HArikaaaaaKilom sabit cok sukur +da degilim uzun zamandan sonra
Regl sisligim oldg haldee
72.9
@MiuLego @matematik61 @Whiteblacklife
İkinci cümle dua mı laAllahım miu can önce 53 kilo olsun sonra da çok ama çok iyi, zengin,yakışıklı, iyi kalpli,Allah korkusu olan bir eşle izdivaç yapsın
İyi , anlaşacağın biriyle olursa evlilik güzeldir yaa.. yani heralde :))İkinci cümle dua mı la
Geçmiş olsun canımDün hangi akla hizmet soguk su içme cesareti gosterdiysem bademciklerim şişti yatiyorummm
Geçmiş olsun, bende kendisi hasta da kilo almış sandımÇocuğı hasta cnm yaa.. çok üzüldüm bende
Çok da emin değilim diyorsunİyi , anlaşacağın biriyle olursa evlilik güzeldir yaa.. yani heralde :))
Güzel bi eksiyle gelirz inşaAllah
Offff öpmesinler cocuklari yaYok cnm öyle bişey değil işaret parmağının ucu aynı dolama gibi parmağının yanlarında arkasında küçük küçük iltihaplar var .doktor işte dolama ucuğu dedi ağzında yara uçuk olan birinden geçmiş mikrobu . Düğün arası 50 kişi sevdi çocuğu kimde ne var bilemezsin işte
Çocuğu hasta canımHasta mıbende birden şişmiştim
Ben yaşamadım sen yaşa mium :))Çok da emin değilim diyorsun
CumayaKilom sabit cok sukur +da degilim uzun zamandan sonra
Regl sisligim oldg haldee
72.9
@MiuLego @matematik61 @Whiteblacklife
Ben eminim anlaşırsan güzel şey evlilikÇok da emin değilim diyorsun
Anam gormediydim ben.bunuGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
27 NİSAN HEDEFLERİ
@malipina (81.4) mali yine mi iyisin yinemi süpersin çok güzel bir ekşi eferin kiz sana
Esra_4378 (68) hedefe ilk defa bu kadar yaklaşıyorum sanirim aferin bana
@tevafuk55 (61) bence süpersin manken gibisin kalbimin mezunesi
Melegiimm22 (72.3) hedef tam olmasada yüzdemiz iyi bence ha bi gayret muhteşem bir yüzdeyle mezun ol bu hafta
elfkkk (71) hedefe gayet yakınsın hastalıklarla uğraşmama rağmen çok güzel bir ekşi tebrik ederim
Liste göz kamastiriyorsunuz hepiniz maşallaharden32 ve @Bonus sizdende böyle güzel katkılar bekliyorum listeniz hayırlı olsun
Eki Görüntüle 2141715
@lunya (65.5) bu nasıl bir kilo vermedir o nasıl bir eksidir Allahım inanamiyoreeeeYok kız ne inanmicam sen yaparsın
@eflalim (63.8) bu aralar tartiya pek takilmiyorsun korumada gibi takılmak istiyorsun dostum o zaman senden ricam sporlarını sakin bırakma birde mezurani sonucları görelimşunları da birak dimi datlum Eki Görüntüle 2141709
@Bonus (97.9) şu an şuradaki rakama bakmıyorum bile senin emeğine bakıyorum bu haftaki cabana ve çok mutluyum sana inanıyorum 80 leride göreceğiz lütfen sende inancını kaybetme(kız valla seni paralarim ona gore )
Floweroflife (53) kız gene 54 u mu gördün sen ne yapsam seni saçını başını yolcam ya ama hastasın geçmiş olsun çok dövmüyorum
@Sherrysherrylady (76.8) Allahım gözlerimizi eksinle doyurdunsana ne yapıyoruz en kıymetli bizim hayatımız kendimize iyi bakiyoruz
@pempisler (86.5) ekşi gayet güzel ama senden daha sağlıklı kilo vermeni istiyorum detoks için daha başlardanız bütün hafta sağlıklı beslen ki detoks a ihtiyacın kalmasin
@neslihan165 (91) o nasıl bir artı öyle bi an gözlerimin numarası yükseldi sandim
[=687273]@malahit[/USER] (56)
Deden için geçmiş olsun yani sayfada pek olmadığın için pek bi yorum yapmicam dönersen görüşürüz
@masum (68) artı oldu mu şimdi az da olsa ekşi geleydiama sistemini değiştirmeye çalışıyorsun bakalım vücudun nasıl tepki verecek ins. Bol eksi ile gel haftaya
@yumurtalikofte (108) ablacım hedefi 12 den vurdun süpersin sana çok çok aferin
@cakil80 (84) eksi eksidir canim uzun süredir bu sayıları gormuyordun çok sevindik heyecanımız inancımız yerine geldi haftaya dahada çok eksiyle gel
@Kajupi (62.5) eksimiz az hedefede pek uzağızbu hafta hedefi zorlayalım
@Whiteblacklife (55) hedef nireeeeeeee sen nireeeeeeehedefinin 5 kilo üstündesin sünger mi kız bu ver al ver al
@smykmy (70.5) hedefe uzağız acucuk eksimiz var tmm hastalıklar var ama bebemmn sen beni böyle zor yenersin zu ha ha ha ha
Eki Görüntüle 2141716 o kilolar böyle gidiyor saniyorsan yaniliyoreeeee
@Sidelya95 (58)hedefe yakın değiliz sayfayada pek gelmiyorsun sankimkurtlar seni kaptı bide gomuyormu hemen yuvaya don
@kulkedisi30 (65.2) hedefe çok uzak kalmışsın yaniye böyle oldu bi düşün ve aynı hataları yapma bide böyle deneyelim bu hafta hedefi tutturması bekloyorum Eki Görüntüle 2141717
Çünkü türkiye de bu görüşe geçerli degil
@MiuLego (58) ben sana ne dedim 58 olursun demedimmi bak oldunAferin sana kaptan
nehirnil111 (51.6) korumanın gülü
@begum75 (56.5) korumak istediğin aralık buysa gayet iyi canim
@igdedalii (57)seni üzmüyoruz sınavlarda başarılar diliyoruzspor yapıp kendini yorma ders çalış canim
@deynepnaz (62.5) kız az daha kilo alda listeye seni geri alalim morti olalım
hepfit (55.1) bu aralıkta korumak istiyorsan iyi ki şunu da unutma cuma verdiğini bugün almissin
@matematik61 (57.5) korumanın kraliçesi misin nesinkorumada ekşi
retro_hippo (65.8) aferin sana mezuniyet kilonada az kaldı gezdin yedin içtin ve muhteşem geri dönüş korumada bir marka olacaksin
@portakal Sulu Ordek (54.2) valla bence çok güzel görünüyorsun daha fazla eksiye ihtiyacın yok ama miu daha iyi bilir ona göre artıdasın al sana
@Ytmz (59.5) yoksun burda seni sorduk dalgalara
Kilo aldı battı dediler
@Efser hedef listesinde yoktun ama bu benden sana gelsin kilo bildirimineEki Görüntüle 2141713
Minik melikemize de edicem
Şimdilik iyi, sabah normal kahvaltı yaptım ama meyve ve çiğ yemeden, ara muz, şimdilik iyi, aç karnına nane çayı içtim tavsiye ettiğin gibi,günlerdir kahve içmiyorumMiden nası kuzucum ?
Bakarız kuzu neden olmasın kiiiii
Tabi ki pembikim edeceğim :)dualar karşılıklı oldu kaptan takımım dualarım sizinle sizde beni unutmayın
Oy çok şükür fılavırım. Doktora gittin miydi? Ne dedi?Şimdilik iyi, sabah normal kahvaltı yaptım ama meyve ve çiğ yemeden, ara muz, şimdilik iyi, aç karnına nane çayı içtim tavsiye ettiğin gibi,günlerdir kahve içmiyorum
Ama buna da şükür iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?