salatalık yiyom ddedin orda dondurma seysinden kullaniyonYık bin ılmıyım
Sevmem zaten
Hiç sevmem
Netlik iyi diyorsun
mali gazozcu ben dürüst severim açık olacak insan
Her zaman iş görürNetlik iyi diyorsun
ben de yapayım beraber içelimBir kahve mi yapsam hiç içmedim bugün
Ogluma kuskus pisiriyom.bunun tb si marketlerde yok valla haftasonu yapip yiyecem normalin salatasini banane ya
İçelim daha da güzelleşelimben de yapayım beraber içelim
Berna niye güldüm biliyor musun
Sende şu durum var ki kendi kendini çok güzel gaza getiriyorsun
Aylardir tb kuskus ariyom la internette organik satan.sitelerde fln var hicbi marka yapmamis marketlerde yok.o sitelere de guvenemiyom.
Berna niye güldüm biliyor musun
Sende şu durum var ki kendi kendini çok güzel gaza getiriyorsun
Evet marketlerde olmuyor nedenseAylardir tb kuskus ariyom la internette organik satan.sitelerde fln var hicbi marka yapmamis marketlerde yok.o sitelere de guvenemiyom.
Bak gene gaza geldim yicem
Sivas’ın suyuna keçi boynuzu karışmış diyollaaaSivas olarak libidomuzda bir artış seziyorum hayrolsun
Normalde de cok severim de bi kere listedeyken misafire yaptim o gun bugun sayikliyomEvet marketlerde olmuyor nedense
Çok byük eksiklk
Eeeeey makarnacılar odası birliği başkanı duy Bernanın sesini ve kuskus üret e sağlıklısından
Sivas’ın suyuna keçi boynuzu karışmış diyollaaa
Şu an canım hiç tatlı çekmiyor, bu konudan varamazsınsalatalık yiyom ddedin orda dondurma seysinden kullaniyondur ben maras dondurmasi gondereyim sana yanina serbetliii
Ohh miss
Gurbet elllerinde dur kargolayayim hayrima
Ben de patates salatası yiyecem. Ekimde mezun olmuşum daha yiyecem inlşallah ölmezsemNormalde de cok severim de bi kere listedeyken misafire yaptim o gun bugun sayikliyom
6 ay dolmuş iğde listeye alayımBen de patates salatası yiyecem. Ekimde mezun olmuşum daha yiyecem inlşallah ölmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?