- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Senin gibi citir bi hanimefendiye küfür yakismazMaçta küfür edebiliyoz mu hocam
Ben kendimi hiç beğenmem ki ondan zaarHeeeeh en doğru karar çünkü o çocuk
Yuh artık ne çeşit bir göz bozukluğun var da gözlerini fark etmedin
Füzelere dokunmafüzelere özgürlük
Yok yok. O işin şakası. Şimdi maç boyu küfür eden erkekler olacak. İnşallah dalmam birine. CinleniveriyorumSenin gibi citir bi hanimefendiye küfür yakismaz
Eflal 1 numaraBen kendimi hiç beğenmem ki ondan zaardiye diye kendini beğenmiş edeceksiniz beni
Begen tabi ki kendini.Ben kendimi hiç beğenmem ki ondan zaardiye diye kendini beğenmiş edeceksiniz beni
Ben de aynıyım yaşan yokİlk defa geçmiş yapmadan ana dalıyorum çok zevk alıyorum harika
Senin lisanını yerim nisa okurken neden içim huzur doluyor acabaaBegen tabi ki kendini.
Ne guzel 2cocuklu citir becerikli temiz hatunsun.
Eflal birbirimize yükseliyor gibiyiz. Sonumuzu pek hayırlı görmüyorumYa sen taş, fıstık, lokum
Bak bide orasi var.Yok yok. O işin şakası. Şimdi maç boyu küfür eden erkekler olacak. İnşallah dalmam birine. Cinleniveriyorum
Bende çay demledimTürk kahvesi içecem hemençok canım çekti
Ben bonusu tutuyom hıhhhKız ben de özledim heeeeeee
Ben iyiyim galiba. İnş iyiyimdir inş yenilmem bu hafta. Sen beni tutuyon demi
Eflal birbirimize yükseliyor gibiyiz. Sonumuzu pek hayırlı görmüyorum
Ben bonusu tutuyom hıhhh
Bilmem kiSenin lisanını yerim nisa okurken neden içim huzur doluyor acabaa
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKuzlar merhaba kaç gündür giremiyorum dedem rahatsızlandı hastaneye kaldırmışlar acilen memlekete dönmek gerekti şu an da memleketteyim zaten size haber vereyim dedim moralim çok bozuk size bişey söylücem ben 2-3 haftalığına izin alsam olur mu çünkü hiç motivasyon kalmadı ben de @MiuLego
Sen beni tutmamiştınPembiiiiiikkkkk
Kız vay ben seni nelerle dövem nasıl işkenceler edemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?