Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni alsana begüş @MiuLego dan habersiz
harbimi diyosun
zaten keleklerden malahit i çıkarıcam, etiketlere bakarken görmüştüm sanırım dedesi rahatsız mış,onun yerine seni ekliyorum o zaman, malahit canım çok geçmiş olsun,dedene acil şifalar dilerim

bonuscan cumadan beri sporun varsa söyle hemen ekliyim

Nelerdesiniz hatunlar??
Bugunku sporum
2 normal yuryus.

begum75 nehirnil111
Menu pazartesi vermeye baslayacagim.
Spor da su aralar modum dusuk zamanla arttiracagim tempoyu.
canım hafta sonu peke gelemiyorum ben,işgüç bide illa bi misafirim oluyo,cumartesi işten çıkmadan annemler geldi,dün gece döndüler,o yüzden hafta sonu işleri koşturmaca derken vakit kalmıyo inanki
sporda da modum düşük yok çıkar o kelimeyi aklından takıma girdin o mod zamanla yükselecek,bak nilişkonun takımındasın,az puan getirip onu üzmek istemezsin demi

Arkadaşlar yolladan çıkacak benim yüzümden diye
ne alakası var herkesin kendine göre diyet menüsü var yahu ohooo etkileneceksek yolda ötede beride bizi yoldan çıkaracak tonla şey dolu

O zaman görsel paylaşmadım ama şu an bu var

Eki Görüntüle 2141668
yemeni

ye beni demek istiyor kadın aslında
Miu niyetliyim iftardan önce yazayimmi
tamam kuzum Allah kabul etsin

ne güzel yazmışsın..

inşallah iyi gelecek sana efser maşallah..

ama son cümleyi anlamadım ne ara aç kalıyorsun da aç karna kahve içebiliyorsun menün ile

Gunaydin canlar.ay sabah gec kaliyodum neredeyse bi hazirlanip cikamadim.cocuga esimin baktigi günler boyle oluyo her seyi hazirla cik diye ugrasiyom.bi de onlugumu utulemeyi ve yemegimi hazirlamayi da sabaha birakinca elim ayagima dolaştı anca girebildim.tenefusteyim simdi

Yok yok arttiriyorum sporumu.
Dünkülerden anlamissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…