Oyyy kızım gece 5 kere kalktı ve 6.30 da uyandı cookkk uykum vaarrrr azcık alın sevın kızımı da ben de uyuyayım yaaa nerde 7.takım hatunları
Canm if sana etkı etmıyo demek kı o zaman baska bısey uygulasan o kadar yemeye hıc vermıyorsn.vucud az yıyınce kendını kıtlık moduna alırmıs ve depolarmıs o yuzden saat ve menü degısıklıgı yap bu hafta.mesela oructa ben asla vermem hatta alırım az yesemde senın vucud da oyle galıbaGünaydın
Geçen hafta :69
Bu hafta:69.2
Gelen +2
Dagılabilirsiniz ! Bütün emekler çöp
Çok üzgünüm
Bildigim bütün doğrular yanlış oldu
Kendimi ne çukuruna atarım bllmiyorum
Ulaaa sen benden de betermıssın sen buyutmussun darısı bıze ıns.deli gıbı tepınıyo oyun oynuyo enerjıye bak bana da verse ya deli kıızzYakın olsam gelirdim
Çok iyi bilirim o durumu
Gözü yatakta kalır insanın
Benim birde ikizdi düşün
Biri yatsa diğeri yatmaz
Ama geçiyor bu günlerde
Ulaaa sen benden de betermıssın sen buyutmussun darısı bıze ıns.deli gıbı tepınıyo oyun oynuyo enerjıye bak bana da verse ya deli kıızz
Mortimsim ama üzüldüm benden az olaydı ama ekşi olaydı yinede
Canm if sana etkı etmıyo demek kı o zaman baska bısey uygulasan o kadar yemeye hıc vermıyorsn.vucud az yıyınce kendını kıtlık moduna alırmıs ve depolarmıs o yuzden saat ve menü degısıklıgı yap bu hafta.mesela oructa ben asla vermem hatta alırım az yesemde senın vucud da oyle galıba
Yarin ogleye dogru ac tartil bence asil sonuc o.Bilmiyorum valla
Moralim sıfır
Hıımm o zaman bısey dıyemem ama hala veremezsen bı hafta degısıklık yap derm vucudu sasırt benceBu ilk denemem değil çok güzel zayıfladım daha önce bu yöntemle
Anaamm benm kızdan senınkıler daha fenaymıs anne olmak zor ıs arkadas rabbım sabır versnSabah ezaninda kalkksr kalkar araba sürerler di, şimdi okula zor kalkiyor lar
Yarin ogleye dogru ac tartil bence asil sonuc o.
Sabah erken saatte 300 400 oynuyordur.
Sıkma canini .
Koydeydim yeni geldim.Nerelerdesin nisa
Evet birde yarın geç tartilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?