- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Oyyy benim bonusum bınıs mi olacakmışWhiteblacklife hepfit
2 kaşık köz patlıcan yoğurtlu
1 kase susuz cacık
20:00 de yemiştim.
Yağmur var yürüyüşe çıkmıyorum lesli yapıcam
Oyyy benim bonusum bınıs mi olacakmış
VallaSana ilk kim höpföt demişti hatırlıyon dimi?
Cnm verecek kilon çok.. o yüzden az yiyip te vücudu kıtlık moduna sokma.. bide emziriyorsun.. zayıfladıkça azaltırsın inşWhiteblacklife canım meyve be kadar yemeliyim 1 adet mi ölçü ne olmalı bitter leblebi kadardı canım
Mesela 1 elma yoğurt işte mesela kiraz vakti çilekten uzak dur mümkün olduğu kadar bebeğe alerji falan yapar 10 15 kiraz iki kaşık yoğurt muz tüketme fazla işte armut erik ama mutlaka yanında yoğurtWhiteblacklife canım meyve be kadar yemeliyim 1 adet mi ölçü ne olmalı bitter leblebi kadardı canım
Hippom bugün güzel menü ama.ufak düzenlemelerle daha da güzel.olacak maşallah iyi gidiyor 1 hafta da daha 2 mil.lessie haftaya 3 mil lessie baslayacagiz gulbeyleCnm verecek kilon çok.. o yüzden az yiyip te vücudu kıtlık moduna sokma.. bide emziriyorsun.. zayıfladıkça azaltırsın inş
Ayy kiraz dedinde geçen sene kiraz zamanı listedeydim.. 1kase yiyebilmiştimMesela 1 elma yoğurt işte mesela kiraz vakti çilekten uzak dur mümkün olduğu kadar bebeğe alerji falan yapar 10 15 kiraz iki kaşık yoğurt muz tüketme fazla işte armut erik ama mutlaka yanında yoğurt
Leblebi kadar ama kalorisi şekeri gerek varmı ekstra şekere kaloriye sağlıklı şeylerden almak varken bitter ye ama dediğim gibi sadece iki kare oda hafta bir iki kere sadece
Kız gülbe süper öğrenci .. hamileyken bile hergün menü verdi.. cıss coss nadit yedi .. garibim onun gibi yese kimse kilo almazdı da sağlık sorunlarından alduHippom bugün güzel menü ama.ufak düzenlemelerle daha da güzel.olacak maşallah iyi gidiyor 1 hafta da daha 2 mil.lessie haftaya 3 mil lessie baslayacagiz gulbeyle
Biliyorum kuzum miu ile de konuştuk bayrama.kadar hedefi 95 99 arası olacak inşallah elim gözüm üstünde yapistim yakasına zayıflatmadan birakmamKız gülbe süper öğrenci .. hamileyken bile hergün menü verdi.. cıss coss nadit yedi .. garibim onun gibi yese kimse kilo almazdı da sağlık sorunlarından aldu
Kimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Güzel menü güzel spor balımMenum
Sabah 10 30.
Zeytin haslama yumurta peynir sal. Dom.
Sucuk 1dilim ekmek
Ara 16 kk peynir bir yaprak marul
1 muz
Yanı eşim geç gelecek olunca dayanamadım
Akşam 19.30 köfte salata yeşillik soğan
Şu 2.5
Spor 1 saat zumba 210
1000 bölgesel 190
@MiuLegoWhiteblacklife smykmy
Valla ben kimsenin orucuna yada emzirmesine karışmam sadece okurken gördüm paylaştım yoksa yazıya katılıp yada katilmadigimdan değilKimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Şöyle ki anne sütünün yüzde 90 sudur yüzde 1p vitamin yağ yediğimiz besinlerin değerleridir
Şimdi benim hiçbir zaman oluk.oluk sütüm olmadı fakat iki bebegimide 6 ay sadece anne sütüyle besledim çünkü ben çokluğundan daha çok içeriğine bakarım işte diyoruz burda tatlı yiyince süt çoğalıyor peki eyvallah içeri hiç düşünmüyor göğüsler doldu gerisi mühim değil bu çok yanlış.....
Ramazan'a gelecek olursak yüce rabbim müsade etmiş peygamber efendimiz s.a.v hadisler söylemiş emziren anneler için neden emzirirken ek gıdaya geçmeden oruç tutma inadi o bebeğin hakkını girmeye gerek yok ki
AynenMenü ben Urfadayım diye bağırıyor portim
Canım sabah 9.00Saatte yok saatleri yaz balim
Doğru canım benim kız 7 buçuk aylık olacak ek gıda veriyorum gün içinde tutabilirim dimi canımKimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Şöyle ki anne sütünün yüzde 90 sudur yüzde 1p vitamin yağ yediğimiz besinlerin değerleridir
Şimdi benim hiçbir zaman oluk.oluk sütüm olmadı fakat iki bebegimide 6 ay sadece anne sütüyle besledim çünkü ben çokluğundan daha çok içeriğine bakarım işte diyoruz burda tatlı yiyince süt çoğalıyor peki eyvallah içeri hiç düşünmüyor göğüsler doldu gerisi mühim değil bu çok yanlış.....
Ramazan'a gelecek olursak yüce rabbim müsade etmiş peygamber efendimiz s.a.v hadisler söylemiş emziren anneler için neden emzirirken ek gıdaya geçmeden oruç tutma inadi o bebeğin hakkını girmeye gerek yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?