- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzu tarifte 12 yemek kaşığı idi, ben 2 yemek kaşığı attım. 1 yemek kaşığı 28 gram, ikisi 56 gram 1 litre içine atıldı,8 porsiyon çıktı, bu da eder porsiyon başına 7 gram şeker ederfılavır sen 1 lt süte atılan 2 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER e yok denecek kadar az mı dedin
ay elimde kalırsın
şöyle düşünKuzu tarifte 12 yemek kaşığı idi, ben 2 yemek kaşığı attım. 1 yemek kaşığı 28 gram, ikisi 56 gram 1 litre içine atıldı,8 porsiyon çıktı, bu da eder porsiyon başına 7 gram şeker eder
Yok demedim ama az işte
gelmiyor diye küstürme 500 gramı
Kuzu ben proteinsiz yapamıyorumSabah kavun olmasaydı tatlıya laf etmezdim iki kaşık şeker az mı hayır kavun zaten şekerli bı meyve öğle et akşam et kahvaltı yok o mideyi yine bozacak dün az sebze çok protein yiyorsun hep akşam geç ve ağır
Puanın:6
hemen tatlı yeMenü vereyim
Sabah(10.30)
100 gram kavun
Öğlen(13.00)
2 dilim tereyağında pişirilmiş et
4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
1 dilim sütlü irmik tatlısı
(Durunuz açıklayayım, 1 litre süte sadece 2 yemek kaşığı şeker atıldı, içine iki tane çok olgunlaşmış muz koyuldu, şekeri YÖK denecek kadar az, ama tadı iyi oldu)
Ara
1 bardak badem sütü
2 ceviz
Akşam (20.30)
4 köfte
Havuç salatası
Su bol
Spor klasik 45 dak tempolu yürüyüş
hepfit @MiuLego Whiteblacklife @begum75
çareler tükenmezhahahahah demi ama
Bunyene lafım yok ama o midene yazık laKuzu ben proteinsiz yapamıyorum
Akşam eve gelince sebzeyle olmuyor benim, bu da benim bünyem
Şöyle diyeyim yediğim tatlıyla 1 elma ın şekeri aynıydışöyle düşün
meyve yerken bile içinde şeker var diye porsiyona dikkat ediyoruz
bu direk saf şeker 2 yk
az değil
tamam mezunsun korumadasın yenir de
az değil
Az kaldı akşam yemeği saatlerini erkene çekebileceğimBunyene lafım yok ama o midene yazık la
geçmiş olsun kuzu@MiuLego canım kaptan birincilik gorunuyormu acep birde bende şifayı kapmışım fena haldeyim öğleden beri kıçımı yere koymadım bu halde ama yinede en az leslie yapacam inşallah
#hedefbeştebeş
ne demiştik bu hedef için?
herkes %1.3 ile gelecek demiştik..
şimdiiiiiiii akşam ben tek tek yazacağım ama
1.3 altı ile gelenler bir düşünsün bakalım.
neden? diye
haftaya ne yapmalıyım ki 1.3 gelmeli diye
Evet Yaptım cnm.. 92,1 geldim..
Boyun yaşın kaç cnm merak etim.. Ben 1.70 / 35 yaş.
Ama istemez isen zorlamak istemem seni sonuçta yeni olduğum için benimle olmak istememen çok normal karşılarım.
Kuzu tarifte 12 yemek kaşığı idi, ben 2 yemek kaşığı attım. 1 yemek kaşığı 28 gram, ikisi 56 gram 1 litre içine atıldı,8 porsiyon çıktı, bu da eder porsiyon başına 7 gram şeker eder
Yok demedim ama az işte
Ben yüzdeye bakmam verilen kiloya bakarımO neden kız ovdunmu yerdin mi anlamadım bu aradamalipina seni yedim canimyuzdem 1.11 benim ise 1.18
Evet biliyorum bonus eflal ile ikinizin menüleri bu hafta en iyi menulerdiBi yanlışlık olmasın ben hergün 10 puan almadım bi 6 bi 9 oldu.
@MiuLegoWhiteblacklife
CanımsınnBen sevinmedim az gitti
Tebrikler canım çok iyi hem de 6 lar gelmiş
Vaaaavvv maşaallah pembis
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Oyyy malım 7 ler gelmiş çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?