- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Çok tatlısın ablam ya maşallah sanaAllah eksiklerini göstermesin
Seni doğuracağı ma bir top kadife kumaş doğuraydim geyze ederdim
Güler deyidi ya
Ancak eskiden olsa okadar kumaş giderdi bana herhalşaka lan
Onu alayım evet bende var ama yeterince sıkı olmayabilir. Dambıllarım da var 1 ve 5 kiloluk. Ara yap dersen yapayım o zaman kuzum. Dedim ya sana teslimimspordan sonra kesinlikle beslenmen gerekiyor evet o yüzden arada olsa iyi olur..
dinlenme günleri de sporun yoğunluğuna bağlı aslında.. ciddi yoğunluklarda spor yapacaksan 2 çalış 1 dinlen yapabiliriz.. ama bence haftada 1 yeterli dinlenme çünkü kaslarını yoracağız evet ama beslenmenle de telafi edeceğiz..
kesinlikle ağırlıkla çalışacaksın.. var mı? teraband lastik al büyük dirençli.. öyle hafiflerinden değil koyu renklerden.. yani kaslarını zorlayacak şeyler lazım.. kas yapacam diyorsun
Elf gözlerim neler okuyor 2 mesaj önce kadife kumaş olmamdan bahsederkenIyki kızlarım var allahım. Nekadar şükretsem azdir kiz olmasa olmaz
Yok almayacağım inşallah yaa kalacağım böyle :)Neden kilomu alıyorsun artık
Erdal Bakkaldan daha tatlı olan İğdem Günaydın
ördek yiyolar abla yani beniNe yiyiniz açık baada hazırlayın bu aralar elime pek geçmiyor yemek yemek
Kpss den sonra temelli Urfaya gideyim de görün bu hava atmaları
lan dediSeni doğuracağı ma bir top kadife kumaş doğuraydim geyze ederdim
Güler deyidi ya
Ancak eskiden olsa okadar kumaş giderdi bana herhalşaka lan
Spor bildirimi
2305 ip atlama 461 point
95 dk tempolu yürüyüş 237,5 point
Bölgesel
15 farklı hareket 3 er set
11 adet farkı bölgesel 440x3 1320 hareket
4 adet farklı hareket 80x3 240 hareket
Toplam hareket 1560
100 adet 10 point
1460 adet 292 point
Toplam point:1000,5 point
@MiuLego @eflalim @masumm @Lunyabegum75
Profilinde neden o şahsiyetin fotosu var o zamanErkek cocuk icin ayni şeyi dusunemiyem
sevinçlere bak la yicem heeee
Sende sevimde onun yeri başka obenim herşeyi m sırdaşim yoldaşımboşver iğdeyi beni sev sen ben daha tatlıyım
O iş bendePortakal Sulu Ördek (54.2)
Sagol canım sizlerde oyleÇok tatlısın ablam ya maşallah sana
Artık çıtırım be eskidendi oSende sevimde onun yeri başka obenim herşeyi m sırdaşim yoldaşım
Can dostum kanka m bacim en onemlisinden şişman kizim en yanıma yakisanindan öbürleri kurumuş bu biye yanıma yakışı
Onu alayım evet bende var ama yeterince sıkı olmayabilir. Dambıllarım da var 1 ve 5 kiloluk. Ara yap dersen yapayım o zaman kuzum. Dedim ya sana teslimim
Sende sevimde onun yeri başka obenim herşeyi m sırdaşim yoldaşım
Can dostum kanka m bacim en onemlisinden şişman kizim en yanıma yakisanindan öbürleri kurumuş bu biye yanıma yakışı
tam kızacaktım ki şişman kızım falan dedin ya hoşuma gittiSende sevimde onun yeri başka obenim herşeyi m sırdaşim yoldaşım
susar mısın kız ağlıyor şu antam kızacaktım ki şişman kızım falan dedin ya hoşuma gitti
hahahaha çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?