- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Zayıflayınca hepsi geçecek
Siz böyle yazınca çok duygulanıyorum.
İnandığım kendimden beklediğim bişey bu zaten.
Ama hevesim isteğim öyle bi zamana geldi ki moralimi bozuyo.
Allah beterinden korusum belim çok kötü hiç bacağıma inmiyodu ağrısı bacağım beliö çok kötü şu an.
1 buçukta iğne yaptırdım ilaçta aldım üstüne kızı almaya gidince iyice fena oldu.
O ne kiKaç gündür siteye doğru dürüst giremiyorum kızlar kızımın işaret parmağında dolama ucuğu çıkmış
cuma : 60 puan
cumartesi : 375 puan
pazar : 30 puan bugün de koşu bandında koşmak isriyorum inşallah yapınca yazarımbegum75
pms bana zor anlar yaşatıyor. bir de depresif oluyorum ben bu dönemde. kafam atık biraz. umarım herkes iyidir.
Pms depresyonu karşısında bir psikolog olarak çaresizimcuma : 60 puan
cumartesi : 375 puan
pazar : 30 puan bugün de koşu bandında koşmak isriyorum inşallah yapınca yazarımbegum75
pms bana zor anlar yaşatıyor. bir de depresif oluyorum ben bu dönemde. kafam atık biraz. umarım herkes iyidir.
Miden nası kuzucum ?Bugün yumurtalı kahvaltı yaptım, herşey şimdilik iyi..
Ay böyle devam eder umarım diyet şaştı, karbonhidrata doydum
Havalar felaket sıcakNe güzel orda hava açmış, burası 12 derece yağmurlu yine
Yaz gelmiyoruuuuuuı
Yok cnm öyle bişey değil işaret parmağının ucu aynı dolama gibi parmağının yanlarında arkasında küçük küçük iltihaplar var .doktor işte dolama ucuğu dedi ağzında yara uçuk olan birinden geçmiş mikrobu . Düğün arası 50 kişi sevdi çocuğu kimde ne var bilemezsin işteO ne ki
Tavuk götü mu?
(Okuyanlar yanlış anlamasın konyada böyle tabir ediliyor)
Hay maşallah daha ne olsun iğdem gider ayak bunu görmem harika oldu daha keyifli bir gün geçiririmCumartesi sporum:
2000 ip: 400
50 sumo squat: 5
30 one leg squat: 3
50 geri tekme: 5
50 yukarı tekme: 5
60 *2 sn plank: bilemedim
150 yarım mekik: 30
40 makas: 4
60 hip bridge: 6
Toplam: 458
Pazar günü sporum:
2000 ip: 400
40 dk pilates: 120
Toplam: 520
Pazartesi sporum:
2000 ip:400
50 sumo squat: 5
30 one leg squat: 3
50 geri tekme: 5
50 yukarı tekme: 5
60 *2 sn plank: bilemedim
150 yarım mekik: 30
40 makas: 4
60 hip bridge: 6
Toplam: 458
nehirnil111 @MiuLego
Umarım doğru hesaplamışımdır
Gecmis olsun.Yok cnm öyle bişey değil işaret parmağının ucu aynı dolama gibi parmağının yanlarında arkasında küçük küçük iltihaplar var .doktor işte dolama ucuğu dedi ağzında yara uçuk olan birinden geçmiş mikrobu . Düğün arası 50 kişi sevdi çocuğu kimde ne var bilemezsin işte
Günde 1 defayı geçmemek şartıyla limon kolonyasini gazlı beze döküp bi iki üç dakika bekletiyorum . Onuda deniyim saolGecmis olsun.
Bol bok sabunla yika elkerini.
Sabun en iyi antiseptik.
Kalip yesil sabun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?