Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Berna spor yaptıysan koruma için güzel menü

Sabah yeşillik yumurta dometes salatalik eklenmeliydi menüye akşam geç su okey spor az
Puanın :6

Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedim
Spor mutlaka Banu dün akşamdan spor yapılmadı
Puanın:4

Menü güzel ama o bitter gün içinde olsaydı ses etmezdim akşama sevmedim
Spor mutlaka Banu dün akşamdan spor yapılmadı
Puanın:4

Tam baktirmadim kuzum var galiba asiri ses ve ışık rahatsız ediyor sinir tavan yapıyor tahammülsüz bir ağrı hani kafayı kessem mi diye düşünüyorum bazen öyle bir ağrı yani

Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Sabah yeşillik zeytin ekle canım güzel.menu spor güzel su güzel
Puanın:10

Canım çok geçmiş olsun, neyse ki erken farkettin, şimdi toparlarsın artık. Yaz da geldi bol bol d vitamini zamanı..
Ben iyiyim hala aynı iş güç, sona yaklaştık neyse ki..
Kilo fena değil. Diyet iyi gidiyor
Teşekkürler sorduğun için

Hayırdır arkadaslar çok merak ediyorum bugün kaçamak yapma günü mü ya biri söylesin bana bugün yediklerimiz kilo göbek yapmiyorsa ne olur bana söyleyin açlıktan midem bulanıyor çünkü yemek yapamadım az yumurta iki zeytin iki çatal dometes salatalikla duruyorum eğer yapmiyorsa bana haber edin bee
Nedir bu menüler biri desin bana da eğer yapmiyorsa kilo çok açım şuradan iki lokma birşey de ben yiyeyim

Sidelya düzenli menü vermeme sebebin kaçamak yapman mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Sabah yeşillik zeytin ekle canım güzel.menu spor güzel su güzel
Puanın:10
İki gündür kacamak yapmıyorum kuzum. Ama ondan önce evet kaçamak yapıyordum. Kacamaksız günlerde de spor olmayinca yazasım gelmiyor. Keske hep böyle olsa menülerim.

geçmiş olsun canım

hee senin bir tane oglun mu var kuzu bu ikinci bebe mi

whu huu

aaa beyaz ekmek ne ola ki onu yemeyeli cok oldu ben zaten tam bugday yiyore yesem

Ahh kuzummm beniimmm kiyamam yat dinlen ya yarın toplu bakarsınn kuzummmmm
evet kuzu

sagol tevommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…