- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Türk Portekiz kardeşliğiYalnız flo saolsun portekiz hakkında öğrenmediğimiz kalmadı :))
Ben koymam hiç duymadım. Süt şeker pirinç vanilya damla sakızı, üstüne de tarçın ceviz o kadarBizimkine de yumurta koyulmuyor mu yahu?
Onlar lite 1 yumurta yerine 2 yumurta sarısı koyuyorlar..
Tadı pek güzel
Hahhaaaa
Fırın sütlaça koyulmaz mı yaw? Ben koyarım hepBen koymam hiç duymadım. Süt şeker pirinç vanilya damla sakızı, üstüne de tarçın ceviz o kadar
Derse katılım önemli afferim evladımHahhaaaa
İlk defa duydum tuman dendiğini
Erotizm ders 1: başarılı
Fırın sütlaça koyulmaz mı yaw? Ben koyarım hep
Bi bakayım tariflere
Kafadan mı atıp koyuyordum acaba?
Ben daha çok seviyorum
Ben hiç yapmadım fırın sütlacı
Çok ezik hissettim kendimi
Fırın sütlaca koyuyorlar karadenizde.. geçen bende denedim güzel oldu...Ben koymam hiç duymadım. Süt şeker pirinç vanilya damla sakızı, üstüne de tarçın ceviz o kadar
Ağır olur tadı bence Koku olmuyo mu ya terbiyeli çorbalarda koku geliyo mesela içemiiyorum ben. Sütlaçta da olur bence kokuAnaaaa koyulmuyormuş ya
Ben hep koyuyordum
2 gunle hemen umudunu kestin be waytmSenden de artık umudum yok dün karbon bugün pide mercimek ohhh yarasin lop lop yag olsun spor yok yada hep az
Puanın:0
hoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.Hoşgeldin fulya inşallah bu daimi gelmissindir
Hoşgeldin tekrardan
hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.Çok geçmiş olsun, depolansın bir an önce demirler
Daha iyi misin?
Senin akşam yemekleri çok geç oluyor esra, gittikçe kilo vermede zorlanacaksin böyle olursaMenum
10
Firin kabak yoğurt zeytin peynir
Öğlen 14.30
Tavuk
Taze fasulye salata yoğurt
Ara 17 neskafe
4 çilek 3 erik
Akşam 20 eşim anca geliyor
Taze fasulye salata yoğurt 4 5 kaşık tarhana çorbası aldım
Şu 2.5
Spor
1000 bölgesel
@MiuLegoWhiteblacklife smykmy begum75
Niye ki canımEtiketler gelmiyor bacı bana
Geçen de d3 çok ağrımıştı vaytim migren mi varŞu kafami kessem ne olur acaba çok basım basım agiryor iki ağrı kesici huplettim gram azalmadi yine
Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durmasıEki Görüntüle 2145894
Yapmak istedigin şey diyo ya o şey......
#oşey ... efil efil elbise giyinmek
Haydi buyrun etiket alın gençler
Aaa hayırlı olsun canımkuzum test yaptim onda ogrendim zaten hesapladim netten oda 4 +2 olduk bugun biliyorum canim daha nokta gbi zaten 12. Haftada cok net gormustum oglumda rabbim sagliklisi i hayirlisjni versin insallah kuzum
@MiuLego bırak ders çalışmayı ben seni çalıştırırım
Ders:erötüzm
Konu:elleri kullanmadan tuman nasıl indirilir
Ev yapımı yasak değil ama hafta sonu ye hafta içi tartı günün yakın olduğu için ödem olmasim diye tuketmiyoruzWhiteblacklife canım ev yapımı sucukda yasak mı
Beni de beni de yeeeeee bunun için mezun oldum dün tatlı bugün tatlıVayt buradayken yazayım , artı olarak
5 kaşık sütlaç yedim öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?