ama sıkı çalışırsam.. onun için de nette falan vakit harcamamam lazım.
Kozlar el atarsa bana 3 ayşık girecem.
Gaza geldim bak şimdi inandım ha
Ayyy fenaymış ama çok da kötü değilanayasa benim de baş belam...
Ama olur miu be. 2016 da ben de girmiştim
76 mı ne almışım rezillik
Ben kaçıyorum gelecem gene gece
Bi kahve yapayım sonra deneyeyim kendimi
Gunduz 2 3 saat oyalanıyo 40 dakka uyuyo esım oglene yemege gelıyo kostur kostur her anım.ama ramazanda aksam oturup sahura kadar calusmayı dusunuyorm en azından adına olup gıreym mal mal bakmaym sınav kagıdına bariLunyada vardır ejderha
Allaaaah ne ola kiiii
Canım o her uyuduğunda fırsatı değerlendirip çalışacaksın
Aynen canım. Yani her fırsatı değerlendirmelisinGunduz 2 3 saat oyalanıyo 40 dakka uyuyo esım oglene yemege gelıyo kostur kostur her anım.ama ramazanda aksam oturup sahura kadar calusmayı dusunuyorm en azından adına olup gıreym mal mal bakmaym sınav kagıdına bari
Cok guzel yaaa bana versene ben de atanayımmmBak bu 2016 sınavı.. matematiki en sona bırakmıştım 13 sorusu yetişmemişti. Gy o yzden az
Eki Görüntüle 2140840
Cok guzel yaaa bana versene ben de atanayımmm
WcAyy bi ödevi yaptım ikincisi kaldı oba çocuk molasu verdim.. çocukları doyurdum kendimi buraya rahat girebilmek için malum yere attım :))
Sabah11
Menemen yoğurt peynir zeytin
Ara 15 neskafe
Aksam 19
Salata yoğurt haşlama yumurta
Spor
1 saat zumba
Şu 2.5
@MiuLegoWhiteblacklife begum75 smykmy @masumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?