Ben de şaşkınım sabahın köründe bişey yemek hiç hoş değil
Nare83 Banucum pazartesi eksideydin bugun harika bi eksi ile gelebilirdin ama arad bodzdun.demek ki if en ufak bi bozmaya bile gelmiyomus.if sana yariyor bunu biliyoruz olmuyo dersen de istersen farkli bi beslenme sekli dene
Ne diyeyim bilemedim if den de memnunsun erken tartılıyorsun onunda çok etkisi var tabi
sagol kuzum teşekkur ederim
ayyyy bu buyuk bir mutluluk allahm yaaaaaa harikaaa bise buu
nasil oldun flavrm
+200 gr sanki 2 kg mus gibi yazmissin canım haftaya toparlarsin üzülme
10 puan almak için kahvaltı yaptımbu saatte
O 10 puan bana gelecek
İşte bunlar hep google dan ne bakıyorsan o. Mesela bende tatil yerleri çıkıyor bir ara da dambıl çıkıyordu hepSayfadaki reklama bakEki Görüntüle 2140915
Spor yapmadan ödemleri indirmeden tartılmayın
Ben bayılırım kahvaltıya erken erkende olsa misss eşimi geçireyim ecuk dinlencen istirahata çekilip spor yaoayimBen de şaşkınım sabahın köründe bişey yemek hiç hoş değil
Gördüm iyi kurtardın bence.. bende olsa en az +500 gelirdicicişş gördün mü kilomu
Spor yapmadan ödemleri indirmeden tartılmayın
Kahvaltıya ben de bayılıyom ama 11-12 de yapılanınaBen bayılırım kahvaltıya erken erkende olsa misss eşimi geçireyim ecuk dinlencen istirahata çekilip spor yaoayim
Günaydıııınnnnn ve hayırlı cumalar
Çoktan tartıldım ki servisteyimSen indirmesen de olur babuş
Bir kaçamak değil ki o. 3 farklı şey var içinde.. 3 kaçamak aslında.. bak ben de bugün dünle aynı çıktık onca açlığa. Ama normal şaşırmadım.yahuu bi kaçamakla nasıl yaaaa
bu kadar mı zalımmm ya bu kiloooooo
Günaydın pembikkkkk merakla bekliyorum bildirimini :)günaydın kaptan
Çoktan tartıldım ki servisteyimkeşke geç tartılma şansım olaydı
benim az daha ödem gitsin kızlar uyandı 20 dk anca yaptırdılar leslie bende evi topluyorum bari işim bitsinCuma heyecanıhadi bildirimler yağsıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?