Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 ya
Tüm gün bunu mu içiyoruz yoksa kahvaltı var miHep seni sevdiğimden
Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece
Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.
Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar
tamamhahahahasadece 300 gramcıkkk
olsun üzülme her eksi eksidir sonuçta hahahaha
haftaya 58.7 gelecek en az
haftaya eksi gelecek kilo almak yok yahuAlla alla #hedefbeştebeş dedik
Bakınız nasıl kilo verilmez lahana çorbası ile diyenlerin tarifiYanlış tarif veriyorsunlahana çorbası öyle olmaz mısır yarması veya haşlanmış barbunya koyulacak ,mısır unu koyulacak ,maydonozun ne işi var lahana çorbasında bol pul biber döküp off var yaa
Yarışalim kuzum yarışalim iki yapan kazanirDaha bu hafta da yarisacayukkkk , 60 olayım da haftaya cuma iftara pideli köfte yemek istiyorum
akşam ağzına tek lokma koymayacaksın.. ne olursa olsun.. o irade var nasıl yaptın eskiden? biz gece yiyicileri akşam yudum atmayacağız ağzımıza..Evet.
Aksama kadar süper gidiyorum. Akşam yemeğinden sonra tamam bugünü bitirdim diyorum. Çayın yanına eşim birseyler istiyor mutlaka. Dün mesela toplamış bı poset abur cubur gelmiş.
Bir taneyle başlıyor devamı geliyor. Sonrası büyük bir pişmanlik zaten. Saçımı başımı yolasım geliyor.
sonunda beklenen eksi geldi bravooooooooooooEveettt 5 mil leslıe yapıldı gelındı ve cok acım kılo bıldıreym dogru kahvaltıya
Gecen hafta 67.1
Bu cuma 65.4
Fark 1.7 kılo
Bayrama tam 5 hafta var vee ben ıns 60 olucam o zamanlar da hehhe heehhhh
Whiteblacklife @MiuLego @matematik61
Hedef 66 yazmıslar ama hedefıde astm kı beennn
Benim külbastım güzel olur yahni yapmayın beni
Fırında da etim kurur
Ben bol bol salatalık yiyorum sadeceTüm gün bunu mu içiyoruz yoksa kahvaltı var mi
Ben veriyorum ya kilo azar azar da olsa veriyom şükürBakınız nasıl kilo verilmez lahana çorbası ile diyenlerin tarifi
çok mu acıdı?Dün yotube da squat girl ün iç bacak egzersizlerini ekledim sporuma... Ben hiç mi çalıştırmamışım o kasları bugüne kadar
o zaman devammmmmmmmmmm çare hibisküs
bu ne zalım
Fötümü harcamışlar matmazel
Hibisküsün o dünki ödeme kesin etkisi vardır
görüşeceğiz bu haftatamam 1 kiloyu ben de veririm
yemem ben ördek yiyeceğim midemi ona ayırdım
Yimedi kaptan ama
hıııı istemem seni yiyeceğim yorulma da etin yumuşak kalsınBen yapayım sana göndereyim
spor+akşam yemeği yok.. akşam hafif şeyler ile.. mesela 1 bardak süt 3-4 kuruyemişMiuuu nasıl verdin o kadar kiloyu. Tam olarak benim Kiloma çok yakın bir kiloyla başlayıp istediğim kiloyu vermişsin bir haftada yaa
Ohaaaaaaaa naptın len sen çırpı bacak
Bana her detoks iyi gelmiyor bunu hafta içi denemem lazım sabah öğle akşam 1 er kase demiBen bol bol salatalık yiyorum sadece
tşk ederim balım sizlerin sayesindeSüper pempisler şahane sahane
huahauhauhaahuauahauha haftaya da görüşeceğiz cuma günü yine sizi yiyeceğimmmmmmmmmmmmBizi kimse bozamaz hepfitçiyimasıl şimdi görsün o Miu ödem atmak kolay hıh
Hoşbulduk canım sabır sabır sabır elden bişey gelmiyo ki be bego
bence bu bana kötü haber sen geleni katlayarak yollarsın be sherry..bende 3 gündür eliptiğe başlafım artı gördüm ya la ama olsun başladım sporu bırakmam haftya perşembe yapmam ödem olmasın demi ya.günaydın mortim hadi yine iyisin benden sana iyi haber bana kara haber
geçen hafta 76,4 bu hafta 76,8 . + 400 gr.
Miu günü erken kapatıyo cnm.. bide bence çoğu ödemdi.. şimdi sende 1 hafta dikkat et bütün artılar gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?