bozmadım kaptaniçem benim aldım elime oyamı açtım diziyi karnım guruldaya dursun,guzel yüzde ile gelirsem listeye alacan mı beniDiren pembik yarın yumurtalı peynir zeytinli missss gibi kahvaltı yapacaksıııın
ne kadan içten sövmeeee
Hııı çok nö ölökösö vör yööö
Şu kızı sevmediğim ne kadar da belli oluyor bak hemen çakozlamış
Evet fark ettim
Koz bu neydi alıntıladım ama unuttum
Ahahahhahaha beni özlediğin için oluyor yanda şişkoluktan
Ay iğde gircem galiba ben de. Şuan tek aklımı kurcalayan burası. Hayatım için ciddi bir sınav olacak.. kuzlar bana el atar demi başlarsam sağlam çalışırım çünkü
Ay at kuzum ne siber saldırı mı var ne var. Bence bekleme hiç. Kazen curly falan at direk
Yak bi civara kızım miu
Geçmiş olsun demeye geldim canim @MiuLego
Evet kuzucumbozmadım kaptaniçem benim aldım elime oyamı açtım diziyi karnım guruldaya dursun,guzel yüzde ile gelirsem listeye alacan mı beni
He tamam o zamanCeviz kadarlar yawww
Yok kuzum ben istatistik mezunuyumSenin beden eğitimi öğretmenliğiydi dimi?
Yok daha yüksek almalıydımMasaallah ıyı almıssın neresı kotu loooo.amiinn ınsaallah bakalm bu sene ne olacak
Pişman olursun bak
Maşallah canım. Ben atanmak istemiyorum. Kuruma başvuruyapıcam. Sıralamaya girip sonra mülakat vs.. merkezi atama istemiyorumİyi almissin ben 11 sene önce 84le atandim
Diyetini bozan kiz geldi aklima.Allahim o supangileyi icimden allllRabbim gözümün önüne gelenleri sen al zihnimden
O hep aklımda bugün ablamla esprisini 4 kere falan yaptıkDiyetini bozan kiz geldi aklima.Allahim o supangileyi icimden allll
O hep aklımda bugün ablamla esprisini 4 kere falan yaptık
Kim çıkıyo listeden
Perşembeyi bile sporsuz bırakmaz çalışkan arıAy erkenden yatayim odemlere gelmeyeyim kv de cok yoruluyo oglumla erkenden yatiyo kadin.oglumun yaninda mayismisim zaten belki erken uyursam erken uyanirim leslie yaparim yine.Yarin güzel eksilere uyanalim inşallah
Sporumu da bildireyim
3 mil leslie=135 puan
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?