Bakayım hemeeeenİnstagram hikayeme bak
Kız ben de özledim heeeeeeeÖzledim sizi herkes iyi mi
Ne güzel haberler eflalim.. Allah çekirdek aileciğinize boool huzur mutluluk versinSelam hatunlar habersiz koydum sizi fırsat olmadı , dün ablama gittim geç geldik. Bugün erkenden piknik için kalktım hazırlık yaptım. Gittik geldik çocukları kendimi yıkadım, makina da çamaşır bitsin aşıdan yenisini atıcam, ütü yapıcam, oğlanın ödeve yardım etmem gerekiyor, sonra ip atlamaya çalışıcam
Çekirdek ailemle bir umut huzur ortamın sağlama çabaları içindeyim ondan bu piknik halleri
Rakibin bonus du dimi. Yalnız bırakırmıyım seni hiç kiraz duduslumKız ben de özledim heeeeeee
Ben iyiyim galiba. İnş iyiyimdir inş yenilmem bu hafta. Sen beni tutuyon demi
Huzurunuz neseniz daim ve bol olsunnnn.Selam hatunlar habersiz koydum sizi fırsat olmadı , dün ablama gittim geç geldik. Bugün erkenden piknik için kalktım hazırlık yaptım. Gittik geldik çocukları kendimi yıkadım, makina da çamaşır bitsin aşıdan yenisini atıcam, ütü yapıcam, oğlanın ödeve yardım etmem gerekiyor, sonra ip atlamaya çalışıcam
Çekirdek ailemle bir umut huzur ortamın sağlama çabaları içindeyim ondan bu piknik halleri
Evet bonusRakibin bonus du dimi. Yalnız bırakırmıyım seni hiç kiraz duduslum
Amin miu aminn varsa yine bende var ben adım atmasam olacağı yok. Artık bu adamı üçüncü çocuğum olarak kabul etmeye karar verdimNe güzel haberler eflalim.. Allah çekirdek aileciğinize boool huzur mutluluk versin
Bonus disli geliyor bu defa.Nanik yapiyi bana bınıs kıfılı.. demek beni yeneceğini sanıyor.. kendine güveniyor demek..
Sağol nisacımmmmHuzurunuz neseniz daim ve bol olsunnnn.
Tutmayın beni füzeleri aldıracamEvet bonuskendileri bonus
Sen var ya bir tanesin koca gözlerini sevdiğimfüzelerine kurban olfuğum
Çok tırsıyorum kız.. vallaha öyle böyle değilBonus disli geliyor bu defa.
Istikrarli masallah.
Istikrarli masallah.
Istikrarli masallah.
Amiiiin inşaallahHuzurunuz neseniz daim ve bol olsunnnn.
Aaaa eflal yine Sivas li bi ablam vardi.Amin miu aminn varsa yine bende var ben adım atmasam olacağı yok. Artık bu adamı üçüncü çocuğum olarak kabul etmeye karar verdim
Heeeeh en doğru karar çünkü o çocukAmin miu aminn varsa yine bende var ben adım atmasam olacağı yok. Artık bu adamı üçüncü çocuğum olarak kabul etmeye karar verdim
Tutmayın beni füzeleri aldıracamyalnız gözlerimin büyük olduğunu siz etraf demese farkında değildim benn
Benim eşim cidden aynen öyle canım maalesef. Bende ilgiyi seven bir insanım adam hep bana deyince şirazem kayıyor işteAaaa eflal yine Sivas li bi ablam vardi.
Kendi de esi de sivasli idi derdi ki;esini cocuk gibi dusuneceksin .
Anasi yok babasi yok .
Onlar da nazlanmak simartilmak istiyot falan demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?