Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlaaaar bireysel sıralamalar hazırlanmış. Ellerine sağlık sevgili seabahar..

İnceledik mi baktık mı? Sıralamada sadece listede olanlar var.. ilk 10 daki 2 kişi kimmiş hele? Ben baktım onlara kocaman twbrikler:))

Kalan kişiler kaçıncı sırada??? İncelenmek için bekliyor sizi.. link var alını içerisinde ellerinizden öper

begum75 canım bugun temizilk hazırlık yarında gunduzde akşam da kalabalık misafirim var kaptandan izinliyim bugun ve yarın spor yapamayacağım haberin olsun istedim
tamamdır pempis sana kolay gelsin
misafirlerle cız coza elini uzatmazsan o koşurmacada aslında iyi kalori harcarsın fırsata çevirmeni dilerim

Yok yaa hiç bitmiyo. Bu ay rahatız diyoz hoop bişey çıkıyo cart diye 400 500 lira giidiyo durduk yere

Ben artık rahat edicez kısmını bıraktım mali , kabullendim bu artık böyle

Bu nedir nasıl bir kıyafet türü kiz

yaaaaaa hahahahahhahahahahaha

Evet Nare83 açıklama bekliyoruz senden

Sadece benim gibi mankenlerin
Giydiği bir tür kıyafet

2360 asgari ücret burda. Ben 2bin alıcam asgarinin de altında.600de kesilecek kaldı 1400 bana. 150 lira yol parası. Yemek vermiyo şirket, onu da cebimden ödüyom. İşte sen düşün

Bu ne malı ne kaldı sana ya

Eklentiler

• images (11).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 30
Görürüm ben seni evlenirsen ... bak 3 nokta koydum yani ... gerisini sen doldur demek biliyinmi
Ben değilim o kesin
Kuzu 600ü yılda bi kere kesiyolar her ay kesseler çalışmam zaten
Hayat pahalı olsada biz yasamayi bilirik be mali

Sadece salı için yorumluyorum güzel menü güzel su artık karbon almamaya dikkat et
Puanın:10

Miu kız listede ben yokum yoksa ben mi kendimi bulamadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…