Miu günü erken kapatıyo cnm.. bide bence çoğu ödemdi.. şimdi sende 1 hafta dikkat et bütün artılar gider..
İnşaallah tamam kesmeye tam niyet ettim şuan itibariyle.Bıçak gibi kes o abur cuburları hemen
ramazan geliyor. Eğer şimdi oturmazsan gece yemelerin artabilir o dönemde
Bırak yahahahahah bunu yeni gördüm az güleyim sonra da mosmor olan ördek hahaha
İftarla sahur arası bişi yemiceksin.. en fazla kuru meyve ceviz çay kahve.. çünkü arası çok kısa..İnşaallah tamam kesmeye tam niyet ettim şuan itibariyle.
Ramazanda nasıl bir yol izlemeliyim onu düşünüyorum
Olurum kız sherry olurum mortin..hadi bakalım tartılayım yazarım..
yapacam canım yapacam. gidişat iyi değil.şery ben neden çıkarmak istiyim
1 haftadır spor göremeyince yapmıyomu acaba diye sormak istedim,yapıcaksan tabikide çıkma
+1000Wc bekleyen bi hippo
Şerim hiit yapsana. Hem vaktini de almaz. Ve ciddi yorucu kalori yaktıran bi egzersiz. Sporlarına ekle. 15 dk yla başlasan oluryapacam canım yapacam. gidişat iyi değil.
ben havalar iyi diye dışarıda yürümeye başlamıştım ama 1 haftadır hava kapalı olunca çıkamadım. koşu bandı da yatıyordu öylece. yine yürücem hava kapalı olsa da . evde ya da dışarda farketmez. çünkü memnun olmadım bu durumdan hiç.
Bu yaz zayıflatalım seni beya 6 lara gelyapacam canım yapacam. gidişat iyi değil.
ben havalar iyi diye dışarıda yürümeye başlamıştım ama 1 haftadır hava kapalı olunca çıkamadım. koşu bandı da yatıyordu öylece. yine yürücem hava kapalı olsa da . evde ya da dışarda farketmez. çünkü memnun olmadım bu durumdan hiç.
Eksi gelmiş sonunda eflalim ohhh sevindim yaaa
Eksi gelmiş sonunda eflalim ohhh sevindim yaaa
Bu yaz zayıflatalım seni beya 6 lara gel
Sonunda sonunda gitti 7ler haydi bakalım hayırlı olsun canım tebriklerKilo bildirimi
Gecenhafta:71.0
Bu hafta:69.9 #dirensmy
Fark: 1.1kg
Yuzde : 1.54
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 Floweroflife Nare83
1 hafta dayanırsın aslında. Oruç tutuyormuş gibi düşün o bir haftayı. Geceleri çay kahve su...ne güzel olurdu igdecim. bir türlü moda giremiyorum. ee moral olmayınca tabi zor.
gün içinde iyiyim de akşam olunca hiçbişi yememek zor oluyor. en azından bi bardak süt vs içiyorum o da tartıyı etkiliyor işte.
Ne işin var senin 6 lardaHerkes erimiş bu hafta
Ben de işte napıym ya 60.1 im
Kilo bildirimi
Gecenhafta:71.0
Bu hafta:69.9 #dirensmy
Fark: 1.1kg
Yuzde : 1.54
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 Floweroflife Nare83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?