Geldim kuzum, bugün çok sevimsizim, icimdeki nemrut hayat enerjisi bırakmıyor
Ya Fulya bi de mesela ayni ayakkabinin baska rengi indirime girmis 200e dusmus.ben sirf rengi farkli diye niye o ladar fazla para vereyim ki.goz gore gire kazik da yiyeyem.daha gecen kizmard3sim 180e aldi sirf beyaz istiyorum rahatligini da biliyorum diye baktim aynisinin beyazi 250 lira.ne kadar rahat olursa olsun almam ki ben o ayakkabiyi..matematik61 cakil80 ben de ayakkabı konusunda kaliteli olanı alırım. rahat olanı alırım. mutlaka çok yüksek rakamlar var. ama arada denk de geliyor. 400 e yakın bir rakam normal ayakkabı için fazla. firmalar çok abartıyor çünkü. biraz dolaşmak lazım.
Kuzum olmadığının farkındasın zaten, bisey demiyorum yarın temiz beslenMenumu vereyim
Kalkinca biraz kabak cekirdegi
Kahvalti 11.30
9 zeytin
5 6 tane kızarmış patates
Yarim dilim kek
Salatalik
Sekersiz cay
(Misafirlikteydim peyniri cig ve yumurtayi haslanmistan baska yemedigim icin boyle oldu kotu oldugunu biliyorum)
Ara 13.00
Sade turk kahvesi
Ara 15 16 arasi
Yarim muz
Ceyrek elma
6 kiraz
5 cilek
Biraz kabak cekirdegi
Aksam 18.30
1 lahmacun
Salatalik
Su 2yi gecti
Spor var eklicem
Whiteblacklife
Ben de ya, kuzu decathlon dan alıyorum yürüyüş ayakkabısı 60 liraydı sanırım aklında bulunsunBen de bütün gun ayaktayim cakil cidden cok rahat ayakkabilardi ama ne bilim o kadar verecek durumum yok yaa ben ucuzcuyum biraz sanirim.300e kadsr verdiğim var ama fazlasi zor yaa.
BonussssssssssssssssBi yanda bi kutu kurabiye kek bi yanda vayt.
Tarafımı seçmeliyim.
Kızım ağzıma koyuyodu göstermelik ucundan küçük ısırdım güzeldi
Misafir falan görmek istemiyorum ya
Neden bu kadar az yedinPazar menüm
Kahvaltı 12.00
Bi parça peynir
Bi salatalık
2 etimek
Akşam 19.30
Bi tabak kabak yemeği
Bi kase cacık
3e yakın su
20 dk tempolu yürüyüş
30 dk oryantal
Whiteblacklife @nehirnil111
işte düşün mağazanın kar payını, ona maliyetiniYa Fulya bi de mesela ayni ayakkabinin baska rengi indirime girmis 200e dusmus.ben sirf rengi farkli diye niye o ladar fazla para vereyim ki.goz gore gire kazik da yiyeyem.daha gecen kizmard3sim 180e aldi sirf beyaz istiyorum rahatligini da biliyorum diye baktim aynisinin beyazi 250 lira.ne kadar rahat olursa olsun almam ki ben o ayakkabiyi..
Tamam eflalim gelsin de bir bakalım ona. İşe yararsa var ya ömür boyu duacın oluruz. Gerçi yaramasa da oluruz kiCanım onun için teller var netten bak , tırnağa yerleştiriliyor. Esimin evlendim evleneli var al doyurucu almadı ama o kulak çöpünün pamuğunu çıkarıp tırnağın kenardan altına koyuyor batan yerlere yani , her gün yapıyor bunu. Boşuna acı çekiyor yıllardır o da bir tuhaf.
Çünkünüm kendisi artık minnaklaşıyorNeden bu kadar az yedin
Ben ise giydigim ayakkabıları özenli alıyorum çok uzun süre ayagimda çünkü dayanamıyorum yeni felsefem önce can sonra Canan ben kendimi dusunmezsem kimse düşünmüyorişte düşün mağazanın kar payını, ona maliyetinizaten şu bir gerçek ki ayakkabı fiyatları son yıllarda çok arttı. ama yine de bulunuyor. dolaş bence bulursun. acele ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin de. ağustos başı indirim başlıyor. çizme hariç normal ayakkabıya 350-400 çok fazla. yazık günah alnımızın teriyle çalışıyoruz. yoruluyoruz. ben acıyorum anormal fiyatlara ki düşün 200 TL bile fazla. ama napıcan fiyatlar yüksek veriyoruz. ama yok valla 400 vermem. dünya kadar ayakkabım var günah.
ama bazı ayaklar sorunlu oluyor. mesela aşırı taraklı oluyor falan. bir de tabi kilo da önemli. istediğin gibi bulamadıysan alırsın o başka. benim iki teyzemin de ayakları çok taraklı. ayakkabıda çok sorun yaşıyorlar. buldu mu acımıyorlar alıyorlar
cakil80 ben bir tek spor ayakkabıya acımıyorum çakıl. özel ilgim var çünkü. görünce dayanamıyorum. oysa işe giyemiyorum
Hiç mevsiminde ayakkabı almıyorum ellamişte düşün mağazanın kar payını, ona maliyetinizaten şu bir gerçek ki ayakkabı fiyatları son yıllarda çok arttı. ama yine de bulunuyor. dolaş bence bulursun. acele ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin de. ağustos başı indirim başlıyor. çizme hariç normal ayakkabıya 350-400 çok fazla. yazık günah alnımızın teriyle çalışıyoruz. yoruluyoruz. ben acıyorum anormal fiyatlara ki düşün 200 TL bile fazla. ama napıcan fiyatlar yüksek veriyoruz. ama yok valla 400 vermem. dünya kadar ayakkabım var günah.
ama bazı ayaklar sorunlu oluyor. mesela aşırı taraklı oluyor falan. bir de tabi kilo da önemli. istediğin gibi bulamadıysan alırsın o başka. benim iki teyzemin de ayakları çok taraklı. ayakkabıda çok sorun yaşıyorlar. buldu mu acımıyorlar alıyorlar
cakil80 ben bir tek spor ayakkabıya acımıyorum çakıl. özel ilgim var çünkü. görünce dayanamıyorum. oysa işe giyemiyorum
Yalnız değilsin çakılım çoğumuzun öyle. Hep bi rutin işler peşinde koşan atletler gibiyiz
Sıkıcı hayatimin özeti sadece benim hayatım mi bu kadar sıkıcı ben artık katlanamiyorum hayatıma
Pazar günü için çok hafif kalmış kız, okudun mu menüyüTamam eflalim gelsin de bir bakalım ona. İşe yararsa var ya ömür boyu duacın oluruz. Gerçi yaramasa da oluruz ki
Çünkünüm kendisi artık minnaklaşıyor
OkudumPazar günü için çok hafif kalmış kız, okudun mu menüyü
Heee o zaman tamam ona laf yokOkudum
Belki yemek yemeye fırsat bulamamıştır hatun
midem almıyo artık kuzum ne yesem rahatsız ediyoNeden bu kadar az yedin
senin içindeki canavarı severim benGeldim kuzum, bugün çok sevimsizim, icimdeki nemrut hayat enerjisi bırakmıyortur şirketi ile de kavga ettim yatti tatil işi
naaptım da fırsat bulamadm acabaOkudum
Belki yemek yemeye fırsat bulamamıştır hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?