Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar elfkkk nin artısını gördüm ben de.. artı geleceğini biliyordum bu kadarını beklemiyordum yalan yok.. kuzucuğu hasta hastanede kaldı bugün eve çoktı daha.. orada düzensiz beslendi (ki istese orada da iyi beslenirdi aslında. Benim inancım bu) ama hastalık olunca dil tutuluyor birşey denmiyor.

Şimdi o artıları nasıl getirdiyse indirecek. Bana söz verdi :) detoksuna sadık kalacak.. ödem de vardır bir miktar.. ve cumaya güzel bir eksiyle gelecek emininim.

Çünkü burada kimse bir diğer arkadaşının çabalarına haksızlık etmez edemez eminim.

Offff öpmesinler cocuklari ya

Anam gormediydim ben.bunu
Ayy insaAllah insaAllah kuzmm

Menümu yazayım
Sabah(7:00) : 1 közlenmiş kapya, 1 dlm peynir, yeşillik , domates, salatalık, 2 ceviz ve Yeşilçay.

Ara(12:30) : 1 sade maden suyu, 2 dlm limon.

Akşam(16:30) : ablamlarla dışarda yiyelim dedik, beni kandırıp İskender yedireceklerdi, kanmadım, oyuna gelmedim

Ara: türk kahvesi içerim 8 gibi.

Su: 2 lt şimdilik, içmeye devam ediyorum.
Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş.

@MiuLego
nehirnil111

Ayyyy InşaAllah inşaAllah
Mezuniyetimi yaparmiyiz cumaya @MiuLego
Bakarız kuzu neden olmasın kiiiii
Gerçi 6 ları görmeden de mezun etmesek çok mantıklı bence :)
dualar karşılıklı oldu kaptan takımım dualarım sizinle sizde beni unutmayın
Tabi ki pembikim edeceğim :)
Şimdilik iyi, sabah normal kahvaltı yaptım ama meyve ve çiğ yemeden, ara muz, şimdilik iyi, aç karnına nane çayı içtim tavsiye ettiğin gibi,günlerdir kahve içmiyorum
Ama buna da şükür iyiyim
Oy çok şükür fılavırım. Doktora gittin miydi? Ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…