Ne kadan daha mutlu olabilirim kiSevinmem mi bee
Yemezler yemezler puanı geri aldım 9 puanin
Ne kadan daha mutlu olabilirim ki
Cansınız siz
Beni üzmediniz ya bugün
Bir dediğimi iki etmiyorsunuz
Çok seviyorum be
Eki Görüntüle 2141136
Kızlar güzel diyet yapıyor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaPayın büyük biliyorsun
hay maşallah diyelim mevlam devamını getirsin her hafta amin amin amin amin amin amin aminGaliba ama daha belli değil
Gelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
Allah razı olsun canım tabi fazlasıyla oluyorsunKızlar güzel diyet yapıyor yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Bu hafta da yerini kimseye kaptirmayacaksin galiba lunya yine şahane menü şahane spor şahane su yine güzelsin yine miHaftanın en iyisi olmuşum
Menümu vereyim
Sabah(07:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 2 ceviz, salatalık , domates ve Yeşilçay.
Haftanın en iyisi olmuşum
Ara(12:30) :sütlü kahve sade, 5 badem.
Akşam(18:00) : 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase cacikiii.
Ara(20:00) : Yeşilçay içeceğim.
Su:2.5 lt
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş.
@MiuLego
nehirnil111
Onlar yoğurt ta yiyorlar kuzumBence de
Kız 100 gram patates 83 kalori
3 patates eder sana 500 gram
Toplam 415 kalori
800 bile değil
Olmaz ki bu kaloriyle
Emzirenler içmesin, ben ıceyimSeni döverim evire çevire döverim git Ausum yazısını oku git doktorlara sor kahvaltıda yediğin peynirin demirini mahvediyor zaten diyet yapıyoruz vitamine ihtiyacımız varhele bide emziren anneye cesaret veriyorsun
Kuzu sen emziriyormussun, kafein sütten bebise de geçiyorFaydalı degıl bılıyorm ama bende yapamıyorm cay ıcmeyınce hıcbırsey yememısım gıbı hıssedıyorm ac hıssedıyorm
Çok rica ederimPayın büyük biliyorsun
Bana çayı bırak demeyin
inş kuzuuu@MiuLego bonus en sevdiği cıstan yapmış elleriyle dokunarak burnuylada kokusunu almış.
Adı lazım değil koymolo börök.
İnş güzel olmuştur tadı tuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?