Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı 07:30
1 dilim tb ekmek
Menemen
Domates, salatalık, zeytin, peynir
1 çk ev salçası, 1 yeşil biber
3 badem, 2 fındık, yarım ceviz, 1 gün kurusu

Öğle 12:15
1 kase mercimek çorba
Biraz et döner
Az Yoğurtlu semizotu
Salata, ayran

Akşam 17:45
1 süt
Yarım ceviz, 3 badem, 1 fındık, 1 incir

Su: 2 lt şimdilik
Bolca çay kahve içerir menü

Spor: leslie 3 mil yapacağım

Mortim Bonus

Ortim @Lunya

Pointcibaşım Whiteblacklife

Vurulan ördeklerin en biriciği @Portakal Sulu Ordek

Otobüse dolmuşa binen arkadaşlar halinize şükredin.. benim eşim benim binmemi istemiyor .. her yere arabayla bırakıyor haa diceksiniz ne güzel değil işte.. yürüyerek gidilen yerlere gidiyorum ok ama onun dışında bi yerr gitmek için onun müsait olmasını bekliyorum

Bu gözler neler gördü
Miu kahvaltı yapmış ben şok

Otur 0

Sen onun başına 1 koyarsın

Ehliyet al araba sende kalsin lazim olunca :)

Şu şahane spor var menü güzel haydi hayırlı olsun
Puanın:10

Ehliyet al araba sende kalsin lazim olunca :)
Ehliyetim var cnm.. 6 ay gibi bi süre arabam da vardı ama buraya taşınınca sattık.. eşimin bütün işi arabayla o olmaz maalesef .. burda çok fazla tır var eşim o yüzden istemiyor arabayı.. küçüktü arabam tırlar seni görmez ezer diye sattı zati.. taşınma planımız var taşınırsak bakarız inş..

Sabah menü saat 11
2 yumurta az yagda pısmıs
1 tane salatalık
3 catal peynır
1 tane zeytın
2 tutam dereotu
2 bardak cay(cayı soymeyı unuttum hep)
2 dılım tam bugday ekmek
Ara ögün
7 erık saat 4 te
Aksam menü 5.30 da
Bı tabak ıspanak
3 kasık yogurt bılıyorm ıspanakla olmaz ama yogurtsuz yıyemıyorm
1 dılım ekmek cok actm cunku
Su 2 lıtre(artırıcam kızma)
Spor 6 mil leslıe 15 dakka bolgesel
Whiteblacklife

Şu şahane spor var menü güzel haydi hayırlı olsun
Puanın:10
Hocam aksam yemegı yememıs kı neresı 10 yahu bademle neyle aksam yemegımı aolurmus zati erımıs bıtmıs yemeksız hasta olur miu yemek yesın yemek sulu yemek

Kahvaltı güzel ama çayla yapılan kahvaltı vitamin açısından değersiz özellikle emziren bı anne için kesinlikle hayır ben çay içeceksem kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorum genelde içmem bu da pazardan pazara bazen içiyorum
Akşam ekmek hayır
Ispanak ile yoğurttu demir emilimi için zararı yokmuş diye bı paylaşım gördüm ne kadar doğru bilmediğim için söz etmeyeceğim
Ekmek ve çaya hayır
Şu yine az 3 içmen lazım en az
Spor güzel
Puanın:6

Kahvaltı güzel ama çayla yapılan kahvaltı vitamin açısından değersiz özellikle emziren bı anne için kesinlikle hayır ben çay içeceksem kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorum genelde içmem bu da pazardan pazara bazen içiyorum
Akşam ekmek hayır
Ispanak ile yoğurttu demir emilimi için zararı yokmuş diye bı paylaşım gördüm ne kadar doğru bilmediğim için söz etmeyeceğim
Ekmek ve çaya hayır
Şu yine az 3 içmen lazım en az
Spor güzel
Puanın:6

Cok actım sımdı o ekmegınde yemezsem yatmaya yakın bıseylere saldırmıyım dıye yedm aglarım ben o zaman

Cok actım sımdı o ekmegınde yemezsem yatmaya yakın bıseylere saldırmıyım dıye yedm aglarım ben o zaman
Ekmek yerine kansızlık problemin yoksa eğer gece çok aciktiginda tarçınlı süt iç az biberli limonlu yoğurt ye ama ekmek yeme akşam yağ yakacagina vücut ekmeği yakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…