Ne yapayım yalan mı soyleyeyimcanim maalesef tecrübe
Niyetine yahuO ne olaki
Bende es kisisiyle bozuşunca bisey yiyemeyengillerdenim
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 567. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, ikişer üyesini yerleştiren 7, 13 ve 14. takıma tebrikler!
Liste birincisi LAydLiNe kocaman tebrikler!
tamamdır pempis sana kolay gelsinbegum75 canım bugun temizilk hazırlık yarında gunduzde akşam da kalabalık misafirim var kaptandan izinliyim bugun ve yarın spor yapamayacağım haberin olsun istedim
Yok yaa hiç bitmiyo. Bu ay rahatız diyoz hoop bişey çıkıyo cart diye 400 500 lira giidiyo durduk yere
Bu nedirnasıl bir kıyafet türü kiz
2360 asgari ücret burda. Ben 2bin alıcam asgarinin de altında.600de kesilecek kaldı 1400 bana. 150 lira yol parası. Yemek vermiyo şirket, onu da cebimden ödüyom. İşte sen düşün
Tirbiyisiz
Bak kasapın fit fotosunu attırmayın bana
Zahmet etme canim ben attım senin yerineBak kasapın fit fotosunu attırmayın bana
Kuzu 600ü yılda bi kere kesiyolar her ay kesseler çalışmam zatenBen artık rahat edicez kısmını bıraktım mali , kabullendimbu artık böyle
Sadece benim gibi mankenlerin
Giydiği bir tür kıyafet
Bu ne malı ne kaldı sana ya
Uyuzsun biliuon de miZahmet etme canim ben attım senin yerine
Eki Görüntüle 2142306
Ay kız yanlış olmus pardon
Seninki buydu
Eki Görüntüle 2142307
Zu ha ha ha ha ha ha
Ben yokken yeni jerenikler gelmiş grubahoşuma gitti
Görürüm ben seni evlenirsen ... bak 3 nokta koydum yani ... gerisini sen doldur demek biliyinmi
Ben değilim o kesinKızlaaaar bireysel sıralamalar hazırlanmış. Ellerine sağlık sevgili seabahar..
İnceledik mi baktık mı? Sıralamada sadece listede olanlar var.. ilk 10 daki 2 kişi kimmiş hele? Ben baktım onlara kocaman twbrikler:))
Kalan kişiler kaçıncı sırada??? İncelenmek için bekliyor sizi.. link var alını içerisinde ellerinizden öper
Hayat pahalı olsada biz yasamayi bilirik be maliKuzu 600ü yılda bi kere kesiyolar her ay kesseler çalışmam zaten
Sadece salı için yorumluyorum güzel menü güzel su artık karbon almamaya dikkat etIyi geceler hanimlar
Dün ve bugunun menulerini vericem malum dun gece gec girdim ve menu veremeden ciktim
Pazartesi menusu
8.00 ac karna 1 incir 7 zeytin
10.00 1 has ymrta yesillik domates 2 dlm suzme peynir 1 kupa dilim limonlu yesil cay
15.00 5 yk mantarli tavuk sote 1 kase cacık
18.00 1 kupa sutlu kahve 8 tane kayisi cekirdegi
Su 2lt
Spor
30 dk tempolu yruyus
15 dk leslie
5 dk cardio
Salı yani bugunun menusu
8.00 1 incir 7 zeytin
10.00 (2 yumurta 1 biber 1 tutam maydonoz 1 tutam dereotu 2 dlm peynirden )...omlet 1 kupa limonlu yesilcay
16.00 1 dolma biber (bulgurla karisik kiymali) 1 kase cacik
18.00 2 adet patlican 1 adet kirmizi biber 2 adet yesil biber kozleme uzeri yogurt
Su 2.70 ltr
Spor
15 dk leslie
400 ip
300 bolgesel
Esra_4378 mikrop mortime Nare83 sevgili mortime Whiteblacklife koca yurekli vaytima @MiuLego canımm kaptanima selamlar sevgiler
Geliyom dur işyerine ayak bastım.. işleri halledem burdayım ne kaçmasııııHerkes sayfadan kacmis
Miu kız listede ben yokum yoksa ben mi kendimi bulamadinKızlaaaar bireysel sıralamalar hazırlanmış. Ellerine sağlık sevgili seabahar..
İnceledik mi baktık mı? Sıralamada sadece listede olanlar var.. ilk 10 daki 2 kişi kimmiş hele? Ben baktım onlara kocaman twbrikler:))
Kalan kişiler kaçıncı sırada??? İncelenmek için bekliyor sizi.. link var alını içerisinde ellerinizden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?