Öperimki
Kuzum korumada eyvallah ama emziren anneler özellikle onlar için söylüyorum ben haftada toplasan 2 bardak çay içmem misafirliğe falan gidince ayak uydurmak için yudumluyorum zorlaBana çayı bırak demeyin
Çaysız yapamam
Icmeyince bas ağrısından duramıyorum
Yazmış olabilirimmiu şifresini verdi paylaşım için Whiteblacklife
Tamam canım ekmek zaten yemiyorum aylardır, sıcak su torbam da karnımda tüm gündür, meyve çiğ sebze de yemem, eti de bırakırım bir süre için..Çoh iyiyim ateş ediyorum bonus
Miuya doğru mu ateş etsem
Söylemeyem onu şimdi ayıp olur
Birkaç güne toparlarsın kuzum. Et yeme bi süre. Mideni dinlendir.
Midemde ülser vardı epey kötüydü. İyileşiyor gibi oluyordum tekrar kötüleşiyordu filan. Senelerce uğraştım. Mide kanaması geçmişim de var maalesef. Şimdi gene karatay diyor diyeceksin ama ekmeği bıraktığımdan beri çok rahatım. Şimdi bile 1 gün ekmek yiyim hemen yanmaya ekşimeye başlıyor...
Demem o ki ekmek yeme kayısı, çilek gibi meyveleri yeme bi süre. Karnını sıcak tut bi de
Gayet guzel menü karbon doğru günde alınmış tek öğün de tüketilmişSabah 6.30 2 hurma
Öğlen 12.40
2 haşlanmış yumurta
5 6 zeytin
Bi parça peynir
Akşam 19.15
3 kaşık domatesli bulgur pilavı
2 kase cacık
Su 3ü bulur
42 dk tempolu yürüyüş
Oryantal de yapcam
Sporu bitirince kaptanı etiketlerim
Whiteblacklife
Çamaşır katlarken elimde atlet sallar buldum kendimi
Beyaz soğanlar çıktı ya bende çok seviyorum soğan.Biri bana desin desin ya benim bu yeşil soğanla derdim ne yine aldım 1 kilo durmadan canım yeşil soğan çekiyor Millet abur cubur canı çeker benim yeşil sogan
Ozunuze dönün diyosunAhey ahey ponponları bırakın mendilleri alın elinize
Gel sarılıp ağlayalımBiri bana desin desin ya benim bu yeşil soğanla derdim ne yine aldım 1 kilo durmadan canım yeşil soğan çekiyor Millet abur cubur canı çeker benim yeşil sogan
Çamaşır katlarken elimde atlet sallar buldum kendimi
Bir de az kahveli sütlü filtre kahve içebilir miyim sence?Çoh iyiyim ateş ediyorum bonus
Miuya doğru mu ateş etsem
Söylemeyem onu şimdi ayıp olur
Birkaç güne toparlarsın kuzum. Et yeme bi süre. Mideni dinlendir.
Midemde ülser vardı epey kötüydü. İyileşiyor gibi oluyordum tekrar kötüleşiyordu filan. Senelerce uğraştım. Mide kanaması geçmişim de var maalesef. Şimdi gene karatay diyor diyeceksin ama ekmeği bıraktığımdan beri çok rahatım. Şimdi bile 1 gün ekmek yiyim hemen yanmaya ekşimeye başlıyor...
Demem o ki ekmek yeme kayısı, çilek gibi meyveleri yeme bi süre. Karnını sıcak tut bi de
Tabii kiiOzunuze dönün diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?