4 haziranda malatyaya gidiyorum hemssooommmmBizim mutfak kültürümüz ile diyet yapılmaz canım
Ama memlekettesin gittiğin yerlerde mutlaka bulgur köfteleri yapılırİşin zor vallahi Ben bile haftada 1 yapıyorum eşim sızlanıyor
Ben de bayrama yakın gideceğim4 haziranda malatyaya gidiyorum hemssooommmm
O zamana kadar tig gibi olmam lazimmmmm
Ben geldim harika gorunuyolaarrrrdiOrası sizin için çok tehlikeli bir alan
Aynen nevom ya ramazan cok tehlikeli ben kilo almaya cok musaitim nasil beslenicez nasıl dikkat edicez bakalimBen de bayrama yakın gideceğimOlursun inşaallah daha vakit var
Ben de Ramazanı kilo almadan geçirmeyi çok istiyorum
Uyucam bende insallah ac masuma selam olsunGidip yatayım
Oturmak karın doyurmuyor
İyi geceler
Aç miu ya selam olsun
Mutlaka lazım oluyor canım ben de çocuklar için hafta sonu yapıyorum.Soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum.Akşam yapınca yemek aklıma gelmiyor.Sabah kayboluyorlarBen geldim harika gorunuyolaarrrrdi
Tarfi bile aldim haftasonu icin esime yapicam tabi
Hareketli olmamız lazım yoksa işimiz zor canımAynen nevom ya ramazan cok tehlikeli ben kilo almaya cok musaitim nasil beslenicez nasıl dikkat edicez bakalim
Bende buzluğa attım hep göz görmesin dimi :))Mutlaka lazım oluyor canım ben de çocuklar için hafta sonu yapıyorum.Soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum.Akşam yapınca yemek aklıma gelmiyor.Sabah kayboluyorlar
Dogru diyon bacım öpüyorum senin çokHareketli olmamız lazım yoksa işimiz zor canım
Benim beslenme değil hareket problemim var.Harket etmezsem hemen kilo alıyorum...Ramazanda inşaallah hareket edebiliriz.
Aynen canım ortada olunca tadına bakalım oluyor.Gözümüz görmesinBende buzluğa attım hep göz görmesin dimi :))
Gecmis olsun canm uyu hemen beben uyudysa odem tutmaCok kotuyum başımı tulbentle bagladim yaşlı nenelere dondum hadi aclik başima vurdu iyi gecelr
Ben de seni öpüyorumDogru diyon bacım öpüyorum senin çok
Kaptan yaa sanki regl oldum gibi ayy boşa mı gitti yoksa bugunum bide bunun şişliği off yaa tartı guzel der inşallahEvet kuzucum
Aynı dert bende de var canım kucuk uyuyor buyuk gündüz uyuyunca uykum yok daha diyorYavrum uyusada bende yatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?