- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Tamam tamam yakın olaydı yemek kek borek yapardm ben ona kıyamamÖğle dolu dolu yediği için akşam ideal olani yapmış kuzum
Bıberlı lımonlu yogurdu emzırenler yaoabılıyo mu.bı yerde yapamaz dıyordu da sankıEkmek yerine kansızlık problemin yoksa eğer gece çok aciktiginda tarçınlı süt iç az biberli limonlu yoğurt ye ama ekmek yeme akşam yağ yakacagina vücut ekmeği yakiyor
pempik özelden bana da danışabilirsinsağolasın kaptan inşallah o zamana rehl şişliğide gider belki
iyi misin guzuHaşlanmış pattis Galp ben
Yoğurt yiyoruz demi limon da yiyoruz biber ölçülü olmak zorunda pişik için onun dışında zararı yok zaten çok baharat kullanmıyoruz emziren anneler olarak çay ucu kadar pul biber kullanılabilir yarı içinde alerji yapacak madde yok ç vitamini olan limon yoğurt var biberde ölçülü olduğu sürece ne zararı olabilir ki bak zencefil alerjik zerdeçal oyle ama yoğurt limon pul biberi zaten günlük hayatımızda kullanıyoruz kiBıberlı lımonlu yogurdu emzırenler yaoabılıyo mu.bı yerde yapamaz dıyordu da sankı
tamam cancağızım sağolasınpempik özelden bana da danışabilirsin
gerçi konuştuklarımız artık senin için hep geçerli malum artık listelisin
yine de ekstrem bi durum olursa yaz sen çözeriz
aynen yaa bende mi yapsam ama niber yapamıyom bende basur var zor oluyorYoğurt yiyoruz demi limon da yiyoruz biber ölçülü olmak zorunda pişik için onun dışında zararı yok zaten çok baharat kullanmıyoruz emziren anneler olarak çay ucu kadar pul biber kullanılabilir yarı içinde alerji yapacak madde yok ç vitamini olan limon yoğurt var biberde ölçülü olduğu sürece ne zararı olabilir ki bak zencefil alerjik zerdeçal oyle ama yoğurt limon pul biberi zaten günlük hayatımızda kullanıyoruz ki
Daha yeni grldim eve.bende
Yaa ne demezsinÖle deme mali yaa şişko şişko otobüs bekleseydin fit olarak otobüs bekliyorsun
çok fitsin tevooooooooooooGelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
ohhh ohhh yandan yandanBu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
O vakit show must go on @MiuLego
Kutlamayı zarifçe yapmak isterdim ama mümkün değil yapamadım. Zerafet ruhumda yok
Kutlama alayı yerini alsın
@igdedaliWhiteblacklife @Portakal Sulu Ordek @Esra_4378
Uleee reglime 3 gün kalmış, balon gibiyim, 2 gündür wc yok, dünden beri su içemiyorumal işteeeeeeeeeeeee
öyle yedim yedim diye dolanırsan sonuç bu olur
1 haftada +700 ne demek ne demekkkkkkkk
deyneppppppppppppppppp
elifcim bugün daha iyidir diye düşünmüştüm canım.. uykusuzluğa rağmen harika bir eksi canım tebrik ederim.. Allah şifa versn inşallah .. haftasonunu temiz geçir de pazartesiye eksi ile gel emi
bravo melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk helal olsun be canısı
biliyordum harika bir eksi bu ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işte hippoya yakışan kilolar.. hemen 65 e döndün bravo hippoşum
malim eksilerinle yakıyorsun kuzuuuu 7 lere çok az kaldı ha gayrettttttttttttttttt
-2 kilo ile geldin emine abla tebrik ederim
sütün yağı işte öyle diyim:) çok canın istediyse ye
54 ü aldım kuzu.. hastaydın kötü hafta oldu .. ama yine de artı için seni dövmeyeceğim anlamına gelmiyor
az da olsa eksi gelmiş canısı.. güzel artı ile gelmedin.. haftaya sağlam eksi ile gel artık
İyiyimiyi misin guzu
Gecen hafta 57.7 ( inşallah dogrudur yoksa hepfit beni vurur)
Bu hafta 57.3
Anamm genc kiz mübarekGelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
çayıma dokunma waytttttKahvaltı güzel ama çayla yapılan kahvaltı vitamin açısından değersiz özellikle emziren bı anne için kesinlikle hayır ben çay içeceksem kahvaltıdan yarım saat sonra içiyorum genelde içmem bu da pazardan pazara bazen içiyorum
Akşam ekmek hayır
Ispanak ile yoğurttu demir emilimi için zararı yokmuş diye bı paylaşım gördüm ne kadar doğru bilmediğim için söz etmeyeceğim
Ekmek ve çaya hayır
Şu yine az 3 içmen lazım en az
Spor güzel
Puanın:6
hemen tuzu kesiyorsun suyu arttırıyorsun, o hareketi sevmedimOff haftaya regl haftam
pattis detoksunda pattis bol ki, ye benceİyiyim
Pattisle aşk yaşıyorum
Fazla yememek için kendimi frenliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?