Is yerinde yesin dimi iyibkurtarmissin canim keşke kurtarmasaydin ni ha haİyi akşamlar
Sabah 7.00
2 haşlama yumurta
2 tk labne
Öğlen
12.30
Bi parça peynir
Bi dilim domates salatalık
Bi muz
Bi küçük kutu süt
3 ceviz
Akşam 18.00
Bi kutu ton balığı
Domates
Salatalık
2.5 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife nehirnil111
Yok işten çıktım bi yarım saat eve uğradım yedim. Yoksa aç kalırdım 9.30da eve geldimIs yerinde yesin dimi iyibkurtarmissin canim keşke kurtarmasaydin ni ha ha
Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hoşgelmişsin...Allah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Haberim oldu Ahu rabbim.sabir versin mekanı cennet olsun evet kilo kaç oldu hadi bakalım basliyoruzzxz
Başın sağolsun Ahu, her zaman buradayız biz yanında
Başın sağolsun ahu hoşgeldin
Allah sabır versin canım
Hosgeldin Ahu basin sagolsun
Ahu060812 Başınsağolsun canım benim tekrardan Rabbim sabır versin Mekanı cennet olsun anneciğinin çok zor farkındayım ferahlık versin içine Allahım
Ahu060812 başın sağolsun annecigini n mekanı cennet olsun ins.
Çok kötü bi anımda gördüm okudum seni ahuçok üzüldüm başın sağolsun. Yıllardır görmezsin ya eski bi dostunu gördüğün an sarılıp ağlarsın öyle sarılmak istedim mekanı cennet olsun.
Hoşgeldin.
ahu gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım benim canımmmmmmmm hoş geldin.. kararlı görmek seni ne kadar güzel.. kıymetlisinAhu060812
Hoşbulduk kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınızı gözyaşlarıyla okudum Allah razı olsun başsağlığı dilekleriniz için..hepinizi seviyorum..Caaaanım hoş geldinnasılsın
Kadına bak be ne kadanda mütevaziAklım öyle karışıkki bişey yazcakken unutuyorum çok sonra aklıma geliyo.
Geçen gün okulun bahçesindeyim yanımda velilerden biri var para toplanıyo klasik.
Söyleniyo oda işte yetişmiyo para vs adamlarda bıktı hep para istiyoruz. Herşey pahalılanmış falan dedi nasıl yapsak yetiremiyoruz. Bende kendimce şöyle yapmalı böyle yapmalı diyorum salak gibi akıl veriyorum. Öyle ciddi ki napim.
Hepimiz öyleyiz kardeş moduna girdim iyice. İmkanı olanlarda sıkışıyo falan dedim herkesin kendine göre ödemesi oluyo.
10 saniye geçti geçmedi kadın dediki inan 3 tane kira alıyorum biri eve gelmiyo :)
Bi yeni evin borcu bi arsanın borcu zor valla dedi...
Ne diyim daha allah yardım etsin herkese :)
Niyeyse bunu yazdıysam
hoşbulduk canom
hoşbulduk kuzuAhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hoşgelmişsin...
Başın sağolsun kuzum. Allah rahmet eylesin. Nasılsın daha iyi misin ?
Ahu başın sağolsun canımİyi olmaya çalışıyorum ama öküz oturuyo içime be hayriş
Ay ne gaftı ama yaaa..Anmadan olmaz çok zevk alıyorumAhu060812 :)))))))
Sağol canım Allah razı olsunAhu başın sağolsun canım
Ay nerdeyse herkes tanıdık ya la..çok sevindm valla
Daha çok taze. İçine atma sakın ağlamak istiyorsan ağla anlatmak istiyorsan anlat. Tamamen geçecek diyemem ama alışacaksın zamanla. Kendine zaman ver. Bu süreçte bişeylerle oyalanman senin için iyi olur.hoşbulduk kuzu
İyi olmaya çalışıyorum ama öküz oturuyo içime be hayriş
Daha çok taze. İçine atma sakın ağlamak istiyorsan ağla anlatmak istiyorsan anlat. Tamamen geçecek diyemem ama alışacaksın zamanla. Kendine zaman ver. Bu süreçte bişeylerle oyalanman senin için iyi olur.
Kocaman sarılasım var şu an sana
Okurken önce bir ne diyor bu hatun oldum
Önce ben sarılmıştım git fıstığını macun yap
Ay kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalırDaha çok taze. İçine atma sakın ağlamak istiyorsan ağla anlatmak istiyorsan anlat. Tamamen geçecek diyemem ama alışacaksın zamanla. Kendine zaman ver. Bu süreçte bişeylerle oyalanman senin için iyi olur.
Kocaman sarılasım var şu an sana
Oy canlarım benim ya gerçekten bende aynı hislerdeyim
Önce ben sarılmıştım git fıstığını macun yap
İlk başta bi şok süreci oluyor. Sonrasında acı yaşıyor insan. Vadesi dolmuş. Hepimizin gideceği yer malum... bu süreçte teselli vermek boş geliyor açıkçası. Bu yüzden içine atma diyorum. Güçlü durmaya da çalışma sakın. Ne geliyorsa içinden onu yap. Sana iyi gelecek şeyler yap. Spora başlayacakmışsın sanırım. O güzel olur bak.Ay kuzum sağolasın yani öyle günler yaşadım ki anlatamam annem hep ne zaman tedavi olacam ne zaman tedavi olcam diyodu hastalığı öğrendipinizde yapılacak hiç bişeyin olmadığını her an kaybedebileceğimizi de dedi doktorlar ama anneme karşı hep dik durmaya gayret ettim bu süreçte çok yıprandım hata bi ara kelebek doktora dedim yasemin bi vitamin de de bunu anneme tedavi diye vereyim diye..tam o sürede başka bi doktor bi tık umut verdi son bi hafta da onla oyalandık 13 mart teşhis 18 nisan vefat..62 yaşında gencecik annem eridi gitti.çocuklarım teyzelerm dayılarım babam hepimiz bi şok yaşadık.Zaman geçtikçe acım artıyo bilmem nasıl azalır
9 buçuğa kadan çalıştın mı senGözlerimi açamıyom ha gittim ha gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?