Herkes nerde yoksa spor mu yapıyosunuz gızlı gızlı ya daaa aclıktan baygınlık fılan mı gecırıyosunuz kızlar.mıu da wc de mi kaldı ne yaptı ılla gelecek dıye dıye@MiuLego
Fıstık ezmesi noldu beybitellamsabah çok ödemli uyanıyorsun çünkü.. listeye girdiğinde illaki o işyerine tartı alınacak ve öğlen tartılınacak
bi dün çok geç gittim eve yapamadım bu akşam yapcam evde bekliyorFıstık ezmesi noldu beybitellam
keşke senle de olsa ama azcık uzaksınAşırı doz kıskandım
dünden önceki sabah : 57.9 idi
dün sabah 59
şoklar bunalımlar ay sinir krizine girecektim ne oldu da +1.1 geldi diye.. baya üzüldüm ama ciddentam dedim 57 ucundan gördüm la noliyiiii
sonra da bu sabah 57.1
ne ödemi tuttum acabaaaa
haftaya 56 geliyor ya yaşasın
hııı çok..Kavanoza koyamaz şimdi o
Miu'm
Nevreste bu saate kadar yoğunDaha yeni oturdum ve pcde halletmem gereken işlerim var
Ama artı yokHareket edince yesem bile problem olmuyor.
Nasılsın iyisin inşaallah
tamam 1 kiloyu ben de veririm2 kilosu ödem olsun hadi.. ki değil.. 1 kiloyu kim verdi la
-3 diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ördek bi zamanım olsun seni durup durup vuracağım bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeekoruyacağız dedik kilo alacağız mı dedik
Cakal ördek beyaz yazmis bi de
Ben yapayım sana göndereyimbey
bi dün çok geç gittim eve yapamadım bu akşam yapcam evde bekliyor
Miuuu nasıl verdin o kadar kiloyu. Tam olarak benim Kiloma çok yakın bir kiloyla başlayıp istediğim kiloyu vermişsin bir haftada yaahııı çok..
bi kere ben yılların fıstık ezme yapımcısıyım hadi ordan
iyiyim canom.. okullar kapanınca bitcek mi yoğunluk.. özlüyorum.. kilo koruma devam demek harikasın
maşallah sidelya 4 kilo almışsınPzt : 60.4
Cuma : 59.7
Dün daha iyiydi akşam saçmaladım ondan oldu böyle
Yaa ben akşamları cozutuyorum nasıl care bulcam buna.
Evet.
Aksama kadar süper gidiyorum. Akşam yemeğinden sonra tamam bugünü bitirdim diyorum. Çayın yanına eşim birseyler istiyor mutlaka. Dün mesela toplamış bı poset abur cubur gelmiş.
Bir taneyle başlıyor devamı geliyor. Sonrası büyük bir pişmanlik zaten. Saçımı başımı yolasım geliyor.[/QUOTE
Sidelya işte aynı ben canım
Bende boyleydim inanki
Kurulcaksinnn başka yolu yok
sabah çok ödemli uyanıyorsun çünkü.. listeye girdiğinde illaki o işyerine tartı alınacak ve öğlen tartılınacak
Ay miu mümkün değil kuzum o iş
Bizi kimse bozamaz hepfitçiyim
görüşelim bebeğim bekliyorum
yüzdeni yükselt de gel yarışın heyecanı olsun
Dünden bugüne görsen tanimazsinOhaaaaaaaa naptın len sen çırpı bacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?