Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok be kuzu ya onların yanında daha beter olurum ben
Kuzum sadece sen ve annen gerekirse şehir değiştir gerekirse sıfırdan başlarsınız sen bı annesin dünyanın en güçlü varligisin böyle yaşamak seni mahvetti ve etmeye devam edecek eşin ailesinden vazgeçmiyor senden geçiyor sen kendi hayatından vazgeciyorsun kızın için ama bu kızın için değil Hande kizinin ellerinden annesi kayıp gidiyor farkında mısın

karadenize gideyim dedim kızımla birlikte başka kimse gelmeden
sonra düşündüm ondanda korkuyorum
ya kızıma bişey olurda müdahale edilemezse diye

işte asıl hastalık bu korku
Hande kuzum biraz daha ilaçlara devam et, bu arada kilonu takma iyi beslen, (sağlıklı, çok değil) biraz zaman ver ilaçlara, bu hastalık 1 ayda olmadı ki 1 ayda düzelsin..
Kendini daha iyi hissetmeye başlarsın yakında.. bu arada terapiye başlasan aynı zamanda?
Sonra kop git Karadeniz’e

gülbiş bu birdaha olmayacakları bir kenara bırakalım mı artık.. tehlike çanları zaten 100 üzeri kilo ile çalmış..

çubuklar pattisler paket gıdalar YOK. bahanesi de YOK OLMAYACAK.. Çantana at sağlıklı birşeyler.. meyve kuruyemiş süt vs ne bileyim yahu.. böyle biryerlere gidince onlardan yersin..

1 çay bardağı antep fıstığına hayır! zaten kabrulmuş tuzludur da.. nerede senin güzel menülerin ??????

Başka menü verecek olan var mı arkadaşlar çıkmadan bakayım bı taraftan ev bakıyorum bı taraftan buraya beynim sulandı gözlerim yaşardı

kuzucum alayım mı menüleri senden?

canom ben sporu geç yapıyorum
sporla birlikte olsun diye yazıyorum
yoksa ben işten çıkmadna bile yazarımm
bundan sonra ayrı ayrı yazayım o halde tamam canım

İdare ediyorum mium şimdilik su ev işi olunca devredecegim sende yorgunsun zaten biraz daha idare ederim kuzum

Yatma o zaman, kuzum sen bunu yatmadan sa atlatırsın.. ben ilk mesaji bu yazdığını okumadan yazdım sen de istiyorsun zannedip

ne zaman buluşuyoz hacıııııııııııııııı Ahu060812

menüsünün güzelliğineeeeeeeeeeeeeeeee
sporunun şahaneliğineeeeeeeeeeeeeeee

duygulandım bir köşede ağlayacağımO BEYAZ KOT BURAYA GELECEK BU YAZ

evet doğru söylüyorsun
resmen hayatım kayıyor benim
ama şuna seviniyorum
yılmıyorum kendimi telkin ediyorum geçecek diyorum
neler atlattın hande sen diyorum buda geçecek diyorum
İzne bi çıkayım biraz daha iyi olacağım
bana kalsa işten çıkmak istiyorum
iki doktorunda söylediği hayır çıkmayacaksın oluyor

Spor bildirimi yapip iyi geceler diliyorum herkese

3 mil leslie =135 puan
Whiteblacklife @MiuLego @nehirnil111

YİNE YİNE ÇOK TAKDİR EDİYORUM..

ÇALIŞIYORSUN .. KORUMADASIN.. AMA SPORUNDAN HİÇ VAZGEÇMİYORSUN BERNA KOCAMAN ALKIŞLAR BE

sen bi heyecanlandın

O zaman sadece 1 aylık kızını al annenin evine git?
Geçici bir süre Yani..
Anladığım kadarıyla yatış sen kötü olduğun için değil, seni o ortamdan uzaklaştırabilmek için düşünülmüş..

Yatma o zaman, kuzum sen bunu yatmadan sa atlatırsın.. ben ilk mesaji bu yazdığını okumadan yazdım sen de istiyorsun zannedip
herşey geçecek
Bana doktorum gerçekçi davranıyor beni çocuk gibi oyalamıyor
hani sevgi pıtırcığı gibi davranıp geçiştirmiyor

bak hande di
sendeki bu rahatsızlık ruhun kanseridir ve tedavisi uzun sürer
benim en sevmediğim hastalık budur dedi
ama uzunda olsa geçecek
geçmeside şu şekilde sen kendi düşünceni kontorl etmeyi öğreneceksin

Ay çok heyecanlandım

Kız olursa , erkek olursa ne koyarız adını, süpriz anlamına gelen birşey koymak lazım
Kız olursa kısmet, erkek okursa nasip nasıl olur

Minik patik öreriz ayacıklarına

Allahın hunilisi

ben de heyecanlıyım isim önerileri şahane

Yeşillenmişsin miu hayırdır bahar geldi diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…