Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife canım meyve be kadar yemeliyim 1 adet mi ölçü ne olmalı bitter leblebi kadardı canım
Mesela 1 elma yoğurt işte mesela kiraz vakti çilekten uzak dur mümkün olduğu kadar bebeğe alerji falan yapar 10 15 kiraz iki kaşık yoğurt muz tüketme fazla işte armut erik ama mutlaka yanında yoğurt
Leblebi kadar ama kalorisi şekeri gerek varmı ekstra şekere kaloriye sağlıklı şeylerden almak varken bitter ye ama dediğim gibi sadece iki kare oda hafta bir iki kere sadece

Cnm verecek kilon çok.. o yüzden az yiyip te vücudu kıtlık moduna sokma.. bide emziriyorsun.. zayıfladıkça azaltırsın inş
Hippom bugün güzel menü ama.ufak düzenlemelerle daha da güzel.olacak maşallah iyi gidiyor 1 hafta da daha 2 mil.lessie haftaya 3 mil lessie baslayacagiz gulbeyle

Ayy kiraz dedinde geçen sene kiraz zamanı listedeydim.. 1kase yiyebilmiştim hemende bitiyo... bu sene 1kilo yerim :))

Hippom bugün güzel menü ama.ufak düzenlemelerle daha da güzel.olacak maşallah iyi gidiyor 1 hafta da daha 2 mil.lessie haftaya 3 mil lessie baslayacagiz gulbeyle
Kız gülbe süper öğrenci .. hamileyken bile hergün menü verdi.. cıss coss nadit yedi .. garibim onun gibi yese kimse kilo almazdı da sağlık sorunlarından aldu

Kız gülbe süper öğrenci .. hamileyken bile hergün menü verdi.. cıss coss nadit yedi .. garibim onun gibi yese kimse kilo almazdı da sağlık sorunlarından aldu
Biliyorum kuzum miu ile de konuştuk bayrama.kadar hedefi 95 99 arası olacak inşallah elim gözüm üstünde yapistim yakasına zayıflatmadan birakmam

Kimse beni yanlış anlamasın ama dinimiz kuranimiz doktorun araştırıp yıllarca uğraştığı şeyi bize çoktan bildirmiş
Şöyle ki anne sütünün yüzde 90 sudur yüzde 1p vitamin yağ yediğimiz besinlerin değerleridir
Şimdi benim hiçbir zaman oluk.oluk sütüm olmadı fakat iki bebegimide 6 ay sadece anne sütüyle besledim çünkü ben çokluğundan daha çok içeriğine bakarım işte diyoruz burda tatlı yiyince süt çoğalıyor peki eyvallah içeri hiç düşünmüyor göğüsler doldu gerisi mühim değil bu çok yanlış.....
Ramazan'a gelecek olursak yüce rabbim müsade etmiş peygamber efendimiz s.a.v hadisler söylemiş emziren anneler için neden emzirirken ek gıdaya geçmeden oruç tutma inadi o bebeğin hakkını girmeye gerek yok ki

Güzel menü güzel spor balım
Puanın:10

Valla ben kimsenin orucuna yada emzirmesine karışmam sadece okurken gördüm paylaştım yoksa yazıya katılıp yada katilmadigimdan değil

merhaba bayanlar, işte bugün yediklerim:

sabah: 08.00
2 yumurta
6 adet zeytin
2 kk peynir
bir avuç fındık
domates,salatalık

öğlen: 13:30
bir kase yoğurt
5hurma

akşam: 19:30
1 kase mercimek çorbası
avuç içi kadar tavuk
salata
1 greyfurt

@MiuLego Whiteblacklife

Doğru canım benim kız 7 buçuk aylık olacak ek gıda veriyorum gün içinde tutabilirim dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…