Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekmek yerine kansızlık problemin yoksa eğer gece çok aciktiginda tarçınlı süt iç az biberli limonlu yoğurt ye ama ekmek yeme akşam yağ yakacagina vücut ekmeği yakiyor
Bıberlı lımonlu yogurdu emzırenler yaoabılıyo mu.bı yerde yapamaz dıyordu da sankı

Bıberlı lımonlu yogurdu emzırenler yaoabılıyo mu.bı yerde yapamaz dıyordu da sankı
Yoğurt yiyoruz demi limon da yiyoruz biber ölçülü olmak zorunda pişik için onun dışında zararı yok zaten çok baharat kullanmıyoruz emziren anneler olarak çay ucu kadar pul biber kullanılabilir yarı içinde alerji yapacak madde yok ç vitamini olan limon yoğurt var biberde ölçülü olduğu sürece ne zararı olabilir ki bak zencefil alerjik zerdeçal oyle ama yoğurt limon pul biberi zaten günlük hayatımızda kullanıyoruz ki

aynen yaa bende mi yapsam ama niber yapamıyom bende basur var zor oluyor

çok fitsin tevoooooooooooo
boya bak be kıskanmadım ki

Uleee reglime 3 gün kalmış, balon gibiyim, 2 gündür wc yok, dünden beri su içemiyorum
Artı çıkmayayım da ne yapayım

Anamm genc kiz mübarek
Daha neriye zayifliyon kac hedefin

çayıma dokunma wayttttt evet o menü benim değil ama kahvaltı çay dedin, çaysız kahvaltı mı olur kahvaltı yapmam daha iyi

waytın elinde kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…