Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşten çıkınca tatile gitme imkanın yok o evde daha da kötü olacaksın inan buna en azından evden iş sayesinde uzaklaşıyorsun evet yilmiuor pes etmiyorsun bu çok güzel bişey Hande ama doktorun bana dediğini sana diyeyim sen hasta değilsin seni hasta etmişler seni hasta eden kurtulmadigin sürece bu tevadiler sadece hastalığı ilerlemeye ek biz seni iyilestirsekde sen yine mikroba maruz kalacaksın bu devam edecek demişti bende sana aynısını diyorum bu güne kadar bı Allah in kuluna bosan demedim ama bosan anne kendin için sağlığın icin hayatın için kızın için yaşamak için bosan.....

Hande o zaman kendine biraz zaman ver 1 ay kadar, hava güzel, korkularından kaçma onları kabullen ve üstüne git, mesela evden çık dışarı bol bol Java güzel al kızını da kendini sokaklara vur..
Evde ne kadar az zaman geçirirsen o kadar iyi..
Sen merak etme, kızına birşey olursa hastalık falan dinlemez müdahale edersin sen..

3 günlük detokstan sonra bakim artılarımdan kurtulabildim mi :))
haber et
ay ne guldum yaaa

Yanlis alarm gordum simdi kirmiziyi

Test yapim diye girmiştim wc bi sildm peceteye naniiik
Buyuk ihtimal bekledigi icin oyle oldu test
bana ders oldu bidaha macera yasamam

ulaaaan

zıbın alacaktım ben ona.. altın emzik alacaktım

adını bile koymuştum: hayırlısı böyleymiş olacaktı..

hayallerim

Olmayacak mium fıstık özel getirilmiş çiğ canım atayım çantama sağlıklı şeyler haklısın balım

56.6 imkansız aşkım!
bugün değilde ben bi ayarlayım kızlar
o zaman görüşelim
yatarak tedavi olmak istemiyorum ben

hemen görüşmeliyiz işte geciktirmeden.. bu akşamı ayarla çok ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…