- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Berna spor yaptıysan koruma için güzel menüMenumu de vereyim
Sabah kalkinca
Yarim avuc karisik cig kuruyemis
Kahvalti 12.00
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
1 kozlenmis kapya biber
7 zeytin
Biraz actifryda pismis patates
Salatalik
1 cay kasigi ekmege surulen kahverengi seyden(Allahim cok mutluyum cunku midemi bulandirdi bogazimi yakti tukurmek istedim.bi daha yemicem ve aklim da kalmicak)
Uzerine 1 bardak şekersiz cay
Ara 17.00
Yarim muz
Ceyrek elma
6 kiraz
4 cilek
Aksamustu 20.30
1 avuc kabak cekirdegi
Hibiskus aldim yatmadan icerim
Su 2 yi gecti
Spor yapcam
Whiteblacklife
Sabah yeşillik yumurta dometes salatalik eklenmeliydi menüye akşam geç su okey spor azMenum
10
Firin kabak yoğurt zeytin peynir
Öğlen 14.30
Tavuk
Taze fasulye salata yoğurt
Ara 17 neskafe
4 çilek 3 erik
Akşam 20 eşim anca geliyor
Taze fasulye salata yoğurt 4 5 kaşık tarhana çorbası aldım
Şu 2.5
Spor
1000 bölgesel
@MiuLegoWhiteblacklife @smykmy @begum75
İki gün mu melek menüleri dokerim önüne simit tut daha neler neler2 gunle hemen umudunu kestin be waytm
Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedimSabah kalkınca
10 erik
Kahvaltı 08:30
2 yumurta k.biberli
Peynir
Zeytin
6-7 zeytin
Öğlen 14:30
Et döner (ekmeği yemedim)
Ayran
Akşam 19:00
1 kabak ve 1 salatalık rendesi
Üzerine yoğurt ve baharat
Vee sonra hemen sonrasında
Sütlü kahve
2 kare bitter yüzde 80
Vee sonra
Sade duble kahve
Regli geliyor ya ye krizi geliyor
Bitter ve kahveler kesti
1 bardak suyarın bol maydanoz icicem
Daha yeni oturdum çok yoruldum
Çocuklar yatınca sizmazsam spor yaparım
@MiuLegoWhiteblacklife @eflalim
Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedimSabah kalkınca
10 erik
Kahvaltı 08:30
2 yumurta k.biberli
Peynir
Zeytin
6-7 zeytin
Öğlen 14:30
Et döner (ekmeği yemedim)
Ayran
Akşam 19:00
1 kabak ve 1 salatalık rendesi
Üzerine yoğurt ve baharat
Vee sonra hemen sonrasında
Sütlü kahve
2 kare bitter yüzde 80
Vee sonra
Sade duble kahve
Regli geliyor ya ye krizi geliyor
Bitter ve kahveler kesti
1 bardak suyarın bol maydanoz icicem
Daha yeni oturdum çok yoruldum
Çocuklar yatınca sizmazsam spor yaparım
@MiuLegoWhiteblacklife @eflalim
Tam baktirmadim kuzum var galiba asiri ses ve ışık rahatsız ediyor sinir tavan yapıyor tahammülsüz bir ağrı hani kafayı kessem mi diye düşünüyorum bazen öyle bir ağrı yaniNiye ki canım
Geçen de d3 çok ağrımıştı vaytim migren mi var
Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durması
Aaa hayırlı olsun canım
Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorumMenüm
Kahvaltı 11:00
2 yumurta
1 tb ekmegi
Yarım kk peynir
Domates
Ara 2:30
10 cig badem
Öğle 4:30
5 yk yihurtlu kuru biber kavurması
Akşam 7:00
3 tavuk but
Salata
2,5 lt su
15 dk eliptik
15 dk bisiklet
35 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife @MiuLego
Canım çok geçmiş olsun, neyse ki erken farkettin, şimdi toparlarsın artık. Yaz da geldi bol bol d vitamini zamanı..hoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.
hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.
d vitaminim 51 çıktı. kışın 3-4 ampül d vitamini kullandığım halde. neyse normal sınır yine de çok şükür diyeyim. demir 20 lerde. ferritinim düşük. kışın 3,5 kutu demir hapı kullandım oysaki. B12 ve magnezyum normal aralıkta ama alta yakın. üstelik ben kışın 2 kutu B12 ve 1 kutu da magnezyum kullandım. yani tedbir almasam göçmüşüm. halada biraz magnezyum kullanmam lazım kramp giriyor çünkü. durum bu tatlım.
saçlarım da çok döküldü. bugün dip boya ve uçlarından aldırmak için kuaföre gittim. saçların azalmış dedi. evet dedim biliyorum. ama moralim çok bozuldu.
şu demir az daha toparlanırsa daha iyi olacağım. özel günlerime de az kaldı. inşallah kolay atlatırım
sen nasılsın?
ben kahve içtim akşam hala ayaktayımyattınız mı millet
Yok cnm eşim süt getirdi kaynattım sütlü kahve yaptım kalanı da yoğurt yaparım inş.. oğlanla uğraşıyırumyattınız mı millet
hoşuna gittiNiye ki canım
Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durması
Aaa hayırlı olsun canım
İki gündür kacamak yapmıyorum kuzum. Ama ondan önce evet kaçamak yapıyordum. Kacamaksız günlerde de spor olmayinca yazasım gelmiyor. Keske hep böyle olsa menülerim.Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Sabah yeşillik zeytin ekle canım güzel.menu spor güzel su güzel
Puanın:10
geçmiş olsun canımhoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.
hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.
d vitaminim 51 çıktı. kışın 3-4 ampül d vitamini kullandığım halde. neyse normal sınır yine de çok şükür diyeyim. demir 20 lerde. ferritinim düşük. kışın 3,5 kutu demir hapı kullandım oysaki. B12 ve magnezyum normal aralıkta ama alta yakın. üstelik ben kışın 2 kutu B12 ve 1 kutu da magnezyum kullandım. yani tedbir almasam göçmüşüm. halada biraz magnezyum kullanmam lazım kramp giriyor çünkü. durum bu tatlım.
saçlarım da çok döküldü. bugün dip boya ve uçlarından aldırmak için kuaföre gittim. saçların azalmış dedi. evet dedim biliyorum. ama moralim çok bozuldu.
şu demir az daha toparlanırsa daha iyi olacağım. özel günlerime de az kaldı. inşallah kolay atlatırım
sen nasılsın?
evet kuzuhee senin bir tane oglun mu var kuzu bu ikinci bebe mi
whu huu
aaa beyaz ekmek ne ola kionu yemeyeli cok oldu ben zaten tam bugday yiyore yesem
Ahh kuzummm beniimmm kiyamam yat dinlen ya yarın toplu bakarsınn kuzummmmm
sagol tevommmNiye ki canım
Aaa hayırlı olsun canım
saol malim. valla şimdi yazıyordum bakıyorum da hiç ilgilenmiyon benle diyegeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?