hııı karavaytım ben yarından itibaren menü vereyim bugün düzensiz oldu. sabah kahvaltın normaldi. ama öğlen biraz kıymalı soslu makarna akşam da zeytinyağlı yaprak sarma vardı. yanlarında yoğurt. sen beğenmezsin doğal olarak bunu. ben de beğenmedim ama artanları bitirdik falan. neyse yarından itibaren vereyim menümü. ama bugün çok su içtim. 2 kupa da yeşilçay. bu arada çok sıfırcı gördüm seni bugünAdım karavayt sende menü ver fulya ömür boyu mutlu geçinmenin yolu sağlıklı menüden geçiyor bu arada
zeytinin tuzu için şunu yap. sıcak su da olsa hemen çıkmıyor. geceden 1 kaseye zeytinleri koy. üzerine oda ısısında su koy. sabaha kadar ortalama 6-7 saat dursun. tuzu çıkıyor çok güzel oluyor. sıcak su zeytini kötü yapar.ne yiyim domates salatalık peynir geri kalan çoğu khvaltılığım tuzlu.hele evdeki zeytin çok tuzlu .sıcak suya bastım pek etkisi olmadı yemiyom o yüzden.
dur yapayım o zamanhııı karavaytım ben yarından itibaren menü vereyim bugün düzensiz oldu. sabah kahvaltın normaldi. ama öğlen biraz kıymalı soslu makarna akşam da zeytinyağlı yaprak sarma vardı. yanlarında yoğurt. sen beğenmezsin doğal olarak bunu. ben de beğenmedim ama artanları bitirdik falan. neyse yarından itibaren vereyim menümü. ama bugün çok su içtim. 2 kupa da yeşilçay. bu arada çok sıfırcı gördüm seni bugün
zeytinin tuzu için şunu yap. sıcak su da olsa hemen çıkmıyor. geceden 1 kaseye zeytinleri koy. üzerine oda ısısında su koy. sabaha kadar ortalama 6-7 saat dursun. tuzu çıkıyor çok güzel oluyor. sıcak su zeytini kötü yapar.
Geçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine diyicem ama bu ev muhabbeti bitirdi seniMenü vereyim hemen çok hastayım üstüne regl üstüne başağrısı üstüne bademcikler yine hortladi rabbim başka dert vermesin
Sabah 11
2 dilim TB ekmek
1 yumurta
Azıcık.dometes
1 salatalık1 zeytin
Kk peynir
1 tane sütlü Nescafe
Akşam 19:30
1 tane köfte
3 parça citir tavuk
1 tane kanat ızgara hepsi
Bol salata
Sumaklı zeytinyağlı kuru soğan
Şu 3
Spor :1 saat koşuya yakın tempolu yürüyus
2 saat sahilde normal yürüyüş
Spor puanın yok ama hepsinde kızım kucaktayken 12 kilo ağırlıkla yaptım bunları
@MiuLego @Lunya @eflalim @masummbegum75
Ay ne bileyim kendine otlu omlet, mantarlı omlet, yumurta muhakkak koy. Zaten az yiyoruz yumurta olsun(yimirta seven hopfot)ne yiyim domates salatalık peynir geri kalan çoğu khvaltılığım tuzlu.hele evdeki zeytin çok tuzlu .sıcak suya bastım pek etkisi olmadı yemiyom o yüzden.
her sabah yiyom 2 tane haşlanmış ,allah affetsin artık gına geldi yumurtadan.bi kere yağda yapim dedim sabahın köründe ,yağda hiç yenmiyo bi daha da yapmadım.bugün öyle geçiştirdim normalde dolu dolu yaparım pazarları bugün ilk defa böyle oldu bi daha yerim tamam dikkat edicem sözAy ne bileyim kendine otlu omlet, mantarlı omlet, yumurta muhakkak koy. Zaten az yiyoruz yumurta olsun(yimirta seven hopfot)
Hepfit bı derdim var bedenimde ama çözemedim henüz tekliyorum bu ara sebebsiz bu defa bademciklere bı halt etmedim ama nefes bile aldırmıyor bacaklara kan gitmiyor gibi buz buz hiç isinmiyor bilmiyorum geçer diye bekliyorum amaGeçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine diyicem ama bu ev muhabbeti bitirdi seni
Güzel menü güzel spor güzel su olacakIyi aksamlar hanimlar
Cuma ve cumartesi temiz yedimguzel spor yaptım ama bu sabah tartı 70.2 çiķtim . çok üzüldum.insa yarın güzel sonuc verebilirim.
Bugun esimle çok dikkat etmeye çalıstım.oda benimle çırpındı canım benim anlatayim
Sabah 10.00 tavada yumurta 5 çatal.1 salatalik 4 dlm suzme peynir.2 zeytin
(Hazırlandik disari cıktık su icince çok wc ihtiyaci dogdugundan disarda su icmedim.ben bi arkadsimla gorustüm saat 15.30 oldu)
15.30 1 fincan şekersiz sütlu kahve
(Kayınvalideme anneler gunu hediyesini vermek icin oraya gittik.makarna patates sulusu tatli mercimek koftesi vardı.ben hic bise yiyemedim saat ilerliyordu.esim ben yemeyince esimde yemedi.sonra çıktık eve gecicez dedik saat 18.30 olmustu hızlica eve gelip hemen tavuk sis yaptık)
19.00 2 yk kadar kuşbasi dogranmis tavuk yagsiz
1 kase yogurtlu semizotu
3yk kabak corbasi
Yemek saati çok gec oldu ama başka ihtimal yoktu
Su.2 oldu iciyorum hala sise yanimda bucuk olacak insa
Spor yemekten sonra yaptim
30 dk leslie
1100 pilates hareketleri
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @masumm
uyku yok yemek yok yorgunluğun diz boyu,naapsın o vücut artık imdat diyo garibimHepfit bı derdim var bedenimde ama çözemedim henüz tekliyorum bu ara sebebsiz bu defa bademciklere bı halt etmedim ama nefes bile aldırmıyor bacaklara kan gitmiyor gibi buz buz hiç isinmiyor bilmiyorum geçer diye bekliyorum ama
Kuzum güzel besleniyorum önceye göre daha çok dolu dolu yiyorum inan sadece dün baş ağrısından gözüm yemek görmedi onun dışında hergun sıcak yemek yiyorum et köfte tavuk sebze uykuya lafım yok ama hiçbir zaman çok uyayan biri değildim ama şu bacak ve baş ağrısına bı çözüm bulmam lazım bademcikler yaz boyu böyle dondurma yemem lazım oda ciss mikropların ölmesi için olmadı yoğurttan kendim yapacağım böyle giderseuyku yok yemek yok yorgunluğun diz boyu,naapsın o vücut artık imdat diyo garibim
Kuzum adet döneminde bağışıklık çok düşüyor, vücut savunmasız kalıyor. Bu dönemde senin dinlenmen(en azından 2 3 gün) lazimken sen cok yoruluyorsunHepfit bı derdim var bedenimde ama çözemedim henüz tekliyorum bu ara sebebsiz bu defa bademciklere bı halt etmedim ama nefes bile aldırmıyor bacaklara kan gitmiyor gibi buz buz hiç isinmiyor bilmiyorum geçer diye bekliyorum ama
Suan suyu iciyorum 1 kupada limonlu yesilcay icoyorum.Güzel menü güzel spor güzel su olacak
Puanın:10
Liste de olup menü vermeyen korumada olup menü vermeyen liste dışı olup menü vermeyen arkadaşlar yarın tartıda 100 kilo görün emi hahahahahhaaaaahahaha ohhhhh menü vermiyorsun ohhh olsun size
listede olsan amenna yeme kuzum dondurma.ama listede değilsin arada bi ye.en azından kendin saleple falan yap.ama ye nefs bu çeker.bak miuya hiç menü veriyo mu vermiyo.niye .yiyo çünküKuzum güzel besleniyorum önceye göre daha çok dolu dolu yiyorum inan sadece dün baş ağrısından gözüm yemek görmedi onun dışında hergun sıcak yemek yiyorum et köfte tavuk sebze uykuya lafım yok ama hiçbir zaman çok uyayan biri değildim ama şu bacak ve baş ağrısına bı çözüm bulmam lazım bademcikler yaz boyu böyle dondurma yemem lazım oda ciss mikropların ölmesi için olmadı yoğurttan kendim yapacağım böyle giderse
bedduaya bakListe de olup menü vermeyen korumada olup menü vermeyen liste dışı olup menü vermeyen arkadaşlar yarın tartıda 100 kilo görün emi hahahahahhaaaaahahaha ohhhhh menü vermiyorsun ohhh olsun size
Probiyotik toz aldım, onu kullanıyorum zaten. Kayısı, ceviz, hurma yiyeceğim, bir de sabahları dürtücü çay, umarım düzene girersaol tatlım. evet anlıyorum seni. işteki aşırı yoğunluk, yemek ve dinlenme saatleri, zamansızlık vs. herşeyi alt üst ediyor. inşallah yoluna girer çakılım. Allah kolaylık versin. bir terapist de bana lazım. benim kilo olayım psikolojik kökenli. hırsımı yemekten çıkarıyorum. yiyerek rahatlıyorum. bundan acele vazgeçmem lazım.
kayısıya devam et ama bence probiyotik kapsül al. fermente yiyecekler tüket. ev yoğurdu, ev yapımı kefir, ev turşusu vs. bol lifli besinler. hepsi sana yardımcı olur.
hepsini ardarda yapma kız.dükkana giderken kahverengi yol çizgisi mi çekmek istiyonProbiyotik toz aldım, onu kullanıyorum zaten. Kayısı, ceviz, hurma yiyeceğim, bir de sabahları dürtücü çay, umarım düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?