Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bonuscan spor listesindekiler uzun süre spor yapmayınca çıkarıyoruz,bende en son kasım ayında takımdaymışsın süperstar olarak,o günden sonra spor bildirmediysen çıkarılmışsındır takımdan,neyse biz önümüze bakalım geçmiş geçti gitti

bu arada cuma cumartesiyi ekledimde pazar günkü 15 dakika bölgeseli nasıl hesaplıycaz,artık adet hesabı biliyosun

neden kilo artıp duruyor acabaaa

cuma da artı idin üstüne de daha da mı artı ekledin
Cumaya gider dert etmiyorum.58.5 ile korumaya gecmis ve 5 haftadir mezuniyet kilomun altinda bir sahsiyetim ben
Oldum sayilir ben bence korkmuyorum kilo almaktan.58 civari dolandigim surece yarim kilo alti üstü rahat toparlarim diye dusunuyorum.

Okula gittiğim için her hafta yürüyüşüm vardı zaten. Kaptanın ayy pardon kaderin bi oyunu olsa gerek.

Bu son çıkarmasıydı zaten bi daha zor çıkarır elimi öpücek o

Nasılsın ballı çörekim
şuraya yorgun bi begüş bırakayım
cumartesi annemler geldi,dün akşam maçtan sonra gittiler,bi hafta sonu daha yoğun geçti,bakalım bu hafta sonu kim gelecek
allahtan annemler artık yazlığa geçecekler,en azından bi miktar rahatlarım diye düşünüyorumAllah günah yazmasın ama çok yoruldum bu kış çokk,rabbim biliyoya

sen naptın,çeyizleri kardeşinin evine getirdiniz açtınız yerleştirdiniz mi?ayy yeni eşyalar yeni ev ne kadar güzel olmuştur,sağlıkla huzurla kullanmak nasip etsin rabbim
kız maşallah o ne çeyizmiş öyle annenin evinin yarısı gitti,rahatlamıştır ev

Çok çok güzel bonus yürüyüş su menü harika bayıldım bayildim
Puanın:10

Dünkü menümde döner üstü pilav vardı( pilav bulgurd nasıl
sabah aç karnına içiyor ya

ben burdayım cicişşşşşşşşşşş
gitme bir yere
@MiuLego bacak hareketleride 10 tanesi 1 puanmış ben 20 ile başladım onuda hesaplasam mı? 2 şer puandan 7 hareket 2×7= 14 :)) puan allah bereket versin.

Mekiği 20 daha çok yapıyorum sadece.
tabi ki sayacaksın 1 puan bile önemli..

bölgesel ve yürüyüş pazartesi kilonu hala bildirmedin?

kilosuyla dövüyor beni

14:20 yenen ara gereksiz boş yere leptin bozulmuş su az
Spor yok eğer yaparsan
Puanın:8
Sporsuz
Puanın:5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…