Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya Fulya bi de mesela ayni ayakkabinin baska rengi indirime girmis 200e dusmus.ben sirf rengi farkli diye niye o ladar fazla para vereyim ki.goz gore gire kazik da yiyeyem.daha gecen kizmard3sim 180e aldi sirf beyaz istiyorum rahatligini da biliyorum diye baktim aynisinin beyazi 250 lira.ne kadar rahat olursa olsun almam ki ben o ayakkabiyi..

Kuzum olmadığının farkındasın zaten, bisey demiyorum yarın temiz beslen

Ben de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.
Ben de ya, kuzu decathlon dan alıyorum yürüyüş ayakkabısı 60 liraydı sanırım aklında bulunsun

Bi yanda bi kutu kurabiye kek bi yanda vayt.
Tarafımı seçmeliyim.

Kızım ağzıma koyuyodu göstermelik ucundan küçük ısırdım güzeldi

Misafir falan görmek istemiyorum ya
Bonussssssssssssssss
Ne yedin menü ver
Bugün huysuzum zaten
Simitini de gördüm, küçükmüş anlamam ben ne vitamin ne minarel ne aldın o simitten tam buğday yeseydin çok kızdım çok

işte düşün mağazanın kar payını, ona maliyetini zaten şu bir gerçek ki ayakkabı fiyatları son yıllarda çok arttı. ama yine de bulunuyor. dolaş bence bulursun. acele ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin de. ağustos başı indirim başlıyor. çizme hariç normal ayakkabıya 350-400 çok fazla. yazık günah alnımızın teriyle çalışıyoruz. yoruluyoruz. ben acıyorum anormal fiyatlara ki düşün 200 TL bile fazla. ama napıcan fiyatlar yüksek veriyoruz. ama yok valla 400 vermem. dünya kadar ayakkabım var günah.
ama bazı ayaklar sorunlu oluyor. mesela aşırı taraklı oluyor falan. bir de tabi kilo da önemli. istediğin gibi bulamadıysan alırsın o başka. benim iki teyzemin de ayakları çok taraklı. ayakkabıda çok sorun yaşıyorlar. buldu mu acımıyorlar alıyorlar
cakil80 ben bir tek spor ayakkabıya acımıyorum çakıl. özel ilgim var çünkü. görünce dayanamıyorum. oysa işe giyemiyorum

Tamam eflalim gelsin de bir bakalım ona. İşe yararsa var ya ömür boyu duacın oluruz. Gerçi yaramasa da oluruz ki

Neden bu kadar az yedin
Çünkünüm kendisi artık minnaklaşıyor

Ben ise giydigim ayakkabıları özenli alıyorum çok uzun süre ayagimda çünkü dayanamıyorum yeni felsefem önce can sonra Canan ben kendimi dusunmezsem kimse düşünmüyor

ben geldim kızlar butun gun dışarıdaydık
10:00
kuçyk tabak yumurtalı menemen salatalık peynir 7 zeytin 1 dilim tb ekmeği kızımdan kalan yarım yumurta 1 bardak kuşburnu
15:00
dşarıda yedik
1 küçük kase mercimek çorbası tatlı tabağı buyukluğunde 1 tane lahmacun bol salata 1 bardak ayran
17:30
1 hurma 1 ceviz
birazdan da kuşburnu içeçeğim
su 2.5
spor 4 saat normal yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife begum75

Hiç mevsiminde ayakkabı almıyorum ellam
Sezon sonu indirimleri kovalamaktan adım beleşçiye çıktı
Spor ayakkabıyı da kıştan aldım bu sene.
Bi de benimki ayakkabı sektöründeydi. Bu sene 1 spor 1 sandaleti de ordan beleşe getirmiş olabilirim
ama dediğin doğru. İşin içinde olunca daha net gördüm ki felaket kar payı var ayakkabıda.
Aynı koşu ayakkabısı sezonunda 400 tl yken bi indirime girdi 160 a düştü Ama ben beleş aldım demiş miydim

Sıkıcı hayatimin özeti sadece benim hayatım mi bu kadar sıkıcı ben artık katlanamiyorum hayatıma
Yalnız değilsin çakılım çoğumuzun öyle. Hep bi rutin işler peşinde koşan atletler gibiyiz
Sabah kalk ders çalış işe git akşam eve gel yemek ye dersaneye. Ordan gel spor yap uyu. Hele haftasonu
Sabah ders çalış akşama kadan. Akşam 1 saat spor yap film izlerken 10. dk da uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…