günaydın kaptancım benimde mi baykuşum olacak artık oleeeey,kaptan ya tartı istemişsin ama ben mesaji kahvaltı yaparken gördüm ama merak etme temiz geçiyor dun senden izin aldığımın harici bolcada koşturma var spora denk inşallah cumaya guzel gelirKimse de demiyor kiarden32 listede artık ama baykuşu yok
Pembik kuzum bugün mesaj atacağım yakında gelir takım simgemiz sana da
He kuzu evden yanıma muz falan, bakkaldan da süt aldım mı idare ediuo beniAyyy çok fenaaaa... evden götürüyorsun sen demi kuzucum.. zaten ara öğün gibi yapıyorsun
Kız sabah merak da etmiyor musun nasıl duruyorsun tartılmadangünaydın kaptancım benimde mi baykuşum olacak artık oleeeey,kaptan ya tartı istemişsin ama ben mesaji kahvaltı yaparken gördüm ama merak etme temiz geçiyor dun senden izin aldığımın harici bolcada koşturma var spora denk inşallah cumaya guzel gelir
merak etmez miyim ama odemli tartılınca morel bozuluyor yarın tartılırım artık ona gore perşembeyide hafif geçiririmKız sabah merak da etmiyor musun nasıl duruyorsun tartılmadan
Afiyet olsun canım.. tamam herşey yolunda yani
Evet olacak elbetteki baykuşun
Aslında maaş fena değilde orası buraya göre daha pahalı galiba demi?2360 asgari ücret burda. Ben 2bin alıcam asgarinin de altında.600de kesilecek kaldı 1400 bana. 150 lira yol parası. Yemek vermiyo şirket, onu da cebimden ödüyom. İşte sen düşün
Heee anladım tamam o zaman:)merak etmez miyim ama odemli tartılınca morel bozuluyor yarın tartılırım artık ona gore perşembeyide hafif geçiririm
Kiz sus agzini ayri acAğrı hafifledi yanlız nasıl acıdıysa hareket ettikçe batiyor
Sporuna kaptanı etiketlememişsin niye akşam yemeği yok pzt. Günü
Bir çocuk nasıl geldiyse öyle gidiyor canim
hadi bana musade kaptancım. Hepinizi öpüyorum arada geleceğim Allaha emanet olun hepinizde muck muck muckHeee anladım tamam o zaman:)
Yersin.Mesela ben bugun kahvalti niyeyibe yedim sade nescafeyleAma mezun olunca yiyebilcem demi
Evet biraz daha pahalı burda yaşam kuzum. Gıda ve giyim kuşam uçuyo burda malesef. Bi dolmuşa biniyon 6 lira. Kısa mesafe 4 lira alıyolarAslında maaş fena değilde orası buraya göre daha pahalı galiba demi?
Son cumleye bittimKızlaaar
Yaz geldi bile
Giydiğiniz size yakışmasın mı?
Gören ne olmuş bu kıza demesin mi?
Yazı efil efil rahat geçirmek var dimi ama
Giydiğiniz kıyafetlerin daraltmadığı
Üzerinize yapışıp kalmadığı
Sağdan soldan et pörtlemediği
Bir yaz olmasın mı beeee!
O zaman gaza basmak lazım
Ağzınıza attığınız her lokma için
GERÇEKTEN GEREK VAR MI?
Diye sormak lazım.. inanın o zaman yemeyeceksiniz..
GÜÇ
İÇİNİZDE!
SALIVERİN KÜÇÜK ENİŞTEYİ
Kasap kimmiş bee postalarım onu boşarım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?