1 hafta dayanırsın aslında. Oruç tutuyormuş gibi düşün o bir haftayı. Geceleri çay kahve su...
Cok kıyısındayim sevinemiyorum korkuyorum benim bunye cok fenaSonunda sonunda gitti 7ler haydi bakalım hayırlı olsun canım tebrikler
Bu hafta sağlam tut ki o kıyıdan uzaklaşıp 6 karın ortasına gel hemencecikCok kıyısındayim sevinemiyorum korkuyorum benim bunye cok fena
Boşver onları portakalım ben kazandım
Aldım bile ss yaptim hemen lutfen asagilara dogru dewam kuzu harikasin cok guzel gitmis
wc sıkıntım var bu ara fena...Ne işin var senin 6 larda
6 lar gelmiş tebriklerKilo bildirimi
Gecenhafta:71.0
Bu hafta:69.9 #dirensmy
Fark: 1.1kg
Yuzde : 1.54
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @Floweroflife Nare83
Yenildin yenildin hani yenecek tin beni detoks yapmış bana söylememiş lunya hanım bende yapardım uyuz söyleseydin olsun yendim ya seniBoşver onları portakalım ben kazandım
Insallah bu hafta guzel gecer ramazanlik beni korkutuyoBu hafta sağlam tut ki o kıyıdan uzaklaşıp 6 karın ortasına gel hemencecik
Oluyor bazen şerim vücudumuzun bi düzeni var kendince. Kaçırdın mı bu hafta bişeyler?ya aslında geçen hafta iyiydim ben. niye böyle oldu ki yaa. regl bitince tamamen inmesi lazımdı şişlerin. ama gögüslerim bariz şiş. hissediyorum. kilo almış olamam, hayır olamamm
İğde bende regl olamadım ya 5 olmam lazimdi hadi 6 7 gün gecikti sisim bacı siswc sıkıntım var bu ara fena...
dün akşam kabak pişirdim sıcak sıcak yiynce çalıştırıyor beni. Yanına salata yoğurt aldım ama tık yok
Geçen günler ne iyiydi oysa ki. Aynı şeyleri yiyorum...
Ay insa kuzu bu hafta saglam durmaliyim cok kritik6 lar gelmiş tebrikler
kim tutar artık seni
ya şuna az daha sevineyim be halal olsun
bir insan bu kadar efsane mezun olablir
MEZUNİYETİN HAYIRLI OLSUN LUNYAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nare83 68 sin demek ki. 66 lara ne kaldı şurda
Bi de bişey itiraf edeyim senin 3 öğünlü sistemi sevemiyorum ben nedense
Sanki 2 ana bir ara daha iyi olurmuş gibi geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?