- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Benimki de bugun canimi sıktı spor yaparken dalga gecti fln. Ben de o internetten saatlerce girmek icin bekledigi oyunu oynarken modemin fisini cektim.
Aynen bende kocamaBurdayiimmm canım pazar isleri eş kişisine sinirlendim hala yok evde
Özledin mi balım pazar isleri ile uğraştım
Güzelmiş kız valla dinlendirici
Entel yerlerini severim senin
Noldu bebişim bende sinirliyim eşim gelsin hele
Sende mi brütüsKocaların da fişi olsa da canımızı sıkınca çekebilsek keşke
Yok bugün değil, ama genel olarak iyi bir fikir benceSende mi brütüs
BiliyodumBaaak beğenmek de laf mı bayülüyürüm
Çok iyi ya bu fiş işini çok beğendimKocaların da fişi olsa da canımızı sıkınca çekebilsek keşke
Çok uyumluyuz bence takılalım senleAha benim kafaben de zeytinde oluyor bu hiç tek sayı olmuyor
Benim zeytinle olunca allah ne verdiyse oluyor hiç saymıyorumÇok uyumluyuz bence takılalım senle
Benim kaynana ayıklayıp getirmiş türkiyeden. Kaşıkla döküyom tabağa saymıyom. Körlemece 5 6 diye yazıyom işteBenim zeytinle olunca allah ne verdiyse oluyor hiç saymıyorum
Anam ben de çekirdeksiz satın alıyorum aynen kaşıkla döküp yiyiyorum burda siyah zeytin çok lezzetli, Türkiye’de sevmezdim acı gelirdiBenim kaynana ayıklayıp getirmiş türkiyeden. Kaşıkla döküyom tabağa saymıyom. Körlemece 5 6 diye yazıyom işte
Ben burda bi türlü güzel bi siyah zeytin bulamadım. Babam çok güzel zeytin seçerdi tadına doyamazdım kulakları çınlasın. Benim herif anlamıyo zeytinden. Önüne koy yeterki, taş olsun yer o zeytiniAnam ben de çekirdeksiz satın alıyorum aynen kaşıkla döküp yiyiyorum burda siyah zeytin çok lezzetli, Türkiye’de sevmezdim acı gelirdi
canımsın dov tabiBende döveyim mi yok kız kıyamam
kulkedisi30
Ne kiyamicam be
Laf aramızda bu hatun da kilosunu hiç göstermiyor
Dövecektim di mi
Yaa ben yemediğim zaman süper ama yiyince fazla yiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?