hemen aşağıda marketten de bir meyve al kendine :)bugün yanımda hiçbirşey yok
bütün yönetim kadrosu burada akaşm burada oluyorlar ve mutfaga girip yiyemiyorum dün güç bela yedimm
bugün sütüm var sadece sütlü kahve içecem birazda tarçın atarım evdede maydanoz suyu
çok şükür 6 ları gördüm yeniden
bu 7 er ne yapışkan ya
Dün dünde kaldı kaptanımız verdiğin hedefe son 200 Gr bı de regl olsam var ya
vayt razıymış la ge yazmana ama spor yapman şartıylacanom ben sporu geç yapıyorum
sporla birlikte olsun diye yazıyorum
yoksa ben işten çıkmadna bile yazarımm
bundan sonra ayrı ayrı yazayım o halde tamam canım
İdare ediyorum mium şimdilik su ev işi olunca devredecegim sende yorgunsun zaten biraz daha idare ederim kuzum
Aynen öyle diyorum yarın eksi 2 ceptehemen aşağıda marketten de bir meyve al kendine :)
neler diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn
flavırım şimdi şöyle bişey var
ben bu durumda ayrı eve çıkmak istemiyorum
niye mi
kendi başıma kalmaktan korkuyorum
bu korkuyu bi atsam üzerimden herşey geçecek ama yapamadım
şu anda ilaçlar değişti
xanax ve prozac verdi bana
prozac daha önce kullanmıştım iyide gelmişti
1 ay kadar bununla deniycez
eğer buda olmazsa kimseyi umursamıycam ve gidip yatarak tedavi olucam
yazdım yazdımmmmmmmmahahaha o degilde şimdi beni birşeyler gömüyor sanacak adım çıkmış
yok la dikkat çeksin diye ettim öyleYeşillenmişsin miu hayırdır bahar geldi diye mi?
işte bu yahu duymak istediğim.. canım benimOlmayacak mium fıstık özel getirilmiş çiğ canım atayım çantama sağlıklı şeyler haklısın balım
Okula hırsız girmis
ben deYanlış alarmmiş
Teyze oluyorum diye sevinmiştim
Belki benim olur
Zayıflıktan uçucamm artık
ne demek dünden az eksi çıktım ne demek hiçbişey anamadımkalkar kalkmaz tartıldım canım ya odemliydi ama dünden az eksi çıktı
Ben olmadım hala miu artık benim ki ne kismetmis deriz ayy tövbe yarabbimm
Aynen öyle diyorum yarın eksi 2 cepte
Ayyy hande tikandimGünaydın kızlar
Biliyorum beni merak ettiniz bende düşüncesiz davranıp durumum hakkında size bilgi vermedim.Özür dilerim
Gelmek istemedim çünkü gelipte sıkıntılarımla sizleride darlamak istemedim.
Çünkü sürekli bişeyler anlatmaktan yoruldum.
İlk psikiyatr tedavim iyi gitmedi.
İlaçlarım bi işe yaramadı yada ben yaramadığını düşünüyorum.
Dün tekrar doktora gittim ve ilaçları değiştirmesini istedim.
Etrafımdan etkilenmek istemediğimi kimsenin benim umrumda olmamasını istedim.Mutlu olmak istediğimi ve kendimle başa çıkamadığımı 1 haftadır da uyumadığımı söyledim
en kötü huyumda şu ki karşımdakini doktor bile olsa baskılamaya çalışıyorum.Çok fazla ezilmişliğin verdiği bir savunma mekanızması sanırım.
1.Doktora acilen gitmem sebebimde haberlerde de izlediyseniz yenimahalle demetevler de karı-koca cinayeti.
Ve bu olay gözümün önünde saniye saniye gerçekleşti
Kadının yardım çığlıkları gözümün önünden kulaklarımdan gitmiyor.Kadının o kurşunlarla yere yığılması aklımdan gitmiyor ve adamın kendi kafasına sıkması aklımdan gitmiyor.Sadece çığlık attığımı hatırlıyorum.Eğer bağırmasaydım tıkanır ölürdüm herhalde.
2.İkinci durumumsa kızım olacak eşşeğin sıpası babannesi kahve içerken çarpmış üzerine dökmüş en çokta kiloduna.
Akşam eve geldim bana kilodunu gösterdi aklımı kaçırıyorum zannettim
Ne oldu dedim bişeymi oldu bişeymi yaptılar sana ama bildiğiniz aklımı kaybettim
eşşekoğlueşşek bana demiyoki kahve döküldü anne bilmiyorumki diyo
kaynanamı çağırdım ne oldu bu ne diye
bana delirdin sen iyice kahve döktü kahve dedi.Kızım oradan diyoki evet anne ya unutmuşum söylemeyi ben.Valla ilk defa yapıştırdım kıçına.
Kızlar 9 yaşındaydım akrabam tarafından tacize uğradığımda.Beni gel yanıma diye çağırması çıkarıp şeyini göstermeye çalışması ve benim koşarak kaçmam daha dün gibi aklımda.Çok korkuyorum kızıma birisi bişey yapacak diye.
O kadar zordayımki eşimde kızıma dokunsun istemiyorum.Erkek kardeşimin onu kucağına almasına öpmesine tahammül edemiyorum
Ve sonuç
Doktorum bana yatarak tedavi olmamı ünv hastanesine yönlendirmesi gerektiğini söyledi.
Kızlar bana ne yaptılar ne kadar korkuttular beni ne kadar tedirgin ettiler görün işte
Saçmalamaişte bu yüzden gelemk istenmedim.Sizlerinde beni takıp üzülmesini istemiyorum.
hemen aşağıda marketten de bir meyve al kendine :)
neler diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn
vayt razıymış la ge yazmana ama spor yapman şartıyla
meleksin sen
6 yeniden gelmiş bu defa hedef 6 Lar değil Banu 5lermarket yok buradaaa
he kız görüyon herkes canla başla
#beyazkotmot diyorrrrr
Aç geziyorum miuuuuu beybiiiiiiiii şaka yapıyorsun kep li mi olacaksın sen deeeeeeeeeeyakışırrrrrrrrrrrrrrrr
Beni sev, beni okşa miuuuuuuuuusenden nefret edyorum ben şişko kaldım sen zayıfsın : (
Gidersem beni özlemiyecek misin
uç lan uç artık
Yok ya girmis valla hem de ogrencilerden..oha ya şaka mı
Evetseni hain.. zaten uyuz oluyorum sana benden zayıfsın hala
Ben de alabilirim aklında bulunsun kuzuİdare ediyorum mium şimdilik su ev işi olunca devredecegim sende yorgunsun zaten biraz daha idare ederim kuzum
Bizim de balıklıgölümüz var alla allasen urfa bağrından kop gel egeli gibi deniz börülcesi yemeye çalış.. senin neyine
ortimmmmmmmmmmmm sen harikasın yahu aynen devaaam
yazmıyoz diye yapmıyor değiliz
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
EVET CUMA KİLO BİLDİRİMİ ALACAĞIM. ZORUNLU. KÜSERİM YOKSA VALLA.
kullanıyorum bonusum
Devam et hande. Denize düşen yılana sarılır gibi ilacı kullanmak zorundasın şu an.
Procaz o istediğin umursamazlığı yapar 3 sene kullandım ben onu.
Ben ki her b.... ağlayan insanım bir umursamazlık gelmişti.
Mutluluk veren takmamayı sağlayan ilaçlar.
Korkuda bunlara bağlı geçicektir inş.
Kendine oku biliyosan yada okuyacak birisi varsa senin yanında okusun ayetlerde şifadır bizim için.
Allah yardımcın olsun.
Herşey bi yana eğer dediğin gibi iyileşme görmezsen yatarak tedaviden de korkma.
İnsanların algısını beyinsizliğini değiştiremezsin.
Deli diyen dilleri yamulsun beter durumlara düşşünler inşallah ne diyim takılmışlar buna.
6 yeniden gelmiş bu defa hedef 6 Lar değil Banu 5ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?