2360 asgari ücret burda. Ben 2bin alıcam asgarinin de altında.600de kesilecek kaldı 1400 bana. 150 lira yol parası. Yemek vermiyo şirket, onu da cebimden ödüyom. İşte sen düşün
Hepsine tamam da yemek de vermeyince şirket eline para kalmıyor ki2360 asgari ücret burda. Ben 2bin alıcam asgarinin de altında.600de kesilecek kaldı 1400 bana. 150 lira yol parası. Yemek vermiyo şirket, onu da cebimden ödüyom. İşte sen düşün
Ayyy esra son karikatüre bayıldımEki Görüntüle 2142283 Eki Görüntüle 2142284 Eki Görüntüle 2142282
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
4 MAYIS HEDEFLERİ
malipina (80.2)
Esra_4378 (66.9)
Melegiimm22 (71.5)
elfkkk (69.8)
pempisler (85.2)
Bonus (95.9)
Lunya (63.1)
Eflalim (63.8)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (75)
neslihan165 (92)
masum(68)
yumurtalikofte (106)
cakil80 (83.3)
Kajupi (62.6)
MiuLego(56.6)
Smykmy(71.1)
Habibte (73)
Kulkedisi30(65)
Efser (81)
Whiteblacklife (60)
Fatimasevket (65.9)
tevafuk55 (62)
nehirnil111 (51.7)
deynepnaz (63.7)
hepfit (55)
matematik61(57.5)
hippoglisemi (64.8)
Portakal Sulu Ördek (54.3)
Konyakk (59)
Hii sen beni mi özlediiin yerim seni benNe güzel olmuş amaaaaa teşekkürler
Özlemek ne ki acabaaaa
Onun üst levellarından var bende
Günaydın en güzel ördeğeeeeeee en fit ördeğeeee
İvit :))
56.6
Hee iyi gezmeler olmuştur ins. Biz burda karon ağrısından kıvranalım sen gez hayat sana guzelGeldim kuzuuuum dün pikniğe gittim biraz perte çıkmış olabilirim
ÇoookHii sen beni mi özlediiin yerim seni ben
Hala mı geldi ne ağrısı kiHee iyi gezmeler olmuştur ins. Biz burda karon ağrısından kıvranalım sen gez hayat sana guzel
Dışarda olan varsa yaralamıştıryaralar o be
Sağlık raporu mu istedilerHastanedeyim. Çalışma izni için tahlil vercem. Gene kurtulamadım şu tahlilden. Ay sonu 5 liranın hesabını yaparken şimdi165 lira ödiycem ne kadan güzel
Bi ara yemek geliyodu ama bana gitmez. Börek makarna kızartma o tür şeyler. Son haftalarda kokmuş geliyodu yemekler, zaten kaldırdılar yemeği de şükürHepsine tamam da yemek de vermeyince şirket eline para kalmıyor kiböyle şey mi olur ya basıcam o kıbrısı he
Ayyy esra son karikatüre bayıldım
Ayyy çok fenaaaa... evden götürüyorsun sen demi kuzucum.. zaten ara öğün gibi yapıyorsunBi ara yemek geliyodu ama bana gitmez. Börek makarna kızartma o tür şeyler. Son haftalarda kokmuş geliyodu yemekler, zaten kaldırdılar yemeği de şükür
Geçmiş olsun canım, neyin vardı?Ağrı hafifledi yanlız nasıl acıdıysa hareket ettikçe batiyor
Sporuna kaptanı etiketlememişsin niye akşam yemeği yok pzt. Günü
Bir çocuk nasıl geldiyse öyle gidiyor canim
Saat belirleyelim ulaAğlamaa
Elbeet bir güün kavuşacağıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?